2777
2789
من کلا با این اظهار نظر ها توی دنیای واقعی مخالفم ولی چون تاپیک زدی میخوام یه حقیقتی رو بگ ...

من اینو کاملا قبول دارم که هر آدم نرمالی به ازدواج کردن احتیاج داره چون واقعاً یه نیازه از همه ی ابعاد روحی و اجتماعی و عاطفی و سلامتی و ...

اما من خودم نخواستم که مجرد بمونم برام مقدّر شد که تا حالا مجرد بمونم  و اگه هم تا آخر عمرم مجرد موندم هم مشکلی ندارم چون تقصیر کسی نبوده و تقدیر من همینه. چیزی که منو اذیت میکنه درک پایین اطرافیانم هستش طوری از ازدواج کردن و تشکیل زندگی برام حرف میزنن که انگار من در هفته ده تا خواستگار عالی و همه چیز تمام داشتم و با ازدواج نکردن دارم لگد به بختم میزنم. وقتی که اتفاقی توی زندگی آدم مقدر باشه بهتره به جای شکایت کردن و نالیدن, از شرایطی فعلی که داره حد اکثر استفاده رو بکنه. مجردی و تاهل هیچ کدوم بر هیچ کدوم برتری ندارن هر کدومشون در صورت خوب بودن به نفع آدم هستن این چیزیه که من در این چند سال یاد گرفتم. اگه من تا حالا قسمتم نشده که ازدواج کنم معناش این نیست که مجرد موندن خوبه یا بد یا که تاهل خیلی خوبه یا با بد تلقی کردنش بخوام خودمو گول بزنم تا به ظاهر خودمو از دوران مجردیم راضی و خوشحال نشون بدم. ولی تا وقتی که کسی مثل من قسمت خوبی نداشته پس مجرد موندش دلیل بر لذت نبردن از زندگی نیست و مجرد موندن هم هیچ اشکالی نداره.مرسی که اینقدر حوصله به خرج دادین و خوب نوشتین و ببخشید که طولانی شد خواستم با منطقم آشنا بشین

نظرات شما تا یه حدی به نظرم درسته این که آدم نباید از حول حلیم بیافته تو دیگ رو قبول دارم ولی این که ...

عجب خانواده ی خوبی هستین. خدا همتونو برای هم نگه داره و همیشه تنتون سالم باشه و همچنان خوشبخت  

درسته , ازدواج از همه لحاظ و ابعادش برای انسان مهمه.

اما من خودم نخواستم که مجرد بمونم برام مقدّر شد که تا حالا مجرد بمونم  و اگه هم تا آخر عمرم مجرد موندم هم مشکلی ندارم چون تقصیر کسی نبوده و تقدیر من همینه. چیزی که منو اذیت میکنه درک پایین اطرافیانم هستش طوری از ازدواج کردن و تشکیل زندگی برام حرف میزنن که انگار من در هفته ده تا خواستگار عالی و همه چیز تمام داشتم و با ازدواج نکردن دارم لگد به بختم میزنم. وقتی که اتفاقی توی زندگی آدم مقدر باشه بهتره به جای شکایت کردن و نالیدن, از شرایطی فعلی که داره حد اکثر استفاده رو بکنه. مجردی و تاهل هیچ کدوم بر هیچ کدوم برتری ندارن هر کدومشون در صورت خوب بودن به نفع آدم هستن این چیزیه که من در این چند سال یاد گرفتم. اگه من تا حالا قسمتم نشده که ازدواج کنم معناش این نیست که مجرد موندن خوبه یا بد یا که تاهل خیلی خوبه یا با بد تلقی کردنش بخوام خودمو گول بزنم تا به ظاهر خودمو از دوران مجردیم راضی و خوشحال نشون بدم. ولی تا وقتی که کسی مثل من قسمت خوبی نداشته پس مجرد موندش دلیل بر لذت نبردن از زندگی نیست و مجرد موندن هم هیچ اشکالی نداره.مرسی که اینقدر حوصله به خرج دادین و خوب نوشتین و ببخشید که طولانی شد خواستم با منطقم آشنا بشین.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا وقتی کسی از نزدیکان یا دوستهای آدم متاهل میشه انگار که شق القمر کرده و طوری ژست میگیره برای آدم ...

yeah wish i was single

"بس در طلبت کوشش بی فایده کردیم                   چون طفل دوان در پی گنجشک رمیده"
نه اصلا به این حرفا نیست که دیره یا زوده باید موقعیت و شرایطش پیش بیاد  والا مجرد موندن خیلی ب ...

هیچ کسی زندگیش کامل کامل نیست میبینی اونهایی هم که به موقع ازدواج میکنن و به موقع بچه دار میشن از یه جای دیگه ای زندگیشون میلنگه. دنیاست دیگه با هیچ کسی میونه ی خیلی خوبی نداره.

منم به نظرم 29 30 به بعد برای ازدواج خوبه حداقلش برای خودم که خیلی خوبه.

عجب خانواده ی خوبی هستین. خدا همتونو برای هم نگه داره و همیشه تنتون سالم باشه و همچنان خوشبخت   ...

عزیزم حرفات کاملا درسته با همین روش پیش برو هر دوره ای از زندگی لذت خودشو داره مجردی هم همینطور من برای اون دوستمون که پیاممو ریپلای کرده بود نوشتم و الا منطق شما کاملا مشخص و روشنه ان شاالله بهترین ها برات رقم بخوره. 😘😊🙏

هیچ کسی زندگیش کامل کامل نیست میبینی اونهایی هم که به موقع ازدواج میکنن و به موقع بچه دار میشن از یه ...

آخه اصلا به موقعی برای سن ازدواج تعریف نشده

موقع برای هر کس یه زمانیه ! برای من به شخصه زودتر از 29 زود بود و مطمئنم اگه زودتر ازدواج میکردم زندگی سختی میداشتم و انتخاب خوبی نمیکردم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم حرفات کاملا درسته با همین روش پیش برو هر دوره ای از زندگی لذت خودشو داره مجردی هم همینطور من ب ...

خیلی ممنونم عزیزم. منم برات ارزوی موفقیت و خوشبختی تو همه ی مراحل زندگیت رو دارم