2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826631 بازدید | 290067 پست
عزیز دلم فدات شم 💙من تا ۱۵ نفر مشکل ندارم عزیز دلم 

😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😘❤️

🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اره بزار.. تو تاپیک وزن بامداد به اون یه نفر هم اخطار بده اگه از قبل هماهنگی نکرده..

اخه میخواسته رژیمو ول کنه 

من نمیخوام بره چاق بشه 😥

داره راهشو اشتباه میره خواستم شانس بدمش ک بیاد 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
من خیلیدوقت بود میخواستم این پیشنهادو بدم   تو_بهترین_بامدادخماری#   😍😃😃😃😃‍‍‍  ...

چاکرتم#  ‍ مخلصتم#  ‍ نمکدون_غذات_شم# 😘😘❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
مرسی گلی

گلم صفحه ۱۳۷۴۸  متن الهه را بخون

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اخه میخواسته رژیمو ول کنه  من نمیخوام بره چاق بشه 😥 داره راهشو اشتباه میره خواستم شانس بدمش ...

@زی_زی_گولووو بیا رژیمو ادامه بده 🔫 ما نمیزاریم چاخ بشی دست خودت نیست 😑

بچه ها من امروز خیلییییییییییی انرژی مثبت گرفتم تو سایت😍😍❤️❤️ 

فوووووت فووووووووووت  بیایید جلو انرژی مثبت بمالم بهتون 😂

@سمیه1396 سمیه جون این دوستمون میان سبز 

تگ نمیشن 🥰

@kanomekhone

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@donyay_kochak     گزارش#   سلام عشقم خسته نباشی وزن اولیه  ۷۷   &nbs ...

عزیز دلم به سمیه جون گفتم میری سبز 🥰🥰🥰🥰🥰موفق باشی عزیز دلم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍انشالله به زودی تثبیتی