2777
2789
عنوان

مامانم از صبح هزار بار گریه کرده

543 بازدید | 23 پست

داییم ۱ سالی میشه فوت کرده ما هم دوریم یعتی مامانم ۳.۴ ماه یکبار میره سر مزارش

پنجشنبه ها فشار خیلی زیادی روشه از لحاظ روحی همششش گریه میکنه

بابامم کاملا بیخیال الان رفته نشسته کنار بابام داره گریه میکنه بابام خواب پتو رو کشید رو خودش🤕

بهش میگم بیا بریم بیرون میگه حوصله ندارم نمیام

میگم تا سرکوچه تا سرحیابون حداقل حالت بهتر میشه

میگه نمیام

چکار کنم یکم بهتر بشه؟

🤧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مادرم بعد از 4 سال هنوزم تنهاش بزاری برای داییم گریه میکنه با اینکه میتونم بگم 2 سال هست به زندگی عادی برگشته

میگه داغ برادر سخته زخمش هیچ وقت خوب نمیشه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
حتما دایی خوبی بوده .بذار سوگش طی بشه

خیلیییی دایی کوچیکم بود زیر ۳۰ سال سن داشت

حتی عید میشد پول میزد برا مامانم میگفت برو موهاتو رنگ کن شاید شوهرت خوشش نیاد یا پول نده برا این کارا ...

🤧

من مادرم بعد از 4 سال هنوزم تنهاش بزاری برای داییم گریه میکنه با اینکه میتونم بگم 2 سال هست به زندگی ...

دقیقا

صبح با صدای گریه مامانم بیدار شدم یهو بابام اومد با عصبانیت بهش گفت چرا اینطوری گریه میکنی آروم گریه کن همسایه ها میگن حالا چی شده

دل من شکست چ برسه ب مامانم با حرفش

🤧

روحش شاد.

بگو داری عذابش میدی بااین کار.

براش خیرات کن. فاتحه بفرست. قرآن بخون هم اون روحش در آرامشه. هم دل خودت آروم میگیره.

با گریه هیچ عزیزی برنگشته

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
براش کتابها یا مستندهایی تهیه کن که بهش ثابت بشه هر کی می میره جای بهتری از زنده ها داره

ببین خیلییییی آدم معتقدی هست و راجب این چیزا حرف میزنه

در طول هفته خیلی خوبه سرحاله پنجشنبه ها فقط بهم میریزه

🤧