2777
2789
عنوان

میخوام درس بخونم گریم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 28 پست
ناراحت نشو از جوری که دارم میگمولی صادقانه؛ادمی که هدف و رویا داشته باشه،و چاره ای جز رسیدن بهش نداش ...

درست میگی

هم هدف دارم هم رویا اما نمیدونم چه مرگمه

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ترجیح میدم مشت بخورم

با خودم میگم کاش بجا خوندن کنکور، کره ایمو تقویت میکردم.. حداقل از یاد گرفتنش لذت میبرم😭 اینا چین اخه باید بخونم

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

ببین من راجب اینا اطلاعات ندارممم.ینی تو الان فقط بدنت مردونهس اره؟اگه راحت نیستی میتونی جواب ندی💕

باید تطبیق جنسیت انجام بدم تا مدارک خانومو بگیرم. متوجه شدی؟

راستی میشه تایپک قبلیمو گزارش بزنی؟🙏

باید تطبیق جنسیت انجام بدم تا مدارک خانومو بگیرم. متوجه شدی؟راستی میشه تایپک قبلیمو گزارش بزنی؟🙏

اره عزیزم.فقط اسمشونو نمیدونم ولی یجورایی اشنایی دارم.موفق باشی خوشگل💓

حتما💕

من به پایانِ دنیا رسیده‌ام.آنجا که عشق،تنها یک واژه‌ی ممنوع است…

اره عزیزم.فقط اسمشونو نمیدونم ولی یجورایی اشنایی دارم.موفق باشی خوشگل💓حتما💕

همچنین

مرسیییی^^

درست میگیهم هدف دارم هم رویا اما نمیدونم چه مرگمه

کسی که تو دریاست و کوسه دنبالشه،نمیگه حالا بزار بعدا چون کوسه عه جرش داده تا اون به خودش بیاد

اگه واقعا چاره ای بجز درس نداری تو اینجا،بنظرم جا نزن..

میدونم که چقددرر سخته