2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 70 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انشالله یه لحظه فکر کردم دلت میخواد مثبت باشه 😁شاخ در آوردم چون تازه زایمان کردی به شکمت فشار دوبار ...

نه خواهرمثبت بشه شوهرموخفه میکنم چون من هی میگم مراقب باش میگه پریودنمیشی باردارنمیشی

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
ببخشید یه سوال؟مگه نباید بیشتر از3قطره بشه؟

والا روي جعبش سه قطره زده

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
اين طور ميگي ته دلم خالي ميشه  واي خدايني ميشه  بهت حتما خبر ميدم توي اين تاپيك

اخه من از بی بی چک خیلی میفهمم اینم مطمئنم که مثبته

فردا صبح حتما بری ازمایشگاه هان

باشه گلم منتظر خبرای خوبت هستم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
اخه من از بی بی چک خیلی میفهمم اینم مطمئنم که مثبته فردا صبح حتما بری ازمایشگاه هان باشه گلم ...

حتمااا فداتشم 

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
اخه من از بی بی چک خیلی میفهمم اینم مطمئنم که مثبته فردا صبح حتما بری ازمایشگاه هان باشه گلم ...

برای من چی بنظرت منفیه

زيردلم درد ميكنه  سينه هامم طبق معمول حساس شده

وقتی بهت میگم یه کنجد کوچولو تو دلته همش میگی نه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
وقتی بهت میگم یه کنجد کوچولو تو دلته همش میگی نه

😂كنجد كوچولو دلم واسش ضعف ميره 

بستگی داره بعد چند دقیقه این شکل شد؟

والانمیدونم بایدیکی دیگه بگیرم امتحان کنم خودم ته دلم حس میکنم منفیه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز