7mah_banoo مدیر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 3218 عنوان کیا ماست خودشون درست میکنن کمک😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 108 پست تاحالا درست نکرده بودم بلد نبودم 😭مادرشوهرم ورداشت با یک دبه بزرگ شیر اومد میدونست باد نیستما ک ماست درست کنم. منم میترسیدم خراب بشه تو نت زدم فهمیدم چ کار کنم ولی بازم گفتم خراب نشه بزار خودش درست کنه ( بماند ک تیکه هم انداخت ) خلاصه ساعت ده زیر پتو رفتن گفت ۱ بیدار باشی اگه گرفته بود پتوهارو از دورش بردار ... منم تا ۱۲/۳۰ بزور خودمو بیدار نگه داشتم بعدش خابم برد 😭😭 ۲/۳ بیدارشدم دیدم هنوز شله شوهرمو بیدار کردم میگه فاتحه خوندی 😭چکار کنم خانوما مادرشوهرمم جرئت ندارم بیدار کنم 1404/10/07 | 03:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7mah_banoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 3218 سلام . ماست را چیکار کردی؟ چند ساعت طول کشید تا بسته شد. تو فکرت بودم. الان رسیدم بیام نی نی سایت سلام ممنون ک یادم بودین.صبح ساعت هشت ک پاشدم نگاه کردم کامل سفت شده بود خداروشکر
rmfrmf عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 2275 ساعت ۴/ نیم صبح بلند شد فکر کرد اذونه من خودمو ب خواب زده بودم 😂 شوهرم پاشد گفت ماستا نبسته اونم پ ... خوبه باز ماسته خوب شده
7mah_banoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 3218 خوبه باز ماسته خوب شده اره شکر خدا خراب نشد یا ترش بشه یا اب بندازه . دیگه انداختن گردن مایه ماست
دریارویایی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1318 سلام ممنون ک یادم بودین.صبح ساعت هشت ک پاشدم نگاه کردم کامل سفت شده بود خداروشکر خدا را شکر . راحت شدی