2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829350 بازدید | 290067 پست
مینا جون و تک میکنم، نه نیست خودش دوهفته ، ما هم سرگردون😑

خب پس فعلا تا بیاد من هستم منو تگ کنید گزارشوتونو بدبد 

اگر نتونستید گزارش بدید حتما حتما اطلاع بدید 

من نمیتونم هر دقیقه انلاین باشم  پس تا که بیام  اشکالاتتونو میگم و لایک میکنم 

وزن کشی هم حتما تا ظهر بیاید اعلام کنید یا قبلش اطلاع بدبداگه نتونستید وزن کنید 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یه ماسک دارم امتحان میکنم برای پرپشت شدن موها خودمم تازه شروعش کردم برای همین نمیتونم بگم حتما حتما جواب میگیرین اول اینم بگم که هرماسکی برای اینکه بهتر جداب بده باید تو طولانی مدت استفاده بشه داخل بدنتونم نرمال باشه یعنی مشکل هورمونی یا کنبود ویتامین نداشته باشین این ماسک برای موهاست که من خودم هم قرص زینک پلاس همراهش میخورم هم قرص سیستئن ب6

چالش_زیبایی#  

برای این ماسک به سه تا ماده احتیاج دارین

1روغن زیتون فرابکر 

2روغن نارگیل

3حنلی افتاب نخورده میتونید ازاین حناهایی که توکیسس از عطاریا بخرید اونا کیفیتشون خوبه مارکشم اتابک یا ابریشم باشه عالیه فقط مراقب باشین هرحنایی رونزنید چون حنایی که افتاب خورده باشه باعث ریزش مومیشه

خب حالایک استکان از هرروغن رو باچند ق چ خوری از حناتون قاطی کنید البته باز باتوجه به نوع موهاتون اگه چربه 6 تا7ق چ خوری حنا اگه معمولیه4 ق حنا همینجوری اگه خیلی خشکه یک ق حنامقدار حنارو باتوجه به نوع موهاتوت بریزید بعد که خوب قاطی کردین بزارید24ساعت بمونه بعد بایه سرنگ بدون سوزن قشنگ موادوبزنید به پوست سرتون و خوب ماساژ بدین حداقل دوساعت حداکثر یه شب تا صب روموهاتون بمونه بعد بایه شامپو گیاهی موهاتونو بشورید هم باعث رفع شوره سر میشه هم بلندی و پرپشتی موها هم براق شدنشون فقط حواستون باشه بعد حموم حتما حموم رو بشورید چون چرب میشه کفش امکان سرخوردن زیاده دیگه بااب ولرمم بشورید موهاتونو. 🌹🌹

بچه ها یه ماسک دارم امتحان میکنم برای پرپشت شدن موها خودمم تازه شروعش کردم برای همین نمیتونم بگم حتم ...

👌👌👌

من موهام خشک و نازک و شکننده شده جلو سرم خیلی خالی شده 2 ماه زینک خوردم ولی فایده نداشت 

اینا امتحان میکنم امیدوارم جواب بده

میگم راستی نخود خام و زرده تخم مرغم خوبه؟

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
خب پس فعلا تا بیاد من هستم منو تگ کنید گزارشوتونو بدبد  اگر نتونستید گزارش بدید حتما حتما اطلا ...

@resolute  

👆

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
😂😂😂😂. اینم هس.

سلام علیکم 😎😎😎😎😎حاج خانم چطووووری😎😎

گزارش#  

🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌻🌻🌻🌻🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺

💋صبحانه: ۴ خرما خشک+۱ گردو +۲گرم ارده+۱ گرم کنجد=۹۶ کالری💋🌻🌿

💋ناهار: ۲۰۰ گرم ماهی سرخ شده +۳۰ گرم کلم+۳ خرما خشک+۱ گردو=۳۴۵ کالری💋🌺🌿

💋شام: نصف لیوان شیر+۱۰ گرم کشمش =۸۷ کالری💋🌷🌿

💋میانوعده: موز+۱ لیوان آب هویج =۱۳۷ کالری💋🌸🌿

🎀کالری فست ۷۰۰🎀

🎀کالری مصرفی ۶۶۷🎀

🚰چالش ۸ لیوان آب️✔

💟چالش درازنشست️✔

💟چالش چوب️✔

🚫چالش حذف قند و شکر ️✔

💟ورزش امروز پیاده روی ️✔

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوستدارم چون ماه زیبای روی زمینم😍😍😍😅😅

چالش_انگیزه# انگیزه بالاتر از این که زندگی جریان داره نمیشه ساکن موند نمیشه زمانو نگه داشت باید همپای زمان قدم برداشت اگر عقب موندیم باختیم،، تصمیم امروزو موکول نکنیم ب فردا شاید فردایی نیومد پس امروزو زندگی کنیم اونطوری ک باید باشیم مثبت شاد پیروز مصمم بااراده زیبا پرانرژی مهربان وووووو خوش اندام و سالم💖💖💖💖💖

🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌻🌻🌻🌻🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺

به حکمتش دل بسپار 🌿
صابون ت ر یاک با کلاژن طلا هم عالیه قیمتم نداره،

هزیزم صابون تریکا اگه اصلش باشه اره خوبه البته اونم بعد یه مدتی پوست بهش عادت میکنه عادی میشه دیگه مث قبل نیست اصلش قیمتش تا100تومن میرسه اونصابونایی که به اسم تریاک میفروشن تقلبی و پاکستانین ارزونن چون تریاک ارزون نیست که حالاتوصابونم ازش استفاده بشه بعد4تومن بفروشنش ولی اصلشو من زدم 120تومن خریدم خدب بود ولی دیگه زردچوبه رو ادم میدوته واقعی و اصله توکشورخودمونم تولید میشه

یه چیزی بگم😐برام خیلی جالبه همسر من هر نونی جلوش بذاریم با همون سیر میشه😐 مثلا خونه مامانم اینا ...

ما سه روزه شروع کردیم.نون حساب میکنم بعد میارم سر سفره،چون میان وعده نمیخوره ،دیشب گفت با این سیر نمیشم و دو کف سنگک دوباره دادم.فقط نصف بیشتر کالریش با نون پر میشه

👌👌👌 من موهام خشک و نازک و شکننده شده جلو سرم خیلی خالی شده 2 ماه زینک خوردم ولی فایده نداشت  ...

مال منم خالی شده جلوی سرم عزیزم دارم همینو امتحان میکنم میخام هرهفته بزنم خیلیا راضی بودن ازش. ماسک نخودو تخم مرغ اگه تخم مرغش اصل و محلی باشه نخودشم خوب باشه تاحدودی جواب میده ولی تخم مرغ اصل گیر نمیاد یکیم اینکه برای موهای چرب مناسبه خاستی بزنی یکی دوقاشق روغن زیتون یا روغن ارگانی نارگیلی چیزی بهش بزن چون حتی موهای چربم خیلی خشک میکنه

سلام عزیزم،،، از دست این شوهرها😅😅طبیعیه چون اول راهه برنامه غذاییشو از شب قبل آماده کن ک قراره فر ...

آبمیوه امتحان میکنم.سالاد میارم نصفه شو میخوره میگه نمیتونم.اندازه تقریبی ها رو برا مواد غذایی گفتم که مثلا رفتیم خونه مامانش بتونه رعایت کنه.فست که عمرا بتونه بگیره،ورزشم قراره از کم شروع کنه،فقط تحرکش زیاد نیست،هر جا میره با ماشین.اهل تنقلات و شیرینی هم نیست،فقط نون،سعی خودمو میکنم ،ممنون که جواب دادی،

گروه_قرمز❤# ❤❤❤❤❤❤❤

📣📣📣📣📣📣📣📣

اگر پست منو دیدید لایک کنید لطفا .

تا سر گروهتون برگرده  گزارشتونو به من بدید 

هرکس همگروهی هاشو میشناسه تگشون کنه 

انشالله،خودش که میگه میخوام لاغر کنم ،چون بدجور شکم دراورده ،و لباسهای قبلی همش تنگه

مث شوهرمن 😁هی میگه چاق شدم ولی هیچ تلاشیم نمیکنه دیشب گفتم دیر وقته شام نخور حداقل یه چیز سبک بخور قبول نکرد کلی نون خورد بامرغ😒