2821
2789
عنوان

دعوا و گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 61 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دارم خونموتعمیرمیکنم خواهرشوهرم امده میگه منکه همین خونم وکابینتاش تااخرعمرواسم  بسته واسه چی ا ...

از همینا به منم گفتن. حالا فک کن مستقیم

نهال خانوم مامانی عاشقته
عزیزم کار خاصی نمیتونی بکنی همین که شوهرت آقاس درکت کرده و پشتت وایساده و با خانوادش بحث کرده یعنی ع ...

متنفرم حتی خونشون برم. حتی نگاشون کنم. ناسلامتی فامیلن

نهال خانوم مامانی عاشقته

تو همه خونه ها دعوا هست اشکالی نداره شوهرت خیلی خوب جوابشونو داده نباید دیگه گله میکردی به شوهرت اون طرف تو رو گرفته 

مهم اینه الانم داری ازشون دور میشی به مرور آرومتر میشی و تحملش آسونتر میشه

تو همه خونه ها دعوا هست اشکالی نداره شوهرت خیلی خوب جوابشونو داده نباید دیگه گله میکردی به شوهرت اون ...

مادرم میگه یه روزی ولت میکنه انقدر بهش میگن و میگن.

میگم اگه قراره ولم کنه الان ولم کنه نه چند سال بعد.

خواهرشم رودر روم گفت هیچ مردی مادر خواهرشو ول نمیکنه بچسبه به زنش. تو چیزخورش کردی. شوهرمم پشت تلفن میشنید

نهال خانوم مامانی عاشقته
از همینا به منم گفتن. حالا فک کن مستقیم

حالاشوهرم واسه اینکه لجشودربیاره بهش گفت زنم رفته کابینت دیده۲۰ملیون میشه خواهرشوهرم گفت چیزی که نیست  فرداش برادرشوهرم امده خونمون یهوبدون مقدمه گفت فلانی کابینت زده شده۳۶ملیون فضول نکبت رفته همه جاگفته

مادرم میگه یه روزی ولت میکنه انقدر بهش میگن و میگن. میگم اگه قراره ولم کنه الان ولم کنه نه چند سال ...

بلاخره اونم عقل داره میبینه باهات بد هستن هیچ وقت بد خانواده شوهرتو به شوهرت نگو ازت زده میشه چون اونا رو هم دوس داره