2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826972 بازدید | 290067 پست
بله جانم

سلام مهدانه جون  از امروز منم هستم😘

گزارش صبونه سالاد باسس

نهار تخی ابپزبا نون

شام نون پنیروکره عسل 

میانوعده ها   خرما.پفک .کافی میکس گوجه سبز

جمع کالری مصرفی۱۲۵۰

سوزانده ۲۱۰ نیم ساعت حلقه

اب کم خوردم☹☹☹☹

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
باشه عزیزم تا قبل ساعت چهار وزنتو بگو

عزیزم من شرمندم😔امروز رفتم ترازو گرفتم ولی اون وزنی ک گفتم نبودم اخه اخرین بار وزن کشی کردم اون بودم الان بیشترم باید چیکار کنم توروخدا؟

خدایا شکرت 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@سمیه1396     سلام عزیزم سحری یه نیمرو با روغن کم و یه تیکه ته دیگ و سه کف بربری شد 480 ...

گلم میان وعده نداری؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   @سمیه1396     سلام مهربون سحری=سیب زمینی آبپز+خیارشور+گوجه خام+سبزی+نا ...

سللم گلم

کالاریت را پر نکردی  چرا

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سللم گلم کالاریت را پر نکردی  چرا

سلام.رفته بودم عیادت نزدیک ۱۲بود که اومدم نشد پرش کنم 😑

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
@سمیه1396     صبحانه نان و دوعدد خرما ۸۵ میان وعده صبحانه طالبی ۹۰ ناهاراستامبولی و دو ...

گلم سعی کن کالاریت را پر کنی . ..تا   روز های فست بیشتر تاثیر بزاره 

متاسفانه بدترین نوع برنامه غذاییه مه دیدم ،همش کربوهیدرات شیرینی!!!!اینجوری پیش بری کاهش چشمگیری نخو ...

سلام عزیزم من قبلا پیام دادم هنوز نمیتونم اصافه بشم 

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

@سمیه1396    

افرین.. فقط قبل ورزش های قدرتیت، بدنت را گرم میکنی؟؟؟

و اینکه کالاریت را حتما پر کن

تو غذات هم روغن زیتون میزنی هم کره؟؟