2777
2789
عنوان

عادیه آیا

68 بازدید | 9 پست

میگم نرمال وزن کم کردن هفته ای یک کیلو هستش درسته؟

(تاپیک اخرم ایگنور شد برین نگاش کنین ذوق داشتم براش)

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممممم .نمیگم در چه حد فقط یه توپ گرد و قلمبه رو تصور کنید 😁😁😁.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم🤗
بستگی داره رژیم بگیری و ورزش کنی یا حالا روشت چی باشه ولی ۱ کیلو تو هفته خوبه و نرماله

کالری شماری میکنم

شیرینی و فست قود و اینا رو هم حذف کردم

توی دوماه ده کیلو کم کردم الان هفته ای یک کیلو کم میکنم

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممممم .نمیگم در چه حد فقط یه توپ گرد و قلمبه رو تصور کنید 😁😁😁.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کالری شماری میکنمشیرینی و فست قود و اینا رو هم حذف کردمتوی دوماه ده کیلو کم کردم الان هفته ای یک کیل ...

عالیه عزیزم ماشالا به پشت کارت منم رژیم گرفتم قندو حذف کردم دیگه بعدش میلی نداشتم خودم به پرخوری و قند ولی ول کردم الان دیگه انگیزه و همت ندارم

عالیه عزیزم ماشالا به پشت کارت منم رژیم گرفتم قندو حذف کردم دیگه بعدش میلی نداشتم خودم به پرخوری و ق ...

قربونت برم

من کل زندگیم چاق بودم

رسید به جایی که یه بچه 17 ساله لباس حاملگی میپوشید

دیگه یهو تصمیم گرفتم تمومش کنم و کردم خدا رو شکر جواب داد

به نظرم ادم تا خودش نخواد نمیشه حالا اطرافیان هر کاری هم میخوان بکنن

خداروشکر که تونستی خودتو پیدا کنی چند بودی و چند شدی ؟

96 بودم الان 84

ماشالا قدتونم بلنده؟ خیلی زیاده و در عدد کم مشخص میشه ولی هر گرمش سخته من ۶۰ ام ولی باز از خودم راضی ...

نه اتفاقا قدم کوتاهه واسه همین چاق تر دیده میشم

158

اره واقعا ولی ارزششو داره

همین الانش هم خوبی که

تا حدی لاغر کن که خودت از خودت راضی باشی و به سلامتیت ضذبه نخوره

بقیه اش اصلا مهم نیست

نه اتفاقا قدم کوتاهه واسه همین چاق تر دیده میشم158اره واقعا ولی ارزششو دارههمین الانش هم خوبی کهتا ح ...

نه الان عالی شدی عزیزم درکت میکنم چقدر تلاش کردی

نمیدونم من ۶۰ کیلو عم ولی بیشتر دیده میشم مثلا پر دیده میشم همون ۵ کیلو لاغر بشم خوبه