2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم یادم نیس شاید حاجت کوچولوهامو گرفتم اما از بزرگاش یادم نی,یادمه یسال نذر کردم دو روز پشت سر هم تاسوعا و عاشورا هیچ اشامیدنی نخورم واسه حاجتم,شب دوم یه سیمرغ امد به خوابم و گفت خسته نشدی؟منم گفتم نه,اخه حاجتم خیلی برام مهم بود و چندین سال دعا میکردم اون دوروز اب نخوردم و ادرارم خون شد از خشکی مثانه و کلیه,اون خوابو که دیدم بیخیال شدمو حاجتمم هیچوقت نگرفتم,اما خب خدا معجزه تو زندگیم زیاد رقم زده

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
نمیدونم یادم نیس شاید حاجت کوچولوهامو گرفتم اما از بزرگاش یادم نی,یادمه یسال نذر کردم دو روز پشت سر ...

عزیزم حتما به صلاحت نبوده 

انشاالله هر حاجت دیگه ای داری حاجت روا بشی😗

بسم الله چندبار؟

روز اول   بحق بسم الله الرحمن الرحیم  یک تسبیح روز دوم دو تسبیح تا  چهل روز چهل تسبیح.  رد خور نداره من ک  معجزه دیدم

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
عزیزم حتما به صلاحت نبوده  انشاالله هر حاجت دیگه ای داری حاجت روا بشی😗

اره شاید منکه شکایتی نکردم دیگه اون خوابو دیدم فهمیدم نباید بیشتر ازون اصرار کنم

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
واقعا؟ چهل روز خوندین؟

بله عزیزم.

هرچی به دلم بیفته میخونم گاهی ۱بار و گاهی ۷بار .

بعضی وقتا نذر میکنم مشکلم حل شه برای ۴۰نفر تو سایت میخونم به نیتشون .واسه حاجتم که بدجور گیر بودم ۴۰ روز خوندم .روی ۱بار

کلا خیلی دوستش دارم