2821
2789
عنوان

دعوا و گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 61 پست
شوهر به این گلی داری دیگه چی میخوای اذیتش نکن بهش بگو من به خاطر تو همه چی رو تحمل میکنم

گل که چ عرض کنم. طرفمو میگیره اما درونی عذاب وجدان میگیره. میگه اونیکی ها به درک. میگه خواهری که حسودیه برادرشو بکنه خواهر نیس. میگه از اول یه لباس برام اتو نکردن. یه لیوان دستم ندادن. خواهرم بودن اما خشک خشک الان میگن ما دلسوز توییم.

ماشینم میخریدیم نمیزاشتن . خریدیم قهر کردن الان ماشین قیمتش رفت بالا سی تومن سود کردیم اونا موندن با درشکه های کهنه. عقل اقتصادی و ... ندارن. 

اما مادرش یه جوری قیافش مظلومه خودمم دلم میسوزه چ برسه به پسرش. دو رو تشریف داره. دیگه انقدر تو نبود پسرش اعصاب منو ریختن به هم به خاطر بچه ام صداشونو گذاشتم شوهرم بشنوه باورش شه گرگن تو لباس بره.

ممنون که اومدین. 

نهال خانوم مامانی عاشقته
گل که چ عرض کنم. طرفمو میگیره اما درونی عذاب وجدان میگیره. میگه اونیکی ها به درک. میگه خواهری که حسو ...

شوعرتم بلاخره خانواده اش رو میشناسه

منم اوایل خیلی درگیر بودم و آرامش نداشتم

ولی خدارو شکر الان شوهرم بیشتر هوامو داره و جلوشون وامیسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز