2777
2789

چندماه دیگه عقد میکنم

میخوام حلقه پشت حلقه بگیرم

بیاید بگید کدوم قشنگه اگه ام ازدواج کردید یا عقد عکس حلقتونو بزارین فیض ببریم😍💍

ازدواج دومم کردم حلقه نخریدم همسرم گفت عروسی میخریم عروسبم نزدیکههه

بازم نمیتونه بخره

من میدونم بلخره یہ روز خوب میاد بلخره پیداش میشه رنگین کمون من به مردع پرست بودن حق میدم تو جماعتی کہ یه مرغ شده آرزوی سفرر مردم باید مرد کشور ما هزاران روستا دهه داره هرکس با نداری داره میگذرونه زنی ک روش نمیشه ب شوهرش بگه فلان وسیله بگیر تووخونه یا مردی ک دست خالی میاد توخونه خدای من من همیشه ترس خلوتی شهرمون داشتم 😭من همیشه میگفتم اگر یه روز شهرمون خلوت بشه ولی شد ولی شد خدایا ازت ظهور اما زمان میخام من دلم آرامش و خنده کشورممم میخاد خدایا کشورم رو شاد کن ولیرمن میدونم یه روز خوب میاد بلخره پیداش میشه رنگین کمون 😭 خدایا تعهـــد ب خودم و دخترمـ وهمسرم💜 گاهی آدم یادش میره چ روز های گذرونده من همونی بودم با طفل ۲۰ روزه تک تنها توخونه میگذروندم من همونی بودم تحققیر شدم شب ها با ترس لرز ب خواب میرفتم تنها گذاشتن خانم تو شهررغریب سخته حلالت نمیکنم دیوث پدر رفتارش خیلی اذیتم کرد چرا باید یادم بره؟ نه نه من یادم نمیره من یادم نمیره فوبیا رو من یادم نمیره خدای قشنگم خودت دیدی و بودی هرگز تنهام نزار میگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

این چطورهطلا سفیدم نیستطلا سفید دوست دارما ولی بقیه فکر میکنن نقرست

زیادی درشته .ظریف بگیر

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خیلی خاص و قشنگه اسی 😍

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز