2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833338 بازدید | 290067 پست
خدا نکنه😀😀😀😀 

😘😘😘😘😘😘😘😘😘

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه‌ها. زرد الو چند کالری داره ؟؟؟

مال من  زده ۱۷

ولی‌ تو گوگل زده ۲۰

🤥🤥🤥

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مال من  زده ۱۷ ولی‌ تو گوگل زده ۲۰ 🤥🤥🤥

ممنونم عزیزم

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
بامداد جان یه تجربه من دارم اینه تو دوران بارداری سالم خواری کن ولی به هیچ وجه رژیم کالری شماری نکن ...

ممنون خوشگلم به اونصورت کالری شماری دقیق ندارم ولی سعی میکنم خیلی رعایت کنم 

قند و شکر نمیخورم بجاش خرما مصرف میکنم  

سعی میکنم تا دوسه ماه آخر خیلی وزن اضافه نکنم ولی تو ماه های آخر یکم بیشتر بهش برسم 

چشم حتما حواسم هست ممنون عزیزم 😘😘♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
حرکت زیر شکم چه جوره؟ممنون میشم جواب بدین

به پشت دراز میکشم جفت پاهامو ببست سانت میارم بالا دوباره میبرم پایین

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
حرکت زیر شکم چه جوره؟ممنون میشم جواب بدین

خواهش میکنم 

روی زمین دراز میکشی دست ها کنارت روی زمین باشه بعد هر دو پا را باهم بلند میکنی. بعد پاها رو میاری پایین

به پشت دراز میکشم جفت پاهامو ببست سانت میارم بالا دوباره میبرم پایین

سلام اذر 🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋

سلام دوستای گلم 🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸

سلام اذر 🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋

سلاااام 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
2790
2778
2791
2779
2792