2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826638 بازدید | 290067 پست
عشقم دلم نمیاد میخوام‌مینا بیاد  گروهشو بگیره بیاد ببینه من سرگروهم ناراحت مبشه

نه عزیزم ناراحت نمیشه فعلا شوهرش نمیزاره بیاد نمیدونم کی میاد 

بزار اگه دوست داری 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت عشقم 😘 اره فرمول های مرضیه جون عالیه 👍🏼😍 برنج رو که حذف نکردی ؟ کم کاری تیرویید یا کمخو ...

نه حذفش نکردم هفته ای یکی دوبار میخورم هفته ای 10تا قاشق میانگین

ایشالا اون هفته یه آزمایش میدم ببینم در چ وضعیتی ام

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ناراحت نمیشه فعلا شوهرش نمیزاره بیاد نمیدونم کی میاد  بزار اگه دوست داری

باشه گلم 😚

امان  از شوشو 😣😏

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خب پس خوبه 👍🏼 اره از بغلاش میزنه بیرون 🤪 ورزش برای دور چربی های دور سینه برو اون بغلا اب بشه میت ...

بامداد جون سینه های شل راهکاری داره سفت شن ؟  من خیلی سینه هام شل شدن بچه ام شیر میدم دیگه بدتر

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
عزيزم با اپ خاصي ورزش ميكردي واسه سينه؟  چه ورزشي ميكردي؟

توی اینستا از پیجای ورزشی برنامه های مخصوص فرم دهی سینه انتخاب میکردم و هر دوماه هم ورزشامو تغیر میدادم یکسال طول کشید تا فرم  گرفت مثل قبل بارداریم شد، 

گروه آبی .. وزن شروع ۶۵ ..وزن فعلی ۶۳.۱۰۰ ..هدف ۵۷🎯🏆💪💪💪💪💪💪💪💪
اگر ورزش داشته باشی مطمئن باش خوب میشه من همه بهم میگفتن سینهات آب شدن و آویزون باور کن تو لباس هم ب ...

مرسی گلم امیدوار شدم پر قدرت ادامه میدم ورزشامو  خیلی لطف کردی 😍😍😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
بامداد جون سینه های شل راهکاری داره سفت شن ؟  من خیلی سینه هام شل شدن بچه ام شیر میدم دیگه بدتر

عزیزم بیشتر بافت سینه چربیه و کمتر عضله بخاطر همین نمیشه خیلی برجسته و سفت و لیفت بشه ولی ورزش تاثیر خوبی داره مثلا تا ۶۰ در صد میتونه سفتش کنه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خوش اومدم صفا اوردم مجلستونو منور کردم...بلند نشین تورو خدا..بشینین راضی نیستم..بامداد ی قهوه بیار.ا ...

سلام چطورییییی 

خوبب 

کجایییی😚😍😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
هااااا باشههه عزیز دلمممم 😍🤗 ب نظرت کالریمو برگردونم دوباره ؟؟؟؟ آخه با منهای ۲۰۰حس میکنم بهتر ...

نه گلم، این هفته هم همون منهای ۱۰۰ باش..  ورزش هم داشته باش..

ببینیم این هفته چقدر کاهش داری..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ببین دیانا گول نیم کیلو نخور و رعایت کن من قبلا ک اینحا بودم یه بار ۷۰بودم و یه مدت رفتم تو دیگ بعد ...

عجب دیگ تو دیگی شد 😂😂😂😂اما ممنون که گفتی و برا ما هم درس عبرت شد 😘