2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836068 بازدید | 290067 پست
سلام خانمای گل🤗🤗🤗گزارش امشب من☺☺☺ صبحانه=نان لواش+پنیر+مربا آلبالو+چای دارچینی+خرما میان وعده=ه ...

مینا عزیزم شنا رو دیوار 

تاثیرشو دیدی؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه صبح قشنگتون بخیر .

من گشنم بود صبحانمو خوردم جاتون خالی.

نیمرو 100گرم

نان تافتون 70گرم 

سبزی خوردن.

به به جاتون سبز.

حالا هم پاشم خونه رو مرتب کنم تا گلنوش خوابه ورزش کنم

و ناهار درست کنم.

وای راستی چی بپزم ؟پنج شنبه ها محمد برای ناهار خونس.

شبم خونه بابام اینا دعوتیم بابام برامون کباب میخوان بپزن.😋😋😋😋😋😋

سلام به همه صبح قشنگتون بخیر . من گشنم بود صبحانمو خوردم جاتون خالی. نیمرو 100گرم نان تافتون 70گر ...

خوراک لوبیا

کم کالری و سیر کننده هس

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

انگیزه#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام  برنامه كرفس رو نصب كردم تا پول ندم نميتونم از كالري شمارش استفاده كنم؟ اصلا نميدونم كج ...

منم نصب کردم نوشته بود خرید 12.500 من خریدم شش تا برنامه بهم داد هر برنامه 12.500 رو هم شد 75 هزار تومن یکماهه    

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
ممنون عزیزجان لطف کردی. میگم برای شروع یک ساعت پیاده روی خوبه؟تند دیگه اهن باشگاه اصلا نمیتونم برم ...

قربونت😍😍

اره خیلی خوبه.میتونی از اولش از نیم ساعت هم شروع کنی

باشگاه هم عالیه اگه شرایطشو داری.چون اینجا اکثرا بچه کوچیک داریم تو خونه پیاده روی و ورزش میکنیم.شما ک میتونی بری چه بهتر

عزیزم صفحه اولو بخونی متوجه میشی چند کالری باید در روز بخوری

وزن الان خودت رو ضبدر۲۰ کن.جواب رو منهای صد.این مقدار باید درروز دریافت کنی.ب اضافه دو روز در هفته هم ک فست داریم.یعنی تا ۵۰۰ تا کالری باید دریافت کنی.ماه اول رو میتونی فست رو نگیری.ولی از اون ب بعد بگیر ک تو کاهش وزنت خیلی تاثیر داره

صفحه اول بخون کامل بامداد جون توصیح داده😘😘😘

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

عه مرررررررسی عزیزم،اینارو دیدما،اما چون گفتی گام سنج نفهمیدم کدومه،اینا نوشته بودن گام شمار😅😅 با ...

اره اشتباه تایپ کردم😂😂😂

قربونت عزیزم😍

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

مینا عزیزم شنا رو دیوار  تاثیرشو دیدی؟؟

فداتشم‌منم تازه شروع کردم😄😄

ولی سمیه جون بهم گفت ک خیلی با شنا رو دیوار سایز بازوهاشون کم شده.و کم کم تعدادشو برده بالا

من از ۵۰ تا شروع کردم.و واقعا بازوهام درد میکنه وقتی انجام میدم..

اگه سایزش کم شد تگت میکنم🤗🤗