2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه کانالا عضو شدم هزینه زیاد نمیگرفت دو سال پیش حدود ۱۰۰ یا ۱۵۰ برای ۴۰ روز رژیم سالم خوری میده . البته چند مدل رژیم داره و روز بروز رژیم میده من با سالم خوری تو دو دوره حدود ۱۴ کیلو کم کردم زیادم سخت نبود .

حذف قند و ورزش و سالم خوری .اولش سخته عادت میکنی بعدش و اینکه توی یکی دوماه انتظار معجزه نداشته باشی بلکه آهسته و پیوسته

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😒

تنها راه مطمئن و قطعی کاهش وزن ترکیبی از برنامه ورزشی رژیم غذایی هست

حالا چه بخوای 5 کیلو کم کنی یا 50 کیلو

مساله زمان مطرحه

افرادی هستن که میخوان سریع و بی دردسر به نتیجه برسن که خب راه هایی مثل آمپول و قرص و عمل جراحی و ... رو تجربه میکنن

دمنوش های چربی سوز واقعا گیاهی بگیر بخور.من جایی میشناسم انصافا عالی بود.از نیوشا و... نگیر.

نهار رو حذف کن

شام سبک بخور

بجای برنج، دانه چیا و کینوا بپز بخور.

روزانه نیم ساعت پیاده روی تند کن.این راز کم کردن وزنه.

دیگه هم به هیچی اعتنا نکن و اصلا سراغ راه های مزخرف نرو.

و همین طور راهکار بدید برسم ب ۶۰ کیلو...

زندگي فاصله ي بین نفس هایت نیست، فاصله ي بین لحظه هايي است ک نفست را بند مي آورد/ ب این فکر ميکنم ک ما چقدر شبیه درختاي خیابونیم. ریشه در خاکي ک خودمون انتخاب نکردیم، شاخه ها تو هوايي ک مال ما نیست، برگامون زرد میشه از غمي ک اسم نداره. هر کي رد میشه نگاهمون ميکنه، فکر ميکنه فقط یه درختیم. هیچکي نميدونه چقدر دلمون ميخواد بریم، ولي ریشه مونو کنده ان توي این خاک/دلم مي خواد برم تو یه جنگل. برم لاي درختا گم شم،باهاشون حرف بزنم،درختا قضاوت نميکنن،درختا سوال نميپرسن،درختا فقط هستن،سایه میدن، اکسیژن میدن،گوش میدن،کاش ما آدما مثل درختا بودیم/ تحمل بزرگان بچه سال، از تحمل بچه ها برام سخت تره/ یهویي فهمیدم آدمیزاد چقدر عجیبه. ب چيزي ک نداره فکر مي کنه، ب چيزي ک داره فکر نمیکنه/ مسئله این نیست ک یه انسان چقدر باهوش یا موفق باشه، مسئله اینه ک اگه ذهنش از کنترل خارج بشه، کسي میتونه جلوش رو بگیره !؟ / شیطان واقعي انسان هان. انسان ها نفرت میسازن، دشمن میتراشن و بعد اسمش رو <عدالت> میذارن! بعدها خودشون تبدیل ب چيزي شدن ک حتي شیطان هم از اون وحشت داشت! شاید حقیقت تلخ همین باشه ک، وقتي انسانیت بمیره، هیچ هیولایي لازم نیست/ از یه جايي وسطش فهمیدم دارم تو دنيايي نفس میکشم ک امنیت فقط یه خیال کوتاهه. جايي ک سکوت میتونه حکم مرگ داشته باشه و یه لبخند معنیه خیانت!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز