2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829695 بازدید | 290067 پست
خب نخر ی مدت ولش کن بزار اروم بگیره دست گذاشتی رو نقطه ضعفش...بدتر میشه برات تو ک کاریی نمیکنی فقط ا ...

وای زیبا اینجوری که دق میکنم توخونه نه جایی میرم نه کسی میاد با کسی حرف نزنم نتم نخرم بخدا دق میکنم 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
خدا قوت💪💪💪💪 گلم فقط قند مصنوعی مصرف نکنی، بهتره...😉فوقشش ۱ دونه  ولی کم کم حذفش کن... ...

حتما عزیزم فقط یه امروز بود روزهای دیگه رعایت میکردم 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مریمجوووونشم     @zizigoli     @mamanarezoo     @helena ...

@مهدیه24 گزارش#  

گزارش دیروز 

جمع کالری ۴۸۸ گزارش دیروز  ۲۰ دقیقه چالش نیم ساعت پیاده روی 

گزارش امروز صبحانه سه تا بس

بیسکویت ترد ناهار آبدوغ و نون نصف پیاز خام 

شام گوجه سرخ شده یه لیوان نون تیری  جمع کالری ۴۷۸ تا ۲۰ دقیقه چالش میدونم این دو روز خیلی بد غذا خوردم بخاطر همینم دیشب روم نشد گزارش بدم بهتون ولی قول میدم از فردا درسا بخورم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

گزارش#  

۲/۲۰

@بامدادخمار  

صبحانه:تخی ابپز ،خرما(۱۱۴)

ناهار:سالاد فصل،سوپ جو۲۵۰گ،(۱۲۸)

شام:ماکارونی ۸۵گ،کلم،خیارشور(۱۷۳)

م و:شیر۱۵۰گ،خرما۱۰گ،کشمش۱۰گ،بربری۲۱گ،پنیر۹گ،خیار(۲۱۵)

مجاز۷۰۰

مصرفی۶۳۲

اب۸لیوان

ورزش چالش شکم و پهلو

۴ست۱۲تایی شنای دیوار

روز دوم🎈،فردا الهه جون نمیتونم وزن کنم.

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

🍳سحری 👈 تخم مرغ + خرما +چاي  ( ١٠٢ کالری )

🍔 افطار 👈  نصف لیوان شیر+خرما ( ٧٧ کالری )

🍏میان وعده 👈 سيب + چاي + كشمش ( ٩٢ کالری )

🍗 شام 👈خوراك مرغ  +سالاد +روغن زیتون  ( ٢٤٦ کالری)

آب ۸ لیوان ،ورزش نداشتم 

💗  کالری مجاز 👈 ۵۰۰

💓 کالري مصرفي👈۵۱۷

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
وای زیبا اینجوری که دق میکنم توخونه نه جایی میرم نه کسی میاد با کسی حرف نزنم نتم نخرم بخدا دق میکنم& ...

اره سخته میدونم ولی تو زندگیت هیچکس مهم تر از شوهرت نیس،وقتی اون خوب باشه باهت و ازش ارامش بگیری انگار همه چیز داری بخدا خودم با چشمام دیدم شوهر منم اصلا از گوشی خوشش نمیاد من الان ۱ ماهی میشه جلوش حتا نگاهم نمیدازم ب گوشی بهم زنگ میزنن جواب نمیدم ک دیگه زنگ نزنن بعد پریروز میگفت خوب میشه اگه توام واتساپ و اینا نصب کنیا😑منم گفتم ن نمیخام اینطوری راحت ترم(البته از عمد گفتم ک نگه چ هولی)

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
اره سخته میدونم ولی تو زندگیت هیچکس مهم تر از شوهرت نیس،وقتی اون خوب باشه باهت و ازش ارامش بگیری انگ ...

راست میگی ولی زیبا این زور میگه بخدا منم جواب نمیدم کلی سوال جوابم میکنه که چرا جواب نمیدی میگم نمیخوام حرف بزنم میگه حتما حرف مهمی هستش نمیخوای من بدونم جواب میدم میگه چقدر حرف میزنی مهمونم فقط دختر داییم دویا سه روز یه بار میاد میگه بگو نیاد چخبره هر روز منم نمیتونم بگم الان خطم عوض کردم چند روزیه دیگه از همه جا بی خبرم دختر داییم نیومده میگه فلانی چطور نیومد حتما از من خوشش نمیاد میگم چه ربطی داره بخدا دارم دیونه میشم زیبا از دستش

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

@مامانجوجوبودم  

فست بودم مصرفی ۵۵۰

صبحانه یدونه سفیده تخم مرغ

میان وعده آلوچه

ناهار عدسی و سینه مرغ با کاهو و ترشی

عصرانه مغزیجات

شام اوتمیل با دوتا گردو

پیاده روی کردم ۱ ساعت 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
راست میگی ولی زیبا این زور میگه بخدا منم جواب نمیدم کلی سوال جوابم میکنه که چرا جواب نمیدی میگم نمیخ ...

هستی جان بشین قشنگ باهاش حرف بزن اینارو بهش بگو با ارامش و خیلی اروم بگو خب اینطوری میکنم ی چیزی میگی اونطوری می‌کنم ی چیز دیگه بگو منم انسانم دوس داری یکی بخودت اینطوری زور بگه؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
#گروه_زرد ‍  🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡 با اراده های گروه زرد به گوش باشین ۱.بچه ها ...

سلام 200تا دیگه روهم با میوه پر میکنم من فست نمیگیرم ماه رمضون به جا صدتا دویستا کم میکنم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

گزارش_سرگروه#  

روز فست 

کالری مجاز ۵۰۰_۷۰۰

کالری مصرفی۵۲۳

صبحانه :۱۰۰گرم شیر کم چرب +یه دونه خرما :۶۵ کالری 

میان وعده :1خیار +دو برگ کاهو +۱۴ گرم آلو بخارا( ۲ تا):۵۴ کالری 

ناهار :۳۰ گرم تن ماهی روغن گرفته شده +۲۰ گرم نان لواش +خیار شور کوچک ۲ تا :۱۶۰ کالری 

میان وعده :۸ گرم شکلات تلخ +۱۰ گرم لواش +۵ گرم پنیر و ۱ خیار :۹۰ کالری 

شام :۴۰۰ گرم سوپ جو ۱۵۵ کالری 

اب :۱۰ لیوان 

ورزش یه ربع رقص یه ربع حلقه قدرتی نیم ساعت 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪