2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829355 بازدید | 290067 پست
آخه بد بختی مشکل یکی 2 تا نیست،هم طبعم فوق العاده سرده،هم فشارم پایینه،هم به شدت سردرد و حالت تهوع م ...

من واقعا درکت میکنم چون خودمم همینطورم من با چیزای سرد دست و پاهام تیر میکشه و جوری ک شوهرم دست و پاشو کم‌میکنه وهول میکنه ببرتم دکتر 

اما من ناشتا اب لیمو با اب میخورم بعدش صبحانه  شیره ارده میخورم خنثا میشه 

چای سبزو یه تکه چوب دارچین میندازم توش 

هر دردی درمان داره عزیزم 

حالا ورزشات چی هست ؟

بهتره عوضشون کنیم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@pari95     سلام عزيزم  وزن دو هفته پيش من٨٩/٩٠٠ هفته پيش🎈 امروز ٨٩

چند هفتس کاهش نداشتی ؟؟؟ 

رژیمو رعایت میکنی ؟ 

نکات رژیمو بخون ببین چه دلیلی داشته کاهش نداشته باشی بیا بهم بگو 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
تبریک میگم عزیزم 

ممنونم عزیزم😍😍

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

عزیزدلمی تو😗😗😗😗😗

گزارش#  

اینارو برات از باغ چیدم عزیزم😍🌹🌻🌺🌷🌸💐🌼

🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣

😍صبحانه:۱ نیمروز+۲۷گرم نان جو +۲گردو+۴ گرم کنجد =۲۶۵ کالری😋

😍ناهار :۵قاشق قورمه سبزی+۷ قاشق پلو+۱ کاسه ماست+۳۰گرم سبزی خوردن =۴۳۸کالری😋

😍شام :۱۵۰گرم ماهی +۲خرما =۲۰۵کالری😋

😍میانوعده ها: ۱۰۰گرم سیب+۱۰۰ گرم پرتقال +۳۰۰گرم هندونه +۵ گرم کشمش =۲۰۲کالری😋

🌹کالری مجاز۱۱۲۲🌹

🌹کالری مصرفی ۱۱۱۱ که بدون شک پر خواهد شد🌹

🚰چالش۸ لیوان آب ✔

🚫چالش حذف قند و شکر تا جایی ک بتونم ادامش میدم✔

💟چالش درازنشست بخاطر حرکات شکمی تا۱۵نمیرم✖

🌂چالش ورزش با چوب🌂✔

❤ورزش پیاده روی آهسته عصر انجام میدم❤

چالش_انگیزه# دیشب مامانم اینقدر دعوام میکرد ک لاغر شدی و زشت میشی و دیگه بسه و خوبی.....میخواست منصرفم کنه...گفتم مامان جووون اینحرفا رو که بم میزنی بیشتر انگیزه میدی تا اینکه منصرفم کنی😅😅😅😅

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون هر لحظه از زندگیم منتظر معجزه های قشنگ خدا هستم، از اینکه من بنده شمام خداجون شکر💖💕💓❤💞

🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣

به حکمتش دل بسپار 🌿
من واقعا درکت میکنم چون خودمم همینطورم من با چیزای سرد دست و پاهام تیر میکشه و جوری ک شوهرم دست و پا ...

ممنون گلم.باورت میشه برای ریم که حساس رفتم طب سنتی یه دمنوش داده توش چای سبز با یه عالمه چیزای گرم. 2 بار خوردم حالم بد شد دیگه نخوردم.یا رفتم طب اسلامی زیره با یه سری داروهای خودشون داده گفته برای لاغری یک روز در میان بخور میخورم نمیدونم قندم میفته یا فشارم،باز حالم بد میشه،حالا ناچارا باز شروع میکنم،ببینم چی میشه

ورزش تنوع میدم.تردمیل که اونم سرعتش را بالا پایین میبرم یا حتی ریتمش را عوض میکنم.ورزشای اپ کاهش وزن در 30 روز.یا 3.4 مدل ورزش شبکه ورزش ساعتای مختلف میگذاره ضبط کردم با اونا ورزش می کنم.ورزشایی که قبلا تو باشگاه انجام میدادم و خیلی کم آپ arm workout ورزشاش برام سخته،زیاد نمیتونم انجام بدم

سلام عزیزم  همین که گزارش میدی عالیه💛 ۴تا شیرینی 😒 ننه😑 ورزشات عالی بودن نه دیگه چوب رو ک ...

چشم سرگروه جونم سعی میکنم بیشتر رعایت کنم این هفته انشالله 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
ممنون گلم.باورت میشه برای ریم که حساس رفتم طب سنتی یه دمنوش داده توش چای سبز با یه عالمه چیزای گرم. ...

فعلا با همینا پیش برو تا هفته بعد اگر کم نشدی رژیم شوک بدیمت و ورزشاتم عوض کنیم 

نههههه لاغر نکنین

تاحالا دیدین یه تپل قاتل باشه؟ 

یه دزد تپل دیدین؟ 

متجاوز و آدم ربای تپل چی دیدین؟ 

نه دیگه تپلا همشون مهربونن،و خوبن

دنیا رو ازین قشنگی ها خالی نکنین  تپلای مهربون

همه_دنیا_باید_تپلی بشه

البته شما لاغر کنید