2777
2789
عنوان

وای یا خدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 36 پست
یه کم پوست تخم مرغ ریز ریز کن بزار اطرف تختت مارمولک از بوش فرار میکنه از بوی فلفل قرمز وسیاه هم بدش ...

اخه نمیخوام فرار کنه میخوام بکشیمش بعد برا سوسک انقد زیاده میان کل شهرکو سمپاشی میکنن مشکل از تو خونه نیس نمیدونم کثافتا از کجا میان هرکاری کردیم سوسک نباشه کمتر شد ولی باز میان

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
وای نگوووو من دیشب شوهرم میوه گرفته بود من داشتم سیب گاز میزدم یهو فک کردم کرم رو دستمه ترسیدم تو ده ...

ای وای خیلی بده میدونم😓من از  امروز چجوری بخوابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه نمیخوام فرار کنه میخوام بکشیمش بعد برا سوسک انقد زیاده میان کل شهرکو سمپاشی میکنن مشکل از تو خون ...

ببین با ابن کارایی که گفتم دیگه تو اتاقت نه سوسک میبینی نه مارمولک کلا میرن دیگه همیشه خیالت راحته

فقط عنکبوت یعنی ببینم سکته رو زدم

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔
ببین با ابن کارایی که گفتم دیگه تو اتاقت نه سوسک میبینی نه مارمولک کلا میرن دیگه همیشه خیالت راحته

دستت دردنکنه الان امتحان میکنم

من با مارمولک مشکلی ندارم اما سوسک !!!!!!🤤🤤🤤🤤...سوسک وای ..واااااااااااای...تنها چیزیه که عمیقا ...

وای همین حسی ک ب سوسک داریو من بمارمولک دارم یعنی الان دارم دیوونه میشم نمیدونم کجاست

فقط عنکبوت یعنی ببینم سکته رو زدم

وای همین حسی ک ب عنکبوت داریو من ب مارمولک دارم یعنی الان دارم دیوونه میشم نمیدونم کجاست

وای همین حسی ک ب سوسک داریو من بمارمولک دارم یعنی الان دارم دیوونه میشم نمیدونم کجاست

خب برو یه جای دیگه بخاب...اتاقتو سم پاشی کن و درشو ببند..برو تو هال یا اتاق دیگه ای بخاب...

وای همین حسی ک ب عنکبوت داریو من ب مارمولک دارم یعنی الان دارم دیوونه میشم نمیدونم کجاست

من که پریروز غش کردم بخاطر ش،خدا بهت صبر بده

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔
اب یخ یخ رو بکن توی امپول وبپاش بهش خشک میشه درجا

دیر گفتی الان اصلا نمیدونم کجاست😭😭فلا خودم خشک شدم

خب برو یه جای دیگه بخاب...اتاقتو سم پاشی کن و درشو ببند..برو تو هال یا اتاق دیگه ای بخاب...

خواب ک دیگه از سرم پریدفقط مارمولکه بمیره سوسکه ب جهنم