2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 70 پست
آهان مرسی آخه من خیلی بیشتر از 3قطره میریزم همشم منفیه.......حرصم دراومده دیگه

من شيش ماه اقدامم 

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
خدا نکنه مامان فندق کوچولو کم کم بفکر جهیزیه اش باش😁😁😂😂😂

😂😂😂

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂كنجد كوچولو دلم واسش ضعف ميره 

برای اینکه اطمینان کامل پیدا کنی یه تاپیک بزن توش عکس بی بی چکتو بزار ببین همه بهت میگن مثبته

میگی نه امتحان کن!

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
والانمیدونم بایدیکی دیگه بگیرم امتحان کنم خودم ته دلم حس میکنم منفیه 

ایشاالله که منفیه ولی حتما یکی دیگه بزن

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
آخه بعضیامیشن ان شاالله اینطورباشه

نه نگران نباش

من عمه هام تا یکسال بعد زایمان پریود نمیشن و همشونم تو اون تایم اصلا جلوگیری ندارن

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
نه خواهرمثبت بشه شوهرموخفه میکنم چون من هی میگم مراقب باش میگه پریودنمیشی باردارنمیشی

اصلا اینجوری نیست تخمک گذاریت همچنان ادامه داره قرص پیشگیری مخصوص دوران شیردهی بخور .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
نگین جان حتما برو آزمایش بده چون من مطمئنم بی بی چکت مثبته

😍مثبته 😇ازت ممنون انشالله حاجتروابشي

ممنونم گلم😘😘😘😘 حالا رفتی سونو یا نه؟

نه هنوز به نظرت برم همون كلينيك ناباروري يا برم دكتر زنان