2789

330 تهران

بدون اجرت

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از سيصد هم رفت بالاتر خبر نداري

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

318بود الان رفتم طلافروشی

برای یک زن چیزی درد ناک تر از این نیست که از درون گریه کندو در ظاهر لبخند بزندو نشان دهد همه چیز روبه راهه...وعشق را درون خود بکشد..واین نا عادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
مگه قیمتا یکی نیس گلم یعنی هر شهر با شهر دیگه متفاوته

بله متفاوته

راستش منم امروز فهمیدم

چون وقتی زنگ زدم بپرسم گفتن تهران اینجوری

ولی توو کشور انگار 320 اعلام کردن

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

من تو ابان ۹۶یه مقاله ای خونده بودم که طلا به ۳۰۰میرسه اونموقع اصلن باورم نمیشد ولی هر چقد بره بالا باز دوباره میاد پایین. این گرونی دلار و طلا کار خود دولت . هر ۸سال این موضوع تکرار میشه تا دولت نقدینگیشو بالا ببره. مثلن قبل احمدی نژاد دلار ۱۲۰۰بود بعد دولت احمدی نژاد ۳برابرش کرد داد به دولت روحانی حالا دولت روحانی تا ۱۲۰۰۰تومن دلار میکشه بالا میده دولت بعدی . یعنی نقدینگی دولت از جیب مردم تامین میشه. یعنی پول نفت و گاز و صادرات میره واسه جنگ و لبنان و یمن و سوریه و ...