2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826807 بازدید | 290067 پست
عشقم من تگ میشما امتحان کن 😍

@donyay_kochak 🤚🏼 ظهر هر کاری کردم نشدی ☹️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نمیدونم ازخیلی ازدکتراشنیدم ودوروبریام خیلی عضله هاشون آب شده

من یک عدد نمونه بارز در خدمتم عزیزم❤❤🥰🥰🥰

دکترا رو ولش کن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلم دیدم🌸

عزیزم من گزارشم را دادم نتونستم تگ کنم.صفحه 13098

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
روی چشمام الان برای پرکردن کالریام میشه کمی تخمه باپوست بخورم? باشه من نمیدونستم حتمارعایت میکنم قند ...

با شیر لبنیات بادام و روغن زیتون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
مشهدیم. هیچی نون شبیه بربری روش باروغن وزرده تخم مرغ وکنجدمیزنن.  من کالریم اینطورحساب کردم در ...

اره عزیزم درسته.

اگه فست میخای بگیری دوتافرمول داریم

یا

وزنت ضربدر20ومنهای100 بادوتافست500.

یا

وزنت ضربدر20ومنهای200بادوتافست700.یاحتی میتونی اون دوتا فست رو نگیری.

ولی فست اگه بتونی بگیری خیلی بهتره.کاهشت بهترمیشه.وزنتم استپ نمیکنه هیچوقت.

فقط چون تازه شروع کردی ب رژیم.ماه اول رو فست نگیر.از ماه دوم شروع کن ب فست و با700تاشروع کن.ماه بعدبا500

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
من یک عدد نمونه بارز در خدمتم عزیزم❤❤🥰🥰🥰 دکترا رو ولش کن

میگم که توآشناهاهم دیدم 

خودت نمیفهمی منم یه مدت رژیم گرفتم صورتم ومچ دست وپام خییلی آی رفته بود

هرکسی فرق میکنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

@بامداد_خمار‍ 

@شیرین_آردا‍ 

سلام مهربونا میشه جواب این سوال منو که 

اينجا👇نوشتم جواب بديد 

پسر من ١٦ سالشه اضافه وزن داره مي خواستم بدونم اين رژيمي كه من ميگيرم براي اون مناسبه ؟

ممنون از زحماتتون 🥰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
@عروسترکم       سلام عزیزم خوبی؟ من ازتون اجازه گرفته بودم تا از اول خرداد گز ...

سلام عزیزم آره اطلاع دارم

اشکال نداره تند تند نیای ولی هرروز گزارش بده

وقتی هم میایی هشت گروه خودمون رو ببین..اگه چالش یا مطلب مهمی باشه اونجا می ذارم  مطالب.مهم.گروه.قرمز#  

الان دوتا چالش قدیمی داریم ک تو امضاء..بخون 

این دوتا هم جدید حتما تو گزارشت عنوان کن

خودتو_دوست_داشته_باش#  

چالش_انگیزه#  

درباره گزارش امروزت 

میان وعده؟؟؟؟؟

خیلی پر حجم خوردی 

بین اینجوریی باشه

صبحانه

میان وعده

ناهار

میام وعده

شام

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

میگم که توآشناهاهم دیدم  خودت نمیفهمی منم یه مدت رژیم گرفتم صورتم ومچ دست وپام خییلی آی رفته ب ...

خودم نمیفهمم..بقیه ک‌میفهمن عزیزم

عکس بعد از لاغریمو همه دیدن...هیچی ک آب نشده..تازه بیشتر رو فرم اومده

ب هر حال موفق باشی❤🥰

عزیزم نون و اندازه بخور هر سه وعدت نون داری بقیش خوبه👏👏👏

سلام

تارا هستم

#گزارش‍ 

صبحانه:نان۴۰گرم،تخم مرغ نیمرو ۱عدد+چای=۲۱۴کالری

نهار:۸قاشق دمپختک+زیتون+سیر ترشی+ماست=۵۵۰کالری

شام:سیب زمینی آیپز+گوجه+دولیوان ماست و سبزیجات=۴۶۴کالری

میانوعده=شربت شیره+چای+خربزه+مغز تخمه=۳۴۰کالری

مصرفی۱۵۰۰

مجاز۱۵۰۰

آب۶لیوان

مولتی مصرف شد

ورزش:پیاده روی آهسته+چالش شکم

#دوست داشتن خود:من خودمو دوست دارم چون موهای خوشکلی دارم و همسرم خیلی دوسشون داره

#انگیزه:یکی از ارزوهای مامانم لاغر شدن منه

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖
سلام گلم🌸 به به گزارشت خیلیی خوبه👏👏👏 فقط سبزیجات کنار غذا یادت نره، از یبوست جلوگیری میکنه😊

#گزارش
سلام سمیه جون خسته نباشی🌷
۸لیوان اب+۲🍵چای سبز+۲🥄سرکه سیب رقیق شده
#ورزش
۱.۵ساعت پیاده روی
🌃سحری:۵🥄کشک بادمجان🥘+۱.۵🤚نان سنگگ +۱موز🍌...۳۴۸
🌇افطار:۱لیوان شیر ۲درصد چربی🥛+۲خرما..۱۷۰
💚میان وعده:۵زردالو🥭+نصف قاچ هندوانه🍉..۱۸۱
🌆شام:نصف سیخ جگر کبابی+نصف سیخ کوبیده+۱لیوان دوغ🥛...۲۴۷
💚میان وعده:۱۰بادام زمینی🥜+۱۰مغز پسته..۱۳۹
💚کالری مجاز۱۰۸۰.💚🌷💚.کالری مصرفی۱۰۸۷💚
چالش حذف قند مصنوعی🏆
چالش دراز نشست🏆

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚

گزارش#  

@donyay_kochak  

افطار

یک لیوان شیر+18گرم خرما+چای

شام

300گرم هندوانه+4تا انجیر خشک

سحری

250گرم خوراک لوبیا+100گرم برنج+70گرم ماست+سبزی

آب8لیوان

میانوعده:آلو5تا

جمع کالری1053

مجاز1052

ورزش

دوساعت پیاده روی+قدرتی بازو

درازنشست

انگیزه#  

کلی کیف کردم وقتی بهم همه گفتن خیلی لاغر شدی واندامت خوب شده😁😊😜

خودم_رو_دوست_دارم#  

چون خدابهم چهره ی زیبا داده😁😜

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
دستش دردنکنه. حالا خوبه کمک کرده.بعضیا نمیکنن. هرچند من ظرف شستن کسی دلم نمیگیره.فقط شستن زنداداشم ...

مرسی عزیزم

سرگروه گلم  من تو جاده ام برسم خونه گزارش میدم😘😘

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒