2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832865 بازدید | 290067 پست
عزیز قند نخوردم که 🙈

منظورم اینه پایینش حتما بنویس درازنشستم نزدی رفتی یا ن 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
🥰🥰🥰🥰🥰مرسی ازت الهه جون منو به خودم اوردی با رژیم گرفتن و لاغر شدن حس قوی بودن هم بهم منتقل کردی ...

قربونت عزیزم لطف داری خودت صد در صد خیلی با اراده هستی که تونستی موفق بشی 😍👌❤️❤️😘😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قربونت عزیزم لطف داری خودت صد در صد خیلی با اراده هستی که تونستی موفق بشی 😍👌❤️❤️😘😘

🥰🥰🥰🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
منظورم اینه پایینش حتما بنویس درازنشستم نزدی رفتی یا ن 

اره چالش شکم و پهلو منظورم دراز نشست هم هست

ولی من حس میکنم وزنم تکون نخورده 

سایز خوب کم کردم با اینکه وزنم ۷۰ سایزم یک 😄 سایز شلوارمم ۳۲

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@سمیه1396  

گزارش#  

1.خرداد

سحری:_ 

یک ساعت قبل اذان پریود شدم:2 تا خرما،18تا پسته،1لیوان شیر 3 درصد چربی

افطار😳:پلو ساده آبکش با روغن7تاقاشق،یه سیخ جوجه کباب،2تا گوجه کبابی،1لیوان دوغ؛سبزی خوردن

بعدش:2تا استکان چای با هیچی،1قاچ هندونه،1دونه آلو خشک،10گرم مغز تخمه آفتابگردون،178گرم خربزه

آب4تا لیوان

کالری مجاز:1275

کالری مصرفی:1350

چالش حذف قند مصنوعی رعایت شد

چالش دراز و نشست انجام شد

خودتو_دوست_داشته_باش#  قلبم را دوس دارم حاضره خودش بشکنه اما یه قلب دیگه حتی ترک نخوره

چالش# انگیزه: انگیزه بالاتر از اینکه یه جاری خوش هیکل داشته باشی سعی کنی توام هیکلت مث اون بشه؟!😆

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
اره چالش شکم و پهلو منظورم دراز نشست هم هست ولی من حس میکنم وزنم تکون نخورده  سایز خوب کم کرد ...

سایز مهم تر از وزنه عزیزم 😍😍😍😍حالا من وزن کم میکنم اما سایز زیاد ن با اینکه ورزشامم کم نیس ...... کسی که سایزش کمتر باشه وزنشم کمتر میزنه بخدا من الان احساس نمیکنم ۵۹ کیلو باشم حس میکنم بیشترم 

سایز مهم تر از وزنه عزیزم 😍😍😍😍حالا من وزن کم میکنم اما سایز زیاد ن با اینکه ورزشامم کم نیس ..... ...

اره من هرکی میبینه میگه ۷۰ نمیخوری کمتر بهت میاد 😄

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

الهه جان این تمرینا چطوره برای شکم 

بااین برای شانه چاش سی روزه هست 

بنظرت خوبه 

@بامدادخمار‍ 

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

عزیزم چندتا پست بالاتر عکس گذاشتم میشه ببینی تک نشدید

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه ها از اونجایی که با هر پنج کیلو کاهش گروهتون رو تغییر میدید به هر کدوم از اعضای گروه ها شش هفته وقت میدم که گروهشون رو تغییر بدن ( البته باید پنج هفته میشد ولی یکهفته هم بیشتر فرصت داشته باشید بخاطر مسائل مختلف ) 

هر کی تو شش هفته نتونست کم کنه و گروهش تغییر نکرد چیکارش کنیم ؟ یه جریمه بگید که مهم باشه و انگیزه ایجاد کنه ( حذف چطوره 😈) 

هر کی هم به وزن هدفش برسه و بره تثبیت جایزه داره 

❌❌یه پیشنهاد دیگه هم هست همتون از روز کالری شماری عادی ۵۰ کالری کم کنید و هر کی سه کیلو پشت سر هم کم کرد یک وعده ی ۱۰۰۰ کالری داره بجز کالری اون روز خودش هررر چی دوست داره در حد ۱۰۰۰ کالری میتونه تو یک وعده بخوره چطوره ؟ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم برنامه هات اصلا خوب نیست و کاهشت  کند میشه و استپ میکته

موافقم

امروز ک گزارش دادم بعد من ی نفر دیگه از گروه خودمون گزارش داده بود

مال ایشونو ک دیدم کلی خجالت کشیدم

امروز یکی از لباسای دوران مجردیمو دیدم ک راحت تنم رفت

درحالی ک قبلا روی شکم فر می‌خورد و میرفت بالا

خیلی هیجان انگیز بود

نمیخام برگردم ب دوران قبل

باید لاغر تر بشم

نمیدونم تو این هفته چقدر کم کردم

.... 

انشالله یکشنبه میرم خونه مادرشوهرم از ترازو استفاده مبکنم. انشالله عزمم بیشتر جزم میشه

توکل ب خدا♥️

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اره من هرکی میبینه میگه ۷۰ نمیخوری کمتر بهت میاد 😄

خیلی خوبه 🥰وزنتم چون از ۱۲۵ اومدی دیگه کاهشات مورچه ای میشه ☹😁

عزیزم چندتا پست بالاتر عکس گذاشتم میشه ببینی تک نشدید

آره عزیزم خوبه 👌

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ بچه ها از اونجایی که با هر پنج کیلو کاهش گروهتون رو تغییر میدید به هر کدوم از ا ...

موافقم ☺️☺️☺️☺️

@barankhanomi       @setaesh       ش‍رمنده عزیزان ا ...

سلام ببخشید من این روزا سرم خیای شلوغه به خاطر شرایط کاری شوهرم .سعی میکنم فردا گزارش بدم 💙

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز