2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829317 بازدید | 290067 پست
سلام گلم🌸 اره منم خیلیی😘 انگار خبرایی هس تو سایت🤨

🥰🥰🥰🥰

نمیدونم والا این قطع شدن دیگه چی بود 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

انگیزه#  

بهش کمتر از ۶۵ میخوره.. چقدر خوب لاغر شده😃

یک/سوم قبلش شده🤔

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش# 

@شیرین_آردا    

سلام شیرین جان  

صبحانه:یه لیوان شیر +1خرما==»133

نهار:ذرت بو داده خونگی 3لیوان ==»101

شام:2کف دست سنگک +خیار+گوجه  +پنیر==»242

میان وعده : شیر +چای+خیار+سیب  ==»170

آب10لیوان

ورزش یه ساعت هوازی و قدرتی

قرص مولتی ویتامین

چالش دراز نشست

چالش حذف قند

چالش خودتو دوست داشته باش:خودمو دوس دارم چون از غر زدن هام خسته نمیشه و تهش میگه خدا هست

چالش انگیزه:امروز بی انگیزم یکم 

کالری مصرفی:653

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
چالش انگیزشی دخترا ۲ تا چالش عالی داریم👌😍حتما بخونید @deli_mami     @tamana366 & ...

سلام عزیزم.اخییییش سایت وصل شد🤩

گزارش#  

زیباجون هروقت میخوام تگت کنم این پروفایل میاد بالا.اینم خودتی؟؟

صبحانه

نصف لیوان شیر و۱خرما ۶۷کالری

م.و

۱ کیوی ۳۳کالری

ناهار

۵ق کته و۲ تکه فیله مرغ۳۲۲ والری

م.و

۱ لیوان چای ۰ کالری

شام

۱پرتقال۵۷کالری

کالری مجاز۱۱۵۰

کالری مصرفی۵۰۰ کالری

چالش قند

چالش شکم

نیم ساعت پیاده روی

قرص ویتامین

چالش های جدید:

من عاشق چشمامم چون باهاش تونستم صورت زیبای دخترمو ببینمم🤩🤩🤩🤩🤩

شکست ناامیدی نیست امیدی دوباره ست😘😘

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
گزارش# @مهدیه24   سلام عزیزم سحری نخوردم خواب اوفتادم افطار سالاد فصل بدون سس سه تا قاشق م ...

سلام عزیزم خیلی عالی بودد👌🏻👌🏻👌🏻👏🏻

جمله انگیزشیم بنویس از این به بعد🌼

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم.اخییییش سایت وصل شد🤩 گزارش#   زیباجون هروقت میخوام تگت کنم این پروفایل میاد بال ...

عزیزم خود زیباست ❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش# روز دوشنبه سلام @مهدیه24        کالری مجاز۱۴۴۰ کالری مصرفی ۱۴۴۰  ...

سلام عزیزممم

خیلی عالی بود مفید ومقوی

جمله انگیزشیم بنویس😁🌼

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@mamanali95   عزیزم دیشب گزارش ندادی ؟؟؟ یا من چیزی تو اعلاناتم نیمده ؟

چرا عزیزم دادم ک سحرنون پنیر گردو خورده بودم و افطارکوبیده 

تگت هم کردم‌حتی گفتی ممنون 😁

ولی هرچی میگردم پیدا نمیکنم😢😢

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گزارش# @مهدیه24     صبح:برنج+ران مرغ+گوجه=۲۸۷ ظهر:آش ماست=۷۲۰ شام:نان بربری+پنیر+سو ...

عزیزم صبحانه ات خوب نیس

برنج اصلا تو وعده صبحانه نخور

جمله انگیزشیم از این به بعد بنویس🌼

@مهدیه24   گزارش# کالری مجاز 1360 کالری مصرفی 1130.4 صبحانه: 1لیوان شیر رژیم شیردهی+ 1 ...

وای مائده حض(حز،حظ)😂کردم

خیلی عالییی هستی دختر ❤

ورزشاتت که حرف نداره👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

چرا عزیزم دادم ک سحرنون پنیر گردو خورده بودم و افطارکوبیده  تگت هم کردم‌حتی گفتی ممنون 😁

من امروز دیدم گلم اما دیشبو یادم نمیاد منتظرتم بودم 😂فکر کنم ساعت ۴ ۵ بعد از ظهر گزارش میدی یادم نمیمونه اخه همه از ۱۰ به بعد گزارش میدن دفتر بازه علامت میزنم  ☺️ببخشید 

گزارش#  

افطار چای.خرما.پنیر کم چرب ۳۰گرم.گوجه.خیار.لواش ۳کف دست(۱۹۳)

شام سیب زمینی ابپز ۱عدد.ماکارانی ۳ق.ماست کم چرب .سالاد کاهو(۳۵۹)

میان وعده چای.هلو ۱عدد.زردالو ۲عدد.چاقاله ۱۰تا(۱۴۲)

مصرفی ۶۹۳

اب ۸لیوان حتما و مولتی ویتامین

ورزش بیست مین رقص.۱۰مین حلقه.چالش شکم و دراز نشست انجام‌شد.

من# موهامو دوست دارم چون فرفریه😁😊😊😍( نمیدونم مو هم جز چالش هست یا نه؟؟؟)😉

@sepiiiiiideh