2777
2789
عنوان

Kمر درد شدید

57 بازدید | 11 پست

داشتم کار انجام میدادم

یهویی کمرم صدای ترق داد

یک لحظه فکر کردم الان نتونم وایستم

بعد الان نمیتونم راه برم

چیکار شدم؟ یعنی دیسکع؟

In a world of worriers, be a warrior

نمیدونم والا

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دردش بدههه

میتونی بری دکتر؟

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

نه الان شرایطش رو ندارم تجربه نداری؟

نه والا شرمنده

سلام

خود بیرون زدگی دیسک معمولا صدایی به همراه ندارد احتمالا حرکت پرفشاری انجام داده اید و به مفاصل فاست و عضلات کمرتان فشار آمده. توصیه میکنم از کمربند طبی، گرمای موضعی، مسکن ساده و پمادها استفاده کنید در صورت عدم بهبود و بویژه اگر درد سیاتیکی دارید به پزشک مراجعه کنید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز