2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829553 بازدید | 290067 پست
وااااای من عاشقشم😋نوش جان.متاسفانه شوهرمن بدغذاس واینجورچیزارونمی خوره .خسته نباشی کدبانو👏👏👏👏

قربونت 😘 

شوهر منم نمیخوره 😑واسه اونم باید یه چیز دیگه درست کنم 😩 

فقط خودم و بهار میخوریم منم که رژیمم یدونه بیشتر نمیخورم 🥴 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مهدیه24   @مامانجوجوبودم   @سمیه1396   @kiarash_mami     @بامدا ...

😋🤤🤤 خودت پخیدی 😍

ایشالا چاخ شی 😭🔫

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
100 تا کمتر میشه.   وزنت ضرب 20 _ 200 روزانه من 1360 بود که 100 تا کم شد

من وزنم ۶۳ که میشه ۱۲۶۰ میشه صد کم کنم ۱۱۰۰  حالا دویست کم کنم میشه ۱۰۰۰ خیلی برا ادم شکمویی مثل کن کمه 😀

گزارش امروز من صبحانه :نصف سیب ناهار :۱۲ قاشق لوبیا پلو میان وعده :پرتقال نصف عدد ،هندونه ۱ برش ، ...

عزیزم صبحانت رو بهتر و مفید تر بخور 

برنجت رو یکم کمتر کن

بچه هاا یه چیزییی @بامدادخمار     @مامانجوجوبودم     @sepiiiiiideh & ...

من نمیدونم 

اخه خانومه هم ازدواج دومشه نمیشه مثلا با معاینه و اینا 

ولی فکر کنم نصفش رو باید بده 

چقدره مهریه ؟

بامداد جون یه راهی بگو من وقتی غذا خوشمزه می بینم سست نشم  یا اینکه اینقد نون نخورم😓 یکم ارا ...

عزیزم اول بین هدفت از لاغری و رژیم چیه ؟ 

یه هدفی تعیین کن که خیلی هیجان انگیز باشه و ارزش وزن کم کردن رو داشته باشه 

هدفت رو بنویس رو روی یخچال یا اینه بزن 

یه لباس چند سایز کمتر بخر 

انگیزه# و نکات_مفید_رژیم#  رو بخون 

گزارش#   ص:چای+خرما  ن:خوراک لوبیا+کاهو🥬 میانوعده:هویج+چای سبز+خرما ش:پرتقال+هویج م ...

سلام😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
گزارش#   ص:چای+خرما  ن:خوراک لوبیا+کاهو🥬 میانوعده:هویج+چای سبز+خرما ش:پرتقال+هویج م ...

گزارش#  

صبحانه:نصف ليوان شير+يدونه جوين

ناهار:٨٠ گرم عدس پلو+يه برگ كالباس

عصرونه:موز+پرتقال+پسته

شام:نان باگت+كوكو سيب زميني+گوجه+خيارشور

مصرفي:٧٠٠

@mamanali95  

@nazijun  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من نمیدونم  اخه خانومه هم ازدواج دومشه نمیشه مثلا با معاینه و اینا  ولی فکر کنم نصفش رو ...

کسی نمیدونه چقدره😐

از دفتر مکارم پرسیدم،، میگه‌کلا باید پرداخت بشه هر چی که هست..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کسی نمیدونه چقدره😐 از دفتر مکارم پرسیدم،، میگه‌کلا باید پرداخت بشه هر چی که هست..

ای بابا مرده عقلش همراهش نبوده قبل عقد حالا تازه فهمیده چیکار کرده ؟ 

اصلا مرده پشیمون هست