2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826641 بازدید | 290067 پست
من کلا دونفر رو دارم ک وزن گفتن  یکی از بچه هام  ک رژیم شوکه  یکیم از دیشب نیومد ...

از دیشب نیومده🥴

مال من ۱ هفته هس نیومده، امروز شانس اخرشه، 👹

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@donyay_kochak    

جونم پری جون 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=141251811]نه عزیزم عکسمو گذاشتم  بچه ها اینو دوست دارن میگن با اقتدارتری 😂😂😅😅[/QUO دوست داشتم ببینمتون همه جوره با اقتدارید مخصوصا وقتی علامت حاکم بزرگ🔫 و نشون میدید دیگه آدم میترسه 😁😁😁😁

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
عزیزم بیشتر بافت سینه چربیه و کمتر عضله بخاطر همین نمیشه خیلی برجسته و سفت و لیفت بشه ولی ورزش تاثیر ...

مرسی عزیزم جواب دادید حتما ورزشمو ادامه میدم امید به خدا

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
فدات بشم فكر كنم چالش داريم واسه سفت و فرم گرفتن سينه از پري جون هم بپرسي شايد كمكت كنه  اپ م ...

ممنونم گلم موفق باشی 😍😍😍😍😍

از دیشب نیومده🥴 مال من ۱ هفته هس نیومده، امروز شانس اخرشه، 👹

اوخی 😣😥

سمیه دونفرن 

بزارم تو تایپیک بنظرت؟؟؟

من باید تجدید قوا کنم 😂😂

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها کاهش همگی مبارک خیلیییی عالی بودید خیلی با اراده هستید ‌ومن بهتون افتخار میکنم به زودی همتون به وزن هدف میرسید و کلی مانکن خوش اندام داریم 😍😍😍👏🏼💃🏻

سرگروه های عزیز ممنون از زحماتتون 😘❤️❤️ 

لطفا از اینهفته دیگه لیست رو تو تاپیک وزن همیشگی بزارید🙏🏼 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4137103&slug=تاپیک-وزن-بامدادخمار&postId=137796212ممنون از نگین جون که در نبود من زحمت تاپیک وزن رو داشت 😘❤️

بچه ها لطفا به گروه هاتون و بقیه بگید یه نفر داوطلب میخوام که هم وقتشو داشته باشه و هم حوصله و تجربشو که بشه سرگروه تازه وارد ها و از بتونیم باز هم عضو جدید بگیریم ( چون کسی میاد و نمیشه عضو بشه خیلی عذاب وجدان میگیرم ) وظیفه ی این سرگروه اینه که بچه های جدید رو راهنمایی کنه و تا راه بیوفتن سوال هاشونو جواب بده و به گروه های مناسب هدایت کنه 

و خود سرکروه ها هم لطفا بگن که تا چند نفر میتونن عضو بگیرن که برای نفرات بیشتر سرکروه اضافه کنیم 

ممنون از همگی 😘😘

@pari95   @sepiiiiiideh   @مهدیه24   @شیرین_آردا   @donyay_kochak     

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ بچه ها کاهش همگی مبارک خیلیییی عالی بودید خیلی با اراده هستی ...

@سمیه1396  

بچه ها به سهیلا جون هم بگید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@شیرین_آردا

گزارش#

کالری مجاز 1280

کالری مصرفی 1065 (پر میکنم کالریمو) 

صبحانه: 64 گرم. نان تست جو+ 32 گرم پنیر+ 1 ق غ عسل(337 کالری) 

میان وعده: 50 گرم موز+ 5 بادام زمینی+ 5 گوجه سبز+ 1زردالو+ 20 گرم خرما+ 40 گرم ذرت کنسرو(207.8 کالری) 

ناهار:80 گرم نان باگت+ 78 گرم کوکو سبزی+ نصف لیوان نوشابه (من معمولا این غذا رو با برنج میخورم ولی چون میخوام مصرف برنجمو با اینکه عاشقشم برسونم به روزی 2بار در هفته مجبوری نوشابه خوردم که غذا از گلوم بره پایین) (436 کالری) 

شام:300 گرم سالاد فصل+ 15 گرم سس ماست(84.6 کالری) 

آب سعی میکنم 8 لیوان پر بشه

ورزش: 5 دقیقه رقص+ 50 درازنشست+ حرکات ران و شکم+ چالش چوب 

خودتو_دوست_داشته_باش#

خودمو دوست دارم چون دارم میبینم که اگه بخوام میتونم به اهدافم برسم

انگیزه#

وقتی امروز بعد از 2 ماه دیدم که چقدر اندامم فرق کرده واسه ادامه راه بیش از پیش انگیزه گرفتم

[QUOTE=141251811]نه عزیزم عکسمو گذاشتم  بچه ها اینو دوست دارن میگن با اقتدارتری 😂😂😅😅[/QUO د ...

😂😂😅😅

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ بچه ها کاهش همگی مبارک خیلیییی عالی بودید خیلی با اراده هستی ...

عزیز دلم فدات شم 💙من تا ۱۵ نفر مشکل ندارم عزیز دلم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
هیچی عشقم تایپیک وزنو میخواستم 😚😍😍😍

عزیزم بزار تو تاپیک وزن خود الهه جون 

من خیلیدوقت بود میخواستم این پیشنهادو بدم  

تو_بهترین_بامدادخماری#   😍😃😃😃😃‍‍‍ 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
اوخی 😣😥 سمیه دونفرن  بزارم تو تایپیک بنظرت؟؟؟ من باید تجدید قوا کنم 😂😂

اره بزار.. تو تاپیک وزن بامداد

به اون یه نفر هم اخطار بده اگه از قبل هماهنگی نکرده..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸