2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست

@هستی،بانو

گزارش#

کالری مجاز 1360

کالری مصرفی 1018(100 کالری برای شیرافزا و بقیه شم. جبران دیروز) 

صبحانه: 2کف دست نون بربری+ 1 ق غ عسل+ 3گرم کره+ 2گردو(271.4 کالری) 

میان وعده: 4خرما+ 5 بادام درختی و 5 بادام زمینی+ نصف موز+ 100 گرم طالبی+ 1 ق م شیره خرما(246 کالری) 

ناهار: املت سبزیجات+ سالاد خیاروگوجه+ 40گرم نون لواش(241.4 کالری) 

شام: 1 بشقاب متوسط سالاد سزار+ سس سزار(260 کالری) 

آب 5لیوان

چالش حذف قند✔️

ورزش

چالش درازنشست

رقص

چالش شکم (دیروز نشد ورزش کنم) 

خودتو_دوست_داشته_باش#  

خودمو دوست دارم چون دوباره تونستم زندگیمو از نو بسازم از زیر صفر

انگیزه#  

یه روزی که دیر نیست به همه خواسته هام خواهم رسید

اگه فقط میخوردم و می خابیدم، عاره.. ارزششوو داشت😆😆😆 ولی دارم هم کالری شماری میکنم و به همراه ...

جالبه 

من ك دست و پا شكسته كالري شماري ميكنم باز ي مدتي ورزش هم ندارم 

ثابتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@گل_گلاب4859     بچه ها لطفا  بقیه دوستاتون رو تگ کنید من نمیشناسمشون  سپیده ...

عزیزم منم نمیشناسم. فقط رنگشون را که میبینم میشناسم.خیلی هاشون هم 12 شب به بعد گزارش میدن

این لیست آخر وزنی هست که سپیده جون اعلام کردن ولی کاربریشون دقیق نوشته نشده من دیروز خواستم چند نفرشون را تگ کنم نشد.آخرین پیام مال سپیده جون که وزن افراد را گفته

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4421550/تاپیک-اعلام-وزن-دوستان-بامداد-خمار

اعتماد ب نفس داشته باش. در دهن مردم همیشه بازه. اهمیت نده بابا. ن چیزی نمیشه. منم گاهی اوقات تن ما ...

گزارش#  

سلام عزیزدلم😘امیدوارم دیروز تماسی ک دوسداشتی باشه برات زده شده باشه🌷

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴

🐥صبحانه: نصف لیوان شیر+ 2خرما +۲ گردو+۱ قاشق عسل =۲۱۰ کالری

🐤ناهار: ۷ قاشق پلو+۴ قاشق خورشت بامیه+ماست موسیر+ ۳۰ گرم کلم =۴۶۰ کالری

🐥شام: ماهی کبابی =۲۵۰ کالری

🐤میانوعده ها: خیار+هندونه+سیب+پرتقال+زردآلو=۲۰۲ کالری

🌸کالری مجاز ۱۱۲۲🌸

🌸کالری دریافتی ۱۱۲۲🌸

🚰چالش ۸ لیوان آب️✔

🚫چالش حذف قند و شکر ️✔

💟چالش درازنشست️✔

💙ورزش فقط پیاده روی آروم️✔

چالش_انگیزه# مثل خرمای جنوب باش، که تا دمای ۵۰. ۶۰ درجه نباشه شرجی وحشتناک نباشه اینقدر خوشمزه نمیشه اعلا درجه یک،،،، صبور و شیرین و خوش اخلاق،،،، سختیها میگذره نتیجش (خرما شدن) پخته تر شدن ماست 🌸🌷🌸🌷

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوسدارم چون سعی میکنم اطرافیانمو درک کنم کمک کنم دوستشون داشته باشم و گاهی خودمو جای اونا بذارم و دردهاشونو لمس کنم بعد درموردشون نظر بدم💕

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴

به حکمتش دل بسپار 🌿
اعتماد ب نفس داشته باش. در دهن مردم همیشه بازه. اهمیت نده بابا. ن چیزی نمیشه. منم گاهی اوقات تن ما ...

آره واقعا من موندم چرا نمی بندن دهنشون رو ایششششششششششششششش

ممنون عزیزم تا 6صبح بیدار بودم بعد هم شوهرم بیدار شد مواظب بود فعلا چیزی نشده گفتن تا 36 ساعت ان شا الله که چیزی نمیشه  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

@شیرین_آردا  سلام عزیزم روزبخیر💓💕

صبحانه:عسل.خیار.گوجه.نان سنگک ۳ کف.چای.۳۱۵کالری
نهار:خوراک مرغ.سبزی.نان سنگک ۱ کف.۲۷۹ کالری
شام:سیب زمینی آبپز.کدو ماست.۱۹۷ کالری
میان وعده:خرما.شیر.چای سبز.هویج.خیار.کشمش.هندوانه.آلو خشک.۵۴۵کالری
کالری مصرفی:۱۳۳۶
۹ لیوان آب
چالش حذف قند مصنوعی
چالش درازنشست
ورزش:۱ساعت حلقه.چالش شکم.۶۰ تا درازنشست.کارای خووونهه یکی دو ساعت البته اگه ورزش حساب بشه🤨🥺🤪
چالش خودتو دوس داشته باش:خودمو دوس دارم چون اراده قوی دارم☺️
انگیزه:میخام شوهرم راحت بتونه بلندم کنه😅البته الانم میتونه ولی فک میکنم سختشع

خدایا شکرت 🌸
سپیده جون نیستن؟ 

خبر دادن میرن مسافرت گلم فعلا گزارشاتون رو به به سرگروه موقتتون بدین 

@pari95  

پریناز جون موقت سرگروهتونه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@شیرین_آردا    سلام عزیزم روزبخیر💓💕 صبحانه:عسل.خیار.گوجه.نان سنگک ۳ کف.چای.۳۱۵کالری ن ...

سلام بروی ماهت روزتوام بخیر شاگرد زرنگم

باریکلا👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

راستی منم بخاطر انگیزه تو لاغر کردم! 

دوس داشتم شوهرم بلندم کنه سختش بود. الان میخواد از بالای کمد اینا وسایل برداره زیر پاش صندلی نمیذاره منو بلند میکنه میگه وردار😊😁😁😁

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام آبجی ❤️  اینم گزارش امروز من ❤️  آب 8 لیوان  پیاده روی 40 دقیقه  طناب 6 ...

@pari95  ‍ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خبر دادن میرن مسافرت گلم فعلا گزارشاتون رو به به سرگروه موقتتون بدین  @pari95     ...

ممنونم آبجی گلم 😘 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
@شیرین_آردا    سلام عزیزم روزبخیر💓💕 صبحانه:عسل.خیار.گوجه.نان سنگک ۳ کف.چای.۳۱۵کالری ن ...

فقط چالشارو درست هشتگ بزن که به تو هشتگش

انگیزه#  

خودتو_دوست_داشته_باش#  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
ممنونم آبجی گلم 😘 

فدات عزیزم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم منم نمیشناسم. فقط رنگشون را که میبینم میشناسم.خیلی هاشون هم 12 شب به بعد گزارش میدن این لیست ...

مرسی عزیز دلم حالا صبر میکنیم بلاخره میان گزارش بدن به سپیده جون 

اگرم نیومدن ک تصمیم با خود سپیده جون

😊😚

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم