2777
2789
عنوان

رنجی که مادرشوهرم به من داد

212 بازدید | 7 پست

ببینید من فکر میکنم هیچ آدم بی گناهی مستحق این نیست که رنج بکشه، یعنی رنج کشیدن حق کسی نیست

اما به نظرم رنج کشیدن هم شان داره،رنج باید در شان آدمی باشه.

مثلا آدم باید بتونه پیش خودش توجیه کنه چون من خانوادم فلان مشکل رو داشت بهم ظلم شد، یا خودم چون فلان شرایط رو داشتم بهم ظلم شد، یا خودم به اندازه ی کافی برای خودم ارزش قائل نبودم، و...

به نظر خودم به خاطر همینه که من نمی تونم رنج های اوایل ازدواجم رو فراموش کنم.

رنجی که اونا به من و خانوادم دادن جدا از این که حقمون نبود، در شان ما هم نبود، اینه که آزارم میده

من و خانوادم از اون دسته آدم هایی هستیم که هیچوقت اجازه ندادیم کسی صرف داشتن برتری بهمون ظلم کنه یا شانمون رو زیر سوال ببره، سریعا اون آدما رو کنار میگذاریم،یا جوابشون رو میدیم. حالا بماند که خانواده ی همسرم برتری به ما هم نداشتن.

خودم و خانوادم ضعفی نداشتیم که دل خوش کنم بگم به خاطر این ضعف بهم ظلم شد.

هنوز که هنوزه نتونستم با این مطلب کنار بیام که یه نفر صرفا چون پسر زاییده به خودش جرات داده چنین رفتارهایی با من و خانوادم بکنه، و ما هر چند که از خودمون دفاع کردیم، بازم مجبوریم محترمانه باهاش برخورد کنیم.

I will always love you❤️💖💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم با حفظ آیاتی یا سوره های گوچک سعی بر فراموشی رنج ها داشته باش

هر کسی ظلمی بکنه ، قطعا پاسخ میده

بنظرم بزار خدا انتقام بگیره بهترین انتقام گیرنده هست

و همچنین به این دلیل باید احترام گذاشت چون همسر شما نسبت خونی با آن ها دارد و او نمیتواند خانواده اش را فراموش کند و شما برای زندکیت برای فرزندات این احترام میذاری که هم آرامش به زندگیت برگردد و هم آن ها با شخصیت ها آشنا میشوند

در نهایت انسانی هر عیبی هم داشته باشه دلیلی بر این نیست که کسی ظلم کند و شخص مظلوم بگوید بخاطر این ضعفم آن حق من است

تا بحال جایی چنین مطلبی نخواندم

بنظرم با حفظ آیاتی یا سوره های گوچک سعی بر فراموشی رنج ها داشته باش هر کسی ظلمی بکنه ، قطعا پاسخ مید ...

گفتم که رنج حق هیچکس نیست، ولی گاهی در شان آدم هم نیست که این خیلی بدتره

بزار برات مثال بزنم

مثلا اگه یه خانواده ای وضع مالیشون خوب نباشه، به دامادشون هدیه بدن، و مادر پسر بگه این هدیه دست دومه در حالی که اینطور نباشه، چه حسی می گیرید؟ خیلی بده، خیلی زشته،فاجعه ست، انگار که چون اونا فقیرن این حرف به ذهنش اومده

اما اگه یه خانواده وضع مالی خوبی داشته باشن، پدر خانواده ابهتی داشته باشه، خسیس هم نباشن،به دامادش یه هدیه بده بعد مادر داماد بگه این هدیه دست دومه... به جز بد و زشت و فاجعه و توهین، خیلی تحقیرآمیز و دون شانه

مورد دوم عینا برای من پیش اومد

هرچند که مورد اول هم حقش نیست، دل آدم برای اون خانواده میسوزه به اونا هم توهین شده و بی دلیل تحقیر شدن

ولی مورد دوم دیگه دلت نمیسوزه، یه حس خیلی بدتری داره

I will always love you❤️💖💗

[QUOTE=405171699]گفتم که رنج حق هیچکس نیست، ولی گاهی در شان آدم هم نیست که این خیلی بدتره بزار برات مثال بزنم مثلا

چیزی از شخصیت شما کم نمیکنه بلکه رفتار و شخصیت خودشان را نشان میدهند

چون اگر سان بالایی داشتند این رفتار رو نمیکردند قبول داری؟

پس غصه چی رو میخوری که اون ها چرا بی فرهنگیشونو نشان دادند ؟

وقتی من حرف بدی به شما بزنم

دلیلش بد بودن شما نیست دلیلش رنج و بی ادبی خودم هست

جاری من کمی بی ادب و گستاخ هست

من چندین بار گذشت کردم

بار آخر بدون هیچ حرفی هر جا ببینمش فقط سلام و خداحافظ

چرا باید شخصیت خودم را زیر سوال ببرم بخاطر دیگران