2777
2789
عنوان

کیا ماست خودشون درست میکنن کمک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 108 پست
صبح زود نگاهش کن دوباره.حجم طرف زیاد بوده در حد سه کیلو ماست را مادرم شب تا صبح زیر پتو قرار میداد

موقع اذان خوبه ؟

حالا من مشکلم اینه تحت هر شرایطی اگر خراب بشه من مقصرم اگرم خوب بشه ک خودش درست کرده بازم پشتم حرفه ک ننگه بلد نبود ماست درست کنه. بخاطر ی موضوعاتی با منم لج هست ابرو نمیزاره برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حجم ترس از مادرشوهر اصلا طبیعی نیست. مگه مجبوری که میگی تا ساعت 12 و نیم شب به زور خودت رو بیدار ...

چیکار کنم خیلی ضعیفم . اخلاقای خاص دارن ازون مادرشوهرای قدیمیه سلطه گر و بداخلاق و بد دهن.کاش روزی برسه بتونم مقابله کنم

ببین چیزی نیست احتمالا مایع کم زدی ماست نگرفته بزار تا صبح بمونه برو با خیال راجت بخواب .صبح درش بردار بزار هم دما محیط که شد و پتو و بدداشته بودی بدون در بزار تو یخچال. یک روز بیرون در بمونه بعد اگر دری چیزی خواستی روش بزار هیچی نیست تا ۱۲ ساعت جا داره دورش پتو باشع

تو ظرف سفالی آبش بهتر کشیده میشه تو ظرف استیل بهتر شکل میگیره و زودتر آماده میشع

عزیزم تو هم مثل من اسیر خانواده شوهری

اصلا گیریم خراب شد چیزی گفت که بلد نیستی و اینا بگو خب بله که بلد نیستم. دیگه جز روستا کسی ماست نمیزنه( میدونم میزنن ها. من خودم ماست درست میکنم. اینطوری میگم جواب اونو بدی) منم دختر روستا نیستم. این چیزا رو بلد نیستم

چیکار کنم خیلی ضعیفم . اخلاقای خاص دارن ازون مادرشوهرای قدیمیه سلطه گر و بداخلاق و بد دهن.کاش روزی ب ...

اصلا هر کسی میخواد باشه، ولی حق نداره باعث آزار و اذیت شما بشه.

در واقع همسرت باید تمام رفتارهای خونواده شون رو مدیریت کنه.

آدما ازدواج می کنند که به آرامش برسند نه اینکه همون آرامش طبیعی و روتین خودشون رو هم از دست بدند.

خیلی برام عجیبه که میگی شوهرت و مادرشوهرت راحت خوابیدن و وضعیت شمام اینجوری!

ضعیف نباش عزیزم، هیچ کس با ضعیف بودن به جایی نمی رسه.

دیدی دستت انداخته بوده😂 دیگه چیزی نگفت؟

ساعت ۴/ نیم صبح بلند شد فکر کرد اذونه من خودمو ب خواب زده بودم 😂 شوهرم پاشد گفت ماستا نبسته اونم پاشد نگاه کرد ..گفت ماستتون بد بوده 😐 صبحم یکم اخم داشت گفت فلانی( اسم شوهرمو گفت ) طفله پاشده نگاه کرده گفته ماستا درست نشده فلانه.. خلاصه هرچی گفت من انگار نمیشنوم جواب ندادم بخیر گذشت این مرحله 😑😂