2777
2789
عنوان

فرزند دوم

192 بازدید | 14 پست

بچه ها همونطور که تو تاپیک های قبلیم گفتم من یک دختر 3 ساله دارم که نیاز ویژه و تاخیر تکاملی هست و فرزندخوانده است,دلم میخواد یک بچه دیگه از بهزیستی به سرپرستی بگیرم که دو سهس اله یا بزرگتر باشه نظرتون چیه؟میدونم خیلی سخته با شرایطی که بچه ی اولی داره اما من اون خلا مادرانگی رو هنوز دارم چون رنج مادربودنو دارم با نگهداری از دخترم میکشم اما چون نیاز ویژه شدید هست و ری اکشنی نداره و تعاملی نداره اون لذت مادرانگی رو نمیبرم و احساس میکنم روح و جسمم نیازداره به فرزندی که ازش محبت ببینم ازش مامان بشنوم و باهام دلبستگی و تعامل داشته باشه درکنار دخترم که جونم بهش بسته است و یه تارموشو به دنیا نمیدم اما دوست دارم یه فرزندی ام کنار این داشته باشم که براش زحمت میکشم پیشرفت کنه و به جایی برسه و بهش افتخارکنم-نظرتون چیه؟

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود , مارا زمانه گر شکند ساز می شویم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با وجود اینکه خودم فرزند اوتیسم دارم در مقابل شما بعنوان بهترین مادر سر تعظیم فرود میارم. دوستم عین شما بود و بچه دیگری را هم به فرزندی گرفته بود. خودمم از وقتی بچه دومم به دنیا آمد تازه طعم مادریو احساس کردم. زحمتت کمی بیشتر میشه. برای اینکه بچه سالم حتی یک دهم بچه مشکل دار زحمت نداره و انگیزه شما رو برای زندگی به شدت افزایش میده.

تاخیر تکاملی چیه؟

یعنی بچه خیلی دیر به مهارت های عادی میرسه به بعضیهاشم ممکنه هیچ وقت نرسه-مهارتهایی مثل راه رفتن حرف زدن بازی کردن غذا خوردن درک کردن و اینها

من با وجود اینکه خودم فرزند اوتیسم دارم در مقابل شما بعنوان بهترین مادر سر تعظیم فرود میارم. دوستم ع ...

ممنونم از لطفتون , به امیدوارم کردید

نمیدونم واقعا.مسئولیت سختیه. اگه توانشو داری چرا که نه.

ببخشید اینو میپرسم ناراحت نشی. خودت بچه دار نمیشی؟

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

عزیزم خداخیرت بده شمافرشته ای بله اگ شرایطش داری یه خواهر براش بیار ترجیحا سالم که جفتتون حسابی مراقب این فرشته باشیدو درکنارهم زندگی خوبی داشته باشید هزاران😘به گل دخترت

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
نمیدونم واقعا.مسئولیت سختیه. اگه توانشو داری چرا که نه. ببخشید اینو میپرسم ناراحت نشی. خودت بچه دار ...

به طور طبیعی نه ولی با ای یو ای یا ای وی اف ممکن بود بشه چون اصلا سراغ هیچ روش کمک بارداری ازمایشگاهی نرفتیم و ما خودمون خودخواسته تصمیم گرفتیم به جای اینکه بچه دار بشیم با کلی هزینه و سختی و ریسک بایم پناه بچه هایی باشیم که به خانه و خانواده احتیاج دارن

عزیزم خداخیرت بده شمافرشته ای بله اگ شرایطش داری یه خواهر براش بیار ترجیحا سالم که جفتتون حسابی مراق ...

ممنونم عزیزم

به طور طبیعی نه ولی با ای یو ای یا ای وی اف ممکن بود بشه چون اصلا سراغ هیچ روش کمک بارداری ازمایشگاه ...

خیلی هم عالی. به سلامتی

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است