2777
2789
عنوان

بیبی چک

558 بازدید | 70 پست

سلام بچه هاببخشیدمن 8ماهه زایمان کردم وتاالان پریودنشدم چندوقت پیش خیلی حالم بدشدزیردلم کمرم بشدت دردمیکردگفتم شایددارم پریودمیشم ولی نشدم همش استرس اینوداشتم باردارنشم چون درست جلوگیری نکردم الان رفتم بیبی چک زدم منفی شدانداختمش دورامروزیهوگفتم بذارنگاش کنم دیدم یه خط محوی داره بنظرتون مثبته یاخط کنترل اچ سی جیه الان عکس میذارم ببخشیدبلدنیستم توپست اول عکس بذارم البته اگرتوعکس پیداباشه

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

....

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه امپول اچ سی جی زدی....چرا پریود نشدی تو این 8 ماه...

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

جواب بی بی چک حداکثر 15 دقیقه صحت داره بعد از اون چیزی نشون بده درست نیست گلم

بازم برای ارامش بیشتر فردا صصبح ناشتا یکدونه بذار

برای سلامتی نی نیم یک صلوات لطفا بفرستید 😍😍😍 ممنونم

بنظر که منفیه.اون خط بعد یک روز معنی نداره