2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 70 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم من فقط چندثانیه ی اول منفی شدانداختمش ورفتم مهمونی بعدچندساعت نگاش کردم

برا منم قبل پری منفی شد دور انداختم فرداش دیدم هاله داره اعتماد نکردم باز دلواپس شدم فرداش یه تست زدم بالا سرش وایستادم تا ۵ دقیقه منفی بود بعد یواش یواش هاله در حد توهم زد بعد چند روز که به پریودم نزدیکتر شده بود کاملا واضح هاله انداخت و یکی دو روز بعدش هم قشنگ خط قرمز .انشالله برا شما منفی باشه چون تازه زایمان کردی هم خودت هم بچه ات گناه دارین ولی بیخیالش هم نشو .

اینو هم بگم قبلا هم بارها بعد ساعتها برام هاله انداخته و منفی هم بوده فقط هاله شما پررنگتر هستش

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
من حدود یک هفته عقب افتاده ولی بی بی منفی میده مال شما حداقل مثبت نشون داده که حتی اگه کاذب باشه 😶

😞انشالله تكليفمون مشخص بشه كه مثبت 

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
برا منم قبل پری منفی شد دور انداختم فرداش دیدم هاله داره اعتماد نکردم باز دلواپس شدم فرداش یه تست زد ...

ان شاالله برای من منفی باشه واقعاتوانشو ندارم 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
استاتر خودتون میخوایین مثبت باشه ؟

نه عزیزم برای اون دوستمون گفتم ان شاالله مثبت باشه چون من بچه کوچیک دارم

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
شما علائم خاصی ندارین؟

زيردلم درد ميكنه 

سينه هامم طبق معمول حساس شده

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
ان شاالله برای من منفی باشه واقعاتوانشو ندارم 

انشالله یه لحظه فکر کردم دلت میخواد مثبت باشه 😁شاخ در آوردم چون تازه زایمان کردی به شکمت فشار دوباره بیاد خیلی سخته در آینده کلی مشکل پیش میاد .فاصله منطقی دو تا زایمان ۳ ساله .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
نگین جان حتما برو آزمایش بده چون من مطمئنم بی بی چکت مثبته

اين طور ميگي ته دلم خالي ميشه 

واي خدايني ميشه 

بهت حتما خبر ميدم توي اين تاپيك