2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست
سلام آزیتا جونم اره خوبه پوست گذاشته دیگه🤗

خداروشکر عزیزم

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
ممنون  آره قضا زیاد دارم به خاطر بارداری و شیردهی  خوب شد برای پلو گفتی حواسم به سحری ها ...

اینم خودش یه فعالیتهه.. یه اهنگ هم بزار ، همراه با حرکات موزون کوزتی کن😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@سمیه1396     سمیه من امروز کالریم رفت آسمون هفتم😧 پیتزا😒

با ورزش بسوزونش..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام الهه جون خوبی؟عصربخیر

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سمیه جون من تموم مراحل هشتک رو رفتم ولی دقیقا نمیدونم مشکل کارم کجاست که میاد تو تاپیک ولی روی متن ...

درسته که.. میزنم به امضات قشنگ میره روی  هشتکت..👌👌👌

هشتک اول همینجوری میشه.. سری های بعد همش جمع میشه تو همین هشتکت..

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها توضیح رژیم در ماه رمضان رو مینویسم (البته تو توضیح جامع برنام ...

@جوجو1400  

@barankhanomi  

@سحررخانومی  

@تپلو92  

@gayran  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@مامانجوجوبودم   @kiarash_mami   @دوباره_زندگی     @سمیه1396   س ...

فدااا مدااا 🌹😍

خودت چطول‌ مطولی

سلام الهه جون خوبی؟عصربخیر

سلام عشقم قربونت 😘😘❤️ تو‌خوبی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یعنی چجوری کامل تر🤔

کل کالاری مجاز و مصرفیت را بالای گزارشت بنویس..👌

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها توضیح رژیم در ماه رمضان رو مینویسم (البته تو توضیح جامع برنام ...

@کابوووس  

@beauty_queen  

@raha_roham94  

@zahra1376  

@zeinab123  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام عشقم قربونت 😘😘❤️ تو‌خوبی 

فداتم،خوبم خداروشکر بعد از ۶روز تلاش بی بی از شیشه شیر و شیر گرفتم 🤗🤗🤗🤗

@زهرا14  

@viddaaa  

گروه.سبز#  

💚💚💚💚💚

👈👈👈بامدادخمار

👈👈👈رژیم در ماه رمضان

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها توضیح رژیم در ماه رمضان رو مینویسم (البته تو توضیح جامع برنامه نوشتم ولی میدونم خیلیا نمیخونن 🙃) 

🔴کالری شماری ، فرمول کالری رژیم و روز فست مثل همیشه هست
فقط ساعت وعده های غذاتون تغییر میکنه ( البته اگه فست سختتونه میتونید بدون فست هم بگیرید و وزن رو ضربدر بیست منهای ۲۰۰ کنید بسته به شرایط و بدن و توانایی خودتون تصمیم بگیرید ) 

🔴 خگخ رو نگیرید چون معده چند ساعت خالیه بهتره غذا یا نوشیدنی گرم بخورید
🔴ورزش رو هم میتونید اگه در طول روز سختتونه در فاصله ی افطار تا سحر انجام بدید
🔴فقط در ماه رمضان نوشیدن اب و مایعات زیااد اجباریه که بدنتون دهیدراته نشه و خوب وزن کم کنید و یبوست نشید

✅در سحری وعده ی ناهار رو میل کنید
✅در افطار وعده ی صبحانه رو
✅و در شام همون وعده ی شام رو
✅میانوعده هاتونم میتونید تو افطار یا در فاصله ی افطار تا سحر میل کنید

⬅️  مثلا تو روز معمولی هر چیزی قرار بوده برای ناهارتون بخورید رو بزارید سحری بخورید یا هر چی صبحانه میخواستید مصرف کنید بزارید برای افطار و مثل همین تو وعده های دیگه 

❌ حتما باید تعداد وعده هاتون زیاد ‌و مقدارش کم باشه مثلا وعده ی شام و سحری رو یکی نکنید یا وعده ی افطار و شام رو باهم نخورید 

چون اینجوری کاهشتون کم میشه 

❌از افطار تا سحر پنج وعده بخورید اول افطار بعد یه میانوعده کوچیک بعد شام بعد میانوعده ی دوم و بعد سحری 

❌زولبیا بامیه رو هم حذف کنید 

✅ وزنکشی هم دوازده ساعت بعد از سحری خوردنتون باشه مثلا اگه چهار صبح سحری میخورید چهار و پنج بعد از ظهر وزن کنید .

@جوجو1400     @barankhanomi     @سحررخانومی     @تپلو92 &nbs ...

فقط به عشق تو گلم 😂😂😂😂

نامه ای از طرف جوجو برای سرگروه سخت گیر و بداخلاق امروز هم کیک خوردم هم ۵ لیوان آب هویج 💃💃💃💃دیگه نمیتونی گیرم بیاری دارم متواری میشم الفرررررااااارررر 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😋😋😋😋

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

قوانین_رژیم#  

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها توضیح رژیم در ماه رمضان رو مینویسم (البته تو توضیح جامع برنامه نوشتم ولی میدونم خیلیا نمیخونن 🙃) 

🔴کالری شماری ، فرمول کالری رژیم و روز فست مثل همیشه هست
فقط ساعت وعده های غذاتون تغییر میکنه ( البته اگه فست سختتونه میتونید بدون فست هم بگیرید و وزن رو ضربدر بیست منهای ۲۰۰ کنید بسته به شرایط و بدن و توانایی خودتون تصمیم بگیرید ) 

🔴 خگخ رو نگیرید چون معده چند ساعت خالیه بهتره غذا یا نوشیدنی گرم بخورید
🔴ورزش رو هم میتونید اگه در طول روز سختتونه در فاصله ی افطار تا سحر انجام بدید
🔴فقط در ماه رمضان نوشیدن اب و مایعات زیااد اجباریه که بدنتون دهیدراته نشه و خوب وزن کم کنید و یبوست نشید

✅در سحری وعده ی ناهار رو میل کنید
✅در افطار وعده ی صبحانه رو
✅و در شام همون وعده ی شام رو
✅میانوعده هاتونم میتونید تو افطار یا در فاصله ی افطار تا سحر میل کنید

⬅️  مثلا تو روز معمولی هر چیزی قرار بوده برای ناهارتون بخورید رو بزارید سحری بخورید یا هر چی صبحانه میخواستید مصرف کنید بزارید برای افطار و مثل همین تو وعده های دیگه 

❌ حتما باید تعداد وعده هاتون زیاد ‌و مقدارش کم باشه مثلا وعده ی شام و سحری رو یکی نکنید یا وعده ی افطار و شام رو باهم نخورید 

چون اینجوری کاهشتون کم میشه 

❌از افطار تا سحر پنج وعده بخورید اول افطار بعد یه میانوعده کوچیک بعد شام بعد میانوعده ی دوم و بعد سحری 

❌زولبیا بامیه رو هم حذف کنید