2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837566 بازدید | 290067 پست
👆👆👆👆👆👆👆 @آسنات99     @ساراجوووون90     @نینیگولو69     ...

سلام ممنون عزیزم💚💋

چی شده؟ باز نی نی سایت، نی نی بازی درآورده😂😂

اللهم اشفع کل مریض🤲

اللهم اشفع کل سادیسم🤲

اللهم اشفع کل مردم آزار🤲

اللهم اشفع کل گزارش دهنده🤲😁

@بامدادخمار  

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز

گزارش#

@سمیه1396

سلام خانومی

نهار:2خرما، 8ق لوبیا پلو با شوید و گوشت، سالاد شوری، گوجه

میان وعده:2خرما، گردو، 12 بادام، 2 پرتقال، شکلات 

شام:دوپیازه، تافتون، گوجه، خیارشور، ترب

مجاز 1066.     جمعا977

ورزش: فقط 17دقیقه پیاده روی و خونه تکونی

فولیک و مولتی

7لیوان  آب

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ عقده ای ان بخدا بعضی وقتا با خودم میگم اینا تو مجازی انقدر بدن،تو واقعیت چطوری ان؟ بیجولا😑

😂😂😂😂هر چی بود، تموم شد.صلوات بفرس😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام صبح بخیر بالاخره،پیداتون 

کردم دیشب واقعا گریم گرفته بود من ازسال 90درگیر رژیمم تا تونستم فقط با شما وزن کم کنم وارادم کم نشه ،ترسیدم گفتم بازم میشم گودزیلا زشت وشکم گنده

@بامدادخمار‍ 

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
بچه هااا حمله کنیددد،، بریزید اینجا 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @هستی،بانو     @ ...

چیییی شده چرا اون تاپیک ترکیده؟؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@mamanali95  

سلام گلم ببخشید میشه یکبار دیگه از تجربیاتت در مورد تردمیل بگی‌

اون تاپیک‌ جواب داده بودی رفتم بخونم ترکیده بود😑

شماهم گفتی زانو درد میگیری اکه باسرعت بالا بری؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
فدای سرتون  چی بگم که خودمم نترکونن 🤐🤐🤐

الهه جون کاش میشد تو اینستا یا واتس اپم یه گروه درست میکردیم این همه دوست صمییمی اینجا هستیم 

اینجا کجاست من کجام چ خبره؟چرا تاپیکو ترکوندن؟

سلام‌سپیده جون انگار زلزله شده😁

@دوباره_زندگی     @shimahamed     @مامان_دخترای_گل     @baran ...

ممنون زهرا جااان 😍😍😍😍😍

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]