2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836843 بازدید | 290067 پست
سلام گلم🌸 اره منم خیلیی😘 انگار خبرایی هس تو سایت🤨

🥰🥰🥰🥰

نمیدونم والا این قطع شدن دیگه چی بود 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

انگیزه#  

بهش کمتر از ۶۵ میخوره.. چقدر خوب لاغر شده😃

یک/سوم قبلش شده🤔

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گزارش# 

@شیرین_آردا    

سلام شیرین جان  

صبحانه:یه لیوان شیر +1خرما==»133

نهار:ذرت بو داده خونگی 3لیوان ==»101

شام:2کف دست سنگک +خیار+گوجه  +پنیر==»242

میان وعده : شیر +چای+خیار+سیب  ==»170

آب10لیوان

ورزش یه ساعت هوازی و قدرتی

قرص مولتی ویتامین

چالش دراز نشست

چالش حذف قند

چالش خودتو دوست داشته باش:خودمو دوس دارم چون از غر زدن هام خسته نمیشه و تهش میگه خدا هست

چالش انگیزه:امروز بی انگیزم یکم 

کالری مصرفی:653

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
چالش انگیزشی دخترا ۲ تا چالش عالی داریم👌😍حتما بخونید @deli_mami     @tamana366 & ...

سلام عزیزم.اخییییش سایت وصل شد🤩

گزارش#  

زیباجون هروقت میخوام تگت کنم این پروفایل میاد بالا.اینم خودتی؟؟

صبحانه

نصف لیوان شیر و۱خرما ۶۷کالری

م.و

۱ کیوی ۳۳کالری

ناهار

۵ق کته و۲ تکه فیله مرغ۳۲۲ والری

م.و

۱ لیوان چای ۰ کالری

شام

۱پرتقال۵۷کالری

کالری مجاز۱۱۵۰

کالری مصرفی۵۰۰ کالری

چالش قند

چالش شکم

نیم ساعت پیاده روی

قرص ویتامین

چالش های جدید:

من عاشق چشمامم چون باهاش تونستم صورت زیبای دخترمو ببینمم🤩🤩🤩🤩🤩

شکست ناامیدی نیست امیدی دوباره ست😘😘

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
گزارش# @مهدیه24   سلام عزیزم سحری نخوردم خواب اوفتادم افطار سالاد فصل بدون سس سه تا قاشق م ...

سلام عزیزم خیلی عالی بودد👌🏻👌🏻👌🏻👏🏻

جمله انگیزشیم بنویس از این به بعد🌼

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم.اخییییش سایت وصل شد🤩 گزارش#   زیباجون هروقت میخوام تگت کنم این پروفایل میاد بال ...

عزیزم خود زیباست ❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش# روز دوشنبه سلام @مهدیه24        کالری مجاز۱۴۴۰ کالری مصرفی ۱۴۴۰  ...

سلام عزیزممم

خیلی عالی بود مفید ومقوی

جمله انگیزشیم بنویس😁🌼

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@mamanali95   عزیزم دیشب گزارش ندادی ؟؟؟ یا من چیزی تو اعلاناتم نیمده ؟

چرا عزیزم دادم ک سحرنون پنیر گردو خورده بودم و افطارکوبیده 

تگت هم کردم‌حتی گفتی ممنون 😁

ولی هرچی میگردم پیدا نمیکنم😢😢

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گزارش# @مهدیه24     صبح:برنج+ران مرغ+گوجه=۲۸۷ ظهر:آش ماست=۷۲۰ شام:نان بربری+پنیر+سو ...

عزیزم صبحانه ات خوب نیس

برنج اصلا تو وعده صبحانه نخور

جمله انگیزشیم از این به بعد بنویس🌼

@مهدیه24   گزارش# کالری مجاز 1360 کالری مصرفی 1130.4 صبحانه: 1لیوان شیر رژیم شیردهی+ 1 ...

وای مائده حض(حز،حظ)😂کردم

خیلی عالییی هستی دختر ❤

ورزشاتت که حرف نداره👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

چرا عزیزم دادم ک سحرنون پنیر گردو خورده بودم و افطارکوبیده  تگت هم کردم‌حتی گفتی ممنون 😁

من امروز دیدم گلم اما دیشبو یادم نمیاد منتظرتم بودم 😂فکر کنم ساعت ۴ ۵ بعد از ظهر گزارش میدی یادم نمیمونه اخه همه از ۱۰ به بعد گزارش میدن دفتر بازه علامت میزنم  ☺️ببخشید 

گزارش#  

افطار چای.خرما.پنیر کم چرب ۳۰گرم.گوجه.خیار.لواش ۳کف دست(۱۹۳)

شام سیب زمینی ابپز ۱عدد.ماکارانی ۳ق.ماست کم چرب .سالاد کاهو(۳۵۹)

میان وعده چای.هلو ۱عدد.زردالو ۲عدد.چاقاله ۱۰تا(۱۴۲)

مصرفی ۶۹۳

اب ۸لیوان حتما و مولتی ویتامین

ورزش بیست مین رقص.۱۰مین حلقه.چالش شکم و دراز نشست انجام‌شد.

من# موهامو دوست دارم چون فرفریه😁😊😊😍( نمیدونم مو هم جز چالش هست یا نه؟؟؟)😉

@sepiiiiiideh