2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829355 بازدید | 290067 پست
😁😁خجالتم نده 😅 نه اجی بچه شیر میدم کالریمم رو فرمول بدون فست حساب کردم .فعلا تا یکسالگیش قصد فست ...

خب اینجوری نتیجه خوب نمیگیری عزیزم.

چون مهمه ک کالریتو با چی میبندی.

خودت بگو کسیکه 500تاکالری مصرف کرده با پیتزا و سیب زمینی سرخکرده خوبه؟

یا کسیکه این500 تا رو با سبزیجات و میوه و مثلا تخم مرغ آبپز بسته؟؟اصل اول کالری شماری سالم خودیه عزیزم

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش#  

@بامدادخمار  

عزیزم من مجازبه گرفتن فست نیستم،ولی خودم تاهرجاتونستم کمترکالری مصرف کردم

صبحانه شیرقهوه+خرما196

ناهارکشک وبادمجان+30گرم نان سنگک234

شام خرماخشک وچاقاله بادام113

ورزش بیست دقیقه حلقه وچالش ران

الان ک روزه میگیرم‌شب انجام میدم وگرنه همیشه صبح انجام میدادم  دوروز پیشم روزه بودم و صبح ورزش ...

بنظرم دوساعت قبل افطار انجام بده که نزدیک افطاره وسخت نیست

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
خب اینجوری نتیجه خوب نمیگیری عزیزم. چون مهمه ک کالریتو با چی میبندی. خودت بگو کسیکه 500تاکالری مصر ...

سرگروه جونی شماکی ورزش میکنی 😪😪

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

@donyay_kochak  

سلام خوشگل جان چطوری

سحری =۰نخوردم فقط چند لیوان آب

ناشتا =عسل +دارچین=۳۱

افطار ۱ دونه نان تست جو+۱/۴قوطی کبریت پنیر=۶۵

شام:پلو کته کم چرب ۱/۵کفگیر+گوشت گوسفند کم چرب +سیب زمینی آبپز۱/۲=۳۵۰

میان وعده ۱ پریتقال =۵۰

کالری مصرفی ۵۰۰

کالری مجاز ۵۰۰

ورزش  ۲۰ دقیقه هوازی+۲تا چالش ران پا+دراز نشست ۱۰۰ تا=۴۰۰

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
بنظرم دوساعت قبل افطار انجام بده که نزدیک افطاره وسخت نیست

👍اینم پیشنهاد خوبیه ممنون فردا همین‌کارا میکنم‌👍👍

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
قبولباشه اذرجون. فست نگرفتی؟ ی نکته دیگه اینکه فعلا ورزش فرمدهی انجام نده.چون حجم میگیره بدنت. فرم ...

من میگم چرا سایزکم نمیشه :(

من فقط پیاده روی میکنم 

قدرتی چه ورزش هایه؟

خب اینجوری نتیجه خوب نمیگیری عزیزم. چون مهمه ک کالریتو با چی میبندی. خودت بگو کسیکه 500تاکالری مصر ...

میدونی 

من حس میکنم مهم اینه کالریتو چندتا ببندی

فرقش اینه که با فست فود و چیزای مضر زودتر پر میشه و گشنه میمونی 

با جیزای سالم نه

هوم؟؟

نمیدونم والا شما بیشتر میدونی البته🥰درست میگین❤چشم😚

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
نوش جونت قبول باشه منم روزا نمیتونم ورزش کنم شبم تامیرم کالری را ببندم شده ۱۰تا۱۱ باید صبرکنم بعد و ...

مرسي عشقم روزه توام قبول باشه عزيزم

منم حلقرو ظهر كه حال داشتم زدم 

سحري ام تا بعده شام شروع ميكنم درست ميكنم تا سحر بيدارم😅😭😭 ديشب تازه ٥ خوابيدم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
قبولباشه اذرجون. فست نگرفتی؟ ی نکته دیگه اینکه فعلا ورزش فرمدهی انجام نده.چون حجم میگیره بدنت. فرم ...

عشقم گزارش منو ريپ كردي 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سرگروه جونی شماکی ورزش میکنی 😪😪

من هر روز ساعت4 میرم پیاده روی.یکساعت دقیق. غروبی هم خستگیم در رفت ورزش قدرتی برای بازو و شکم انجام میدم.

من بچه ندارم عزیزم.وقتم ازاده😄

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
دوستان من هیچوقت هیچ کرمی برای صورتم جز ضدآفتاب مصرف نکردم وهمیشه با ماسکهای طبیعی وبخور وماساژ توخو ...

@کابوووس  اکرم جون راهنمایی کن لطفا.

اکرم مدرک گریم تخصصی داره.

چالش_زیبایی#   هم بخون.