2821
2789
عنوان

دعوا و گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 61 پست

وقتی زن و مردی ازدواج میکنن چرا خونوادهها مزاحمشون میشن باید فکر کنن اینا هم زندگی خودشون و دارن چقدر حوصله دارن تو زندگی مردم دخالت کنن چقدر دنبال دردسر و دعوا و دوبهم زنی هستن خیلی حوصله میخواد اینقدر سرگرم زندگی دیگران باشیم خیلیا اینجوری هستن انگار تو زندگی دیگران سرک نکشن روزشون شب نمیشه من بخاطر همین جور دخالتها و خاله زنک بازی ها دوست ندارم حتی با خونواده خودمم در ارتباط باشم فقط زن و شوهر و بچه رو به جون هم میندازن میرن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بلاخره اونم عقل داره میبینه باهات بد هستن هیچ وقت بد خانواده شوهرتو به شوهرت نگو ازت زده میشه چون او ...

نگم خفه میشم. اصلا نمیشه نگم

نهال خانوم مامانی عاشقته
نگران بچمم هستم. انقدر حرص کشیدم که الان عصبی شده تو شکمم

مادر خوب تو که نگرانشی اصلا حرص نخور این حرفا باد هواس بلند شو ی کاری که حالتو خوب میکنه انجام بده آهنگ بزار خلاصه روحیه ات رو عوض کن اونا حرفاشونو زدن جوابشونم گرفتن تموم شد دیگه حرص خوردن نداره خانوم 😊

مادر خوب تو که نگرانشی اصلا حرص نخور این حرفا باد هواس بلند شو ی کاری که حالتو خوب میکنه انجام بده آ ...

باشه ... ممنون که اومدین. دعا کنین بتونم خونه بخرم و برم

نهال خانوم مامانی عاشقته

نگی ک بهتر ب خونوادت ک کش پیدا نکنه حالا ک شوهرت فهمیده پ باشعوره و پشتت رو داره پس این موقعیت رو خراب نکن،رابطتو با اونا کم کن،بخاطر ی مشت عوضی حسود بد ذات زندگی چرا میخوای بهم بریزی،

از حسادت چشم دیدن ندارن،اگر دلسوز باشن این کارا رو نمیکن،

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

اگر ميخواي شوهرت هميشه مثل اين موضوعي كه گفتي پشتت باشه اولا" بهش گله نكن دوما از بدي خانوادش پيشش چيزي نگو و سوم اينكه اين مسائل رو به خونوادت انتقال نده. بخصوص اينكه فاميل هستين. من اين روش رو امتحان كردم و نتيجه مثبتش رو سال هاست دارم ميگيرم.

الهی و ربی من لی غیرک 

چه خانم های فهمیده ای نظر دادن اینجا. 

دوستم منم فکر میکنم نباید حرف خونواده شوهرت رو ببری خونه بابات بگی. به شوهرت هم غر نزن و گلایه نکن. درددل کن. بگو اگه به تو نگم پس به کی بگم. فقط درددل. پشت سر مادرش یا پدرش یا خواهرش یا برادرش حرف بد نزن. هرچی باشه خانوادشن ناراحت میشه اون وقت کم کم ممکنه تغییر کنه. خدا رو شکر که شوهر فهمیده ای داری درک میکنه. دیگه هنر خودته که بتونی این حالت و اخلاقش رو حفظ کنی. یه کم سخته. باید تلاش کنی شاید بعضی وقت ها مجبور بشی سکوت کنی درحالی که میخوای هزاران تا حرف بزنی. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین

یه توصیه خواهرانه دارم واست. من این تجربه رو با سختی و کمی اذیت شدن به دست آوردم. ان شاءالله که شما خوب ازش استفاده میکنی. 

برو تو تیم شوهرت! اون باید حس کنه که شما رو در روی اون نیستی. کنارشی. هر دو همیشه باهمین. هر اتفاقی که بیفته بهش اعتماد داری و باهاش حرف میزنی و مشورت میکنی و تحت هییییییییچ شرایطی به خانوادش بی احترامی نمیکنی. باور کن مردی که یه ذره فقط یه ذره شعور داشته باشه وقتی ببینه خانمش در برابر بی احترامی و نیش و کنایه بی احترامی نمیکنه و حرف بد نمیزنه، خیلی بیشتر دوستش داره و براش احترام قائل میشه. 

دقت کن نگفتم سکوت کنی اونا هرچی خواستن بگن. نه. ولی بی احترامی نکن. حرف بد نزن. اینا خط قرمز هستن. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
یه توصیه خواهرانه دارم واست. من این تجربه رو با سختی و کمی اذیت شدن به دست آوردم. ان شاءالله که شما ...

سعی خودمو میکنم.   دعا کنین بازنده نباشم. خیلی اذیتم میکنن.

حتی یه دکتر که میرم میگن چرا دکتر گرون میری . درحالیکه هم فامیلیم هم نازایی داشتم و هم بچه ام پایین تره و بارداریم پرخطره.

همش همه چیزم حرفه. خسته شدم. خودمم خواهرشوهرم دیگه.پس چرا وقت سرخاروندن ندارم ؟چ برسه سرک بکشم کی کجا میره.

مادرمم چیزی بگه من نمیزارم چون خودمو میزارم جای عروس. میبینم حق داره.

یه بار یه لباس دومیلیونی مجلسی خریده بود مادرم غر زد بردمش آشپزخونه گفتم این نگیره کی بگیره. مگه پسرت نداره!مگه خددت نمیپوشی. این خوشگل بگرده سر ما بالاست.

اما وای از خونواده شوهرم.

انصافا شوهرم ماهه که عاشقش شدم وگرنه ما کجا و ازدواج فامیلی کجا.رسممون نبود

نهال خانوم مامانی عاشقته