2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
بقیه کالریتم باید پر کنی👌👌

یعنی هر یک کیلو هندوانه میشه 300 کالری درست آیا 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم من وزن دقیق ندارم خونمون هم ترازو ندارم چیکار کنم🙁 امضا استاتر رو کامل خوندم خدا مرگم بده یه ...

😕😕😕😕😕اون همه رو توضیح بدم بخدا ناهار هنوز درست نکردم دقیقا کجاشو نفهمیدی چیزی نداره که نفهمی 😕

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق ندارم الان دعوات کنم؟  مگه اون دکتر خداست که تو ناامید شدی؟  حتی خود خدا هم هیچ وقت ب ...

چرا تقصیر خودمه الآنم به زور شوهرم میرم 

هی گفت بیچاره برو دکتر فلج میشیا 

منم پشت گوش مینداختم 

انشاالله فعلا فردا برم اومدم میگم دکتر چی گفت 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
😅😅😅😅

دقیق برنامه هم ریختم خیلی منظم و مرتب قراره چیا بخرم لیست کردم🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

گزارش#  

@شیرین_آردا

سلام عزیزم 

صبحانه:نیمرو+2کف دست سنگک=274

نهار=1/5 سیب زمینی آبپز+2کف دست سنگک+2زیتون=323۸

شام:150گرم سینه مرغ+10آب مرغ+2هویج=304

میانوعده:سیب+خیار+شیر+چای+کشمش+خرما=309

کالری مجاز1280

کالری مصرفی1211

ورزش بالای1ساعت

آب بالای8لیوان

چالش درازنشست

چالش حذف قند

خودتو_دوست_داشته_باش#  ‍

خودمودوست دارم چون باعث دلگرمی همسرمم 

انگیزه#  

روزی که خودمو تو آینه ببینم کیف کنم

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

هوس برنج کردم اما نا ندارم دو دیقه وایسم جلو اجاق 😕😕😕😕😕 شوهرمم دستور لوبیا پلو داده ☹چیکار کنم اخه 😞

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
یه روز آزادی بده الهه گروه صحرای محشر میشه بخدا. همه اون روز فقط درحال خوردند از ثانیه به ثانیه اش ا ...

@بامدادخمار  

یه روز آزادی بده بوخدا بچه های خوبی ایم 😂😂😂😂😂😂😂😂🤭🤭🤭🤭🤭🤭

طلبکاری چرا؟؟ خبر بدی اخطار نمیدم. سایت هم از ظهر باز بود. به جای این لحنت میتونی بگی که فلان مشکلو ...

اگه میشه امروزم گزارش ندم لطفا.بخدا نمیتونم فقط صبحونه خوردم اونم عجله ای 

خدایا شکرت 🌸
😕😕😕😕😕اون همه رو توضیح بدم بخدا ناهار هنوز درست نکردم دقیقا کجاشو نفهمیدی چیزی نداره که نفهمی 😕

الهی نه عزیزم فقط خلاصه و مفید 

اول اینک باید بدونم وزنم چقد هستش و چقد اضافه دارم درسته؟! 

بعد بیام اینجا بگم و ببینم کی سر گروهم میشه؟! 

بعد برم برنامه کرفس رو دان کنم و طبق همون پیش برم؟! 

این کالری غذا و کالری رژیم رو نفهمیدم ک گفتن با اون برنامه کرفس مقایسه نکنین این رو توضیح بده گلم

گروه نارنجی وزن الانم 76 🙈وزن هدف اول 66 هدف دوم 60 😍 شروع رژیم 1/3 سال 99 💪باغی که خوب از اون مراقبت می‌کردن اگه مدت زمانی به حال خودش رها میکردن همش پُرمیشد از علف های هرز و بد.... پس خودتون و هیکلتون رو هیچوقت بحال خودش رها نکنین 😉😍 بامدادی بشین 😍😍  عاشق پسرم و همسرم هستم😍 یاد گرفتم اول خودمو دوست داشته باشم تا بقیه هم بتونن دوسم داشته باشن😘 یه خانوم متعهد و وفادار ب همسرم هستم❤️!  👌 ایمان دارم ک بهترو عاشق تر و مهربون تر و وفادارتر خوش اخلاق تر و خوش تیپ تر و... از همسرم وجود نداره ✋! ❤️عاشقانه دوستش دارم و دیوانه وار بعد از خداوند همسرم را میپرستم ❤️                                                                                        5 سال کنارم هستش و 4 ساله که همسرم شده همه جوره بهم ثابت کرده ک خصوصیات 👆 بالا رو داره به همین دلیل 👈❤️ میتونم مرد ترین مردها بدونمش و از کنار بودنش خوشحالم چون بهم آرامش و عشق میده❤️👉مرد مهربون و جذاب من بعد تو من به هیچکس به چشمم نیومده و نخواهد اومد چون تو بهترینی 👍 و برام ثابت شده ای زیبااااای من 🙂                                            💑تو مرا جان و جهانی حضرت یااار💏
خب سمیه سن ازدواج کم شده دیگههه یه وقت میبینی اونا هم ازدواج میکنن زود😂

اخه ۱۳  هم شد سن ازدواج😟. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#  ۳۱ اردیبهشت @سمیه1396     صبحانه :  چای+ خرمای خشک👈35 میان وع ...

گلم تو خیلییی عالییی هستی👌👌👌

شاگرد_زرنگ#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گلم تو خیلییی عالییی هستی👌👌👌 شاگرد_زرنگ#  

سمیه جون سرت خلوته ؟

عزیزم پست چالش جدید الهه رو پیدا نمیکنم نمیدونم چرا بچه ها اگه کسی میدونه بگه کدون صفحه است

اخر گزارشت یه تعریف از خود بزار و یه جمله انگیزشی😃

بزن روی این

چالش 

چرا زیاد بود ولی این دو روز خیلی کم آورده بودم چشمام سیاهی میرفت و سرگیجه داشتم قبلا چای نبات میخورد ...

هندونه بخور  هم تشنگیت را میگیره و هم حای شیرینی را عالی پر میکنه .. خیلییی خوبه..🤤🤤🤤

سمیه جون سرت خلوته ؟

اره گلم🌸 جانم؟؟