2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826517 بازدید | 290067 پست
@بانوباران     فریباجان کجایی تو دختر؟؟

گزارش# امروز

صبحانه (تخم مرغ آبپز و یه گوجه و سه برگ کاهو و چای و یه خرما)(100)

ناهار (برنج یه کفگیر و خورشت باقلا و گوشت و سالاد کاهو و دو حبه سیر ترشی )(450)

شام (آش رشته و ترشی کلم  )(300)

میان وعده ( یه سیب و یه قاچ هندوانه و بادام زمینی 5تا و چای دارچین و خرما  )(250 )

کالری مجاز 1100

کالری مصرفی 1100

ورزش (پروانه30 وشناس دیوار 100 و چالش شکم وپهلو انجام شد )

چالش دراز نشست انجام شد 

8لیوان آب 

**** من خودمو دوست دارم چون خوش مشرب هستم و خوش رو هستم ****

انگیزشی  *** من میخوام به سایز 36برسم تا هر لباسی خوشم اومد بخرم اصلا به این فکر نکنم که بهم نمیاد و دنبه هام میزنه بیرون😅😂***

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

گزارش_سرگروه#  

۹۹/۳/۱

به اولین روز آخرین ماه بهار خوش اومدید💋💋💋💋

💙💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚

سحری

نان +پنیر+ کره+تخم مرغ +سبزیجات(۴۵۰کالری)دوساعت بعد سحری خوابیدم😊

💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛

افطار

شیر چایی+خرما (۲۵۰کالری)

۳۰دقیقه بعد افطار (مهمان دارم باید سریع سفره پهن کنم😁)

ران مرغ پخته+گوجه کبابی+سالاد فصل دوبشقاب پر+سس ماست کم چرب ۳قاشق غذاخوری+سبزی خوردن(۵۵۰کالری)

💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

میانوعده 

ارده+شیره(۱۵۰کالری)

💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

شام 

نان و پنیر و سبزی چای سبز ،خرما(۲۰۰کالری)

💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

مجاز۱۹۰۰

مصرفی. ۱۶۰۰(بخاطر نبود ورزش خودم از کالری کمی کم کردم)

چالش قند✅

درماه رمضان ورزش نمیکنم😉😊

خودتو_دوست_داشته_باش#  

از اینکه با چشمانم خوبیها رو میبینم خوشحالم و عاشق چشمامم😍😍😍

چالش_انگیزه#  

از این که زود به خودم اومدم و شروع کردم خوشحالم ،الان یه مامان خوش اندامم😍💪

هیچوقت برای شروع دیر نیست 💪💪💪

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که اول راه باید انرژی بیشتری داشته باشن ووقت بزارن ولی خبری نیس، راستی عزیزم یه سوال تو ...

فکر کنم اردک چرب تر باشه عزیزم..حالا کمی گرمشو بیشتر بزن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

اره مانکنم با دقیقه  نوشته در ۱دقیقه ۱۰تا فلان قدر کالری ، حالا من که با این درازو نشست میکنم ...

ن دیگه چون شما ۳۰ تا میزنی هر مقدار کالری ک میده شما سه برابر کن..مثلن اگه گفته ۵۰ تا سوزانده..شما ۱۵۰ تا حساب کن

عددم مثال بود😂🥴

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     راستی عزیز یه چیز دیگ اخر شب یه چندتا پفک با تخمه خوردم،کم بود ولی ۳۲۷تاکا ...

سعی کنم اولا ک پفک نخوری ..حالا اشکال نداره چندتادونه

و آخر شب یا ۹ ب بعد چیزی نخور چون جذب بد نت میشه❤همون موقع ک میخوای چیزی بخوری ب جاش آب بخور👌✅

@آسنات99 @سمیه1396   سمیه چرا آسنات نه تگ میشه نه پستش ریپ میشه؟  خب من چجوری جوابشو ...

عزیزم من همیشه تمام صفحات رومیخونم شده عادت برام وقتم نداشته باشم تاهرجاخونده باشم صفحه اشو حذف میکنم شبامیخونم مثل کتاب 😂😂😂

گزارش#   @عروسترکم     صبحانه،چای ،مویز، ناهار،سینه اردگ،کدو سبز،سالاد فصل،س ...

آفرین عزیزم گزارشت عالی بود✅✅👌👌👌👌👌

امروز اصلن نون نخوردی🤗👏👏👏👏👏👏👏

واسه چالش ها هشتگ ها رو هم بذار

و ی نکته دیگه 👇👇

کالری مصرفیت از مجاز نزنه بالا

@عروسترکم     سلام عزیزم میگم این خانمی میخواد بیاد گروهمون ۲۵کیلو اضافه وزن داره، جا د ...

باشه عزیزم اشکال نداره

سمیه ببین میتونی تگش کنی؟  @آسنات99 @آسنات99 @آسنات99 چرا تگ نمیشی عزیزم؟ 🤕 اسمت اومد توی ...

آره فداتشم من خواهرندارم ولی مادرگلمودارم جاری ودوستای گلی مثله شمارودارم😘😘😘😘😘😍😍😍

گزارش#  

افطار چای ۲ . خرما ۱ . سنگک ۲ کف دست . گوجه.خیار.گردو ۲تا .پنیر لاکتیکی ۳۰ گرم (۲۶۵)

شام آبگوشت ۱لیوان. گوشت کوبیده ۲ق.سالاد فصل همراه ۱ق روغن زیتون. زیتون ۱۵ تا. ماست کم چرب ۱لیوان. دوغ ۱لیوان(۵۶۹)

میان وعده گوجه سبز ۱۵تا . چاقاله ۱۵ تا . هلو ۲ تا . زردالو  ۲تا .هندوانه ۴۰۰ گرم . بادام زمینی  ۱۵ تا .کنجد  ۲۰ گرم. شیر ۱لیوان .موز . چای .خرما ۲ تا .(۹۵۶)

مجاز ۱۸۰۰ مصرفی ۱۷۹۰

اب ۶ لیوان +مولتی ویتامین

ورزش نیم ساعت قر💃.۱۰۰ تا طناب. ۵۰ تا شنا دیوار. چالش دراز نشست و شکم.

خودمو# دوست دارم :چون قدم بلنده اگه لاغر شم واقعا خوش هیکل میشم.(هرچند بعضی ها بهم میگن نردبون؛دراز😁) ولی واسم مهم نیست مهم اینه خودم عاشق قدمم😎😍❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

@sepiiiiiideh  

گزارش_سرگروه#   ۹۹/۳/۱ به اولین روز آخرین ماه بهار خوش اومدید💋💋💋💋 💙💛💜💙💚💛💜💙💚💛 ...

سلام هستی جونم خوبی عزیزم🤗🤗

هستی مگه چند کیلویی ک مجازت ۱۹۰۰ تاس؟

@بامدادخمار  

سلام عشقم کجایی نیستی چندروزه؟؟؟؟

@مامانجوجوبودم  

@هستی،بانو  

@kiarash_mami  

@سمیه1396  

👇👇👇👇👇

دلم براتون تنگ شده🤗🤗🤗🥰🥰🥰

ممنون عزیزم عالی بود

فدات💋💋💋

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪