2777
2789
عنوان

وای یا خدا😭

464 بازدید | 36 پست

چندروز پیش ی مارمولک پیدا کردم تو خونه بابامو صدا کردم اومد فرار کرد نتونست بکشه بخاطر اون من بعد از 22 سال از تختم استفاده کردم حالا تختم کجاست کناره پرده.

دیشب نامزدم ی خاطره ای برام تعریف کرد تاصب از ترس بیدار بودم الان ک بابام رفت سرکار ب مامانم گفتم بیا پیشم بخواب نیومد گفتم اشکال نداره همین جا میخوابم هوا دیگه روشنه ب خیال خودم تختم امن ترین جا برای مارمولکه وای گرمم بود  بلندشدم لباسمو عوض کردم ک دیگه راحت بخوابم برگشتم سمت تختم ی سوسک رو پرده اتاقم بود اونورشم مارمولک بخدا ضعف کردم الانم جفتشون گم شدن 

وای نکنه دیشب از روم رد شده😑😑

شهرک ما باغ وحشیه برا خودش 

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارمولک ب خاطر سرعت عملش خیلی تو مخه خداییش😁

الان کاملا حواسم بهش بود ولی نیست ک نیست اخه چجوری رفته بود اون بالا

همیشه فک میکردم فقط رو زمینه اگرم تو خونمون باشه

الان کاملا حواسم بهش بود ولی نیست ک نیست اخه چجوری رفته بود اون بالا همیشه فک میکردم فقط رو زمینه ا ...

تنها راهی ک ب ذهنم میرسه اینه ک

تو اتاق حشره کش بزنید و

بیاید بیرون

انشاالله ک میمیرن جفت شون😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
کلکسیونتون تکمیل شده 😂😂😂🐍🐍🐍🐉🐛🐛🐛🕷🐜🐝🦂🦀

باورت میشه از این دوتا و مار خیلی وحشت دارم 

الان ب خودم میگفتم خاک تو سرم سقفم نگا کنم حتما مارم هست😟😶

تنها راهی ک ب ذهنم میرسه اینه ک تو اتاق حشره کش بزنید و بیاید بیرون انشاالله ک میمیرن جفت شون😁

بخاری روشنه اتفاقی نمیفته؟اخه دقیقا کنار بخاری بودن اخرین بار

بخاری روشنه اتفاقی نمیفته؟اخه دقیقا کنار بخاری بودن اخرین بار

نمی دونم راستش 🙄

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه کم پوست تخم مرغ ریز ریز کن بزار اطرف تختت مارمولک از بوش فرار میکنه از بوی فلفل قرمز وسیاه هم بدش میاد برای سوسک هم پماد امها از عطاری بخر بریز اطراف اتاقت زیر فرش سوسک هم فراری میشه به همین سادگی.

وای نگوووو من دیشب شوهرم میوه گرفته بود من داشتم سیب گاز میزدم یهو فک کردم کرم رو دستمه ترسیدم تو دهنمم باشه فوبیای کرم دارم بشدت ی جیغی زدم رفتم سمت اشپزخونه تا یکساعت دهنمو دستمو میشستم وحشت کرده بودم تازه از ترس اشکمم داشت درمیومد😣😣