2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833028 بازدید | 290067 پست

گزارش_سرگروه#  

کالری مجاز و مصرفی ۵۰۰

کالری سوزی  ۵۰۰

——————————

🌸  لیاقت من و  تو بهترین هاس 🌸

@بامدادخمار     🌸👆 گلم تو گزارش ها بايد تكت كنيم؟؟؟ نميدونم بكنيم يا نكنيم😅

@sepiiiiiideh       🌸 سپیده افرین..  بده گزارشتو😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

اخطار ندادن گزارش❌❌❌❌

@dokhtare_royaha2

@فلفلکیم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

صبحانه دو کف دست نان لواش پنیر نصف قوطی کبریت 

ناهار ران مرغ بریان شده برنج کته ۶ قاشق سالاد شیرازی 

شام ۱۰ قاشق قیمه پلو سالاد شیرازی 

میانوعده پرتقال سیب خیار شیر محلی خرما ۶ عدد

کالری مجاز ۱۵۸۰ کالری مصرفی ۱۴۰۰ 

چالش ها رعایت شد ورزش ۱ ساعت پیاده روی 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
اخطار ندادن گزارش❌❌❌❌ @dokhtare_royaha2 @فلفلکیم

این دوتا چرا تگ نمیشن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
نادیا جان اینجوری پیش بری لاغر نمیکنی هم ناهار هم شام برنج خوردی امروز فست بود اونم رعایت نکردی و ...

اخه ناهار زياد امد براي شامم از همون خورديم

كالريو چجوري بگم اخه من از اين ترازو ها ندارم

چالش دراز نشست چندتا؟

چالش انگيزه و خودمو دوس دارم چيكار بايد بكنيم

ديشب ورزش كردم امروز رقصيدم

چشم از اين به بعد ورزش هاي سنگين تري ميكنم

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
این دوتا چرا تگ نمیشن

نکنه قطع دسترسی شدن؟؟ قبلا تک میشدن؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اخه ناهار زياد امد براي شامم از همون خورديم كالريو چجوري بگم اخه من از اين ترازو ها ندارم چالش درا ...

خواهش میکنم امضای استارترو با دقت بخون. ناهار زیاد اومد تو نخور. فقط گوشت میخوردی با سالاد یا سبزیجات. درضمن امروز فست بود که باید رعایت میکردی اگه فست نمیگیری باید بگی. ورزشم هر روزه. صبر کن چالش دراز نشست رو تگت کنم. چالش خودمو دوس دارم و انگیزه هم یه بار تگت کردم و گفتم بخون. اگه تو وقتتو نذاری و نخونی کمکی از من برنمیاد عزیزم🧡

قربونت برم مهربون😘مادرم یکم تاری دیدپیداکرده بودبردم دکترگفت هردوچشمش آب مرواریدوآب سیاه داره بایدع ...

اهااا..

میدونی چشم مامان منم تار شده بعدش رنگ چشمش هم کمی عوض شده😳

بردیم دکتره، گفته عادیه.. چیز خاصی نیس😟

نکنه قطع دسترسی شدن؟؟ قبلا تک میشدن؟؟؟

انگار قطع شدن چون کاربریاشونو کلا نتونستم پیدا کنم. آره خیلی راحت تگ میشدن

اخه ناهار زياد امد براي شامم از همون خورديم كالريو چجوري بگم اخه من از اين ترازو ها ندارم چالش درا ...

این پست و پست بالاشو بخون

این سری اینجوری شد وگرنه تو چالش قبل عیدمون اصلا عضو جدید نمیگرفتیم اان خیلیا زود جا میزنن😞😞 من ا ...

گزارش# 

@sepiiiiiideh   

سلام سپیده جون خیلی بد تگ میشه،میتونم ریپ کنم ؟

سحر: 3 کف تافتون.1 سوم ق کبریت پنیر.4 خرما.5 گ فندق.210 گرم طالبی:کالری358

افطار: آبجوش.3 خرما :کالری59

شام :  3 کف تافتون.کباب کوبیده 80 گ.سبزی:کالری325

میان وعده ها: میوه.مغزیجات : کالری707

کالریمجاز:1450

کالری مصرفی: 1450

*قرص مولتی ویتامین

*آب 8 لیوان

*نه به قند مصنوعی

*دراز نشست نمیتونم

*ورزش 25 مین تردمیل. 15 مین قدرتی ‍

خودتو_دوست_داشته_باش# 

پوست بدنم را دوست دارم چون نرم و سفید

انگیزشی# ‍ 

میخوام لاغر بشم که اگه خیر و صلاح خدا هست خدا دخترای سالم و صالح و ناز بهم بده

عزیزم چالشا کووو؟؟ چالش دوست داشتن انگیزه و....

ببخشید من نفهمیدم باید چی بنویسم ببینم دوستان چطور مینویسن یادبگیرم🤦‍♀️😍

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
انگار قطع شدن چون کاربریاشونو کلا نتونستم پیدا کنم. آره خیلی راحت تگ میشدن

عجب..

صبح یکی تاپیک زده بود میگفت من دیشب تاپیک نزده بودمااا و اون حرفا را تو تا‌پیکم نزده بودم و هک شدم و از نی نی یار میخواست که پیگیری کنند، چند دقیقه بعدش ترکیدش، تاپیکش هم تعطیل شد😳 

یهوو یاد ادم فضایی افتادم که یهویی  ادما را غیب میکنند😅

خواهش میکنم امضای استارترو با دقت بخون. ناهار زیاد اومد تو نخور. فقط گوشت میخوردی با سالاد یا سبزیجا ...

خيلي دوس دارم لاغر شم و سعي ميكنم چشم رعايت ميكنم

امضاشونو خوندم الان عكسشو ميزارم ببينيد درست خوندم 

يا دارم جاي ديگرو ميخونم 

شرمنده اذيت ميكنما😅🧡

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز