2777
2789
عنوان

شک شوهرم !!!!!😞😞😞

613 بازدید | 28 پست

سلام خانوما 

خانومایی ک‌منو میشناسن قبلا گفتم داستان زندگیمو 

اینکه شوهرمم یکم حساسه

امروز محل کارم بودم شوهرم از سرکارش بهم زنگ زد اشغال بودم داشتم با یکی از دوستام ک باردار بود حرف میزدم حالشو بپرسم شانس منم شوهرم همش پشت سر هم زنگ میزد آخر قطع کردم از دوستم خدافظی کردم دیدم ی عالمه پیام اومده ک تماس از دست رفته داشتید زنگ زدم باهاش حرف زدم سرد بود 

این‌ از این 

اومدم خونه غذا اینا آماده کردم شوهرمم ساعت ۳ اومد خونه دیدم تو همه هیچی بهش نگفتم موقع استراحتم نیومد پیشم بخوابه 

شانس گند منم ک اصلا مزاحم تلفنی ندارم یکی زنگ زد به گوشیم شمارش ناشناس بود گوشی هم دست شوهرم بود دیگ بدتر قاطی کرد ولی هیچی نگفت فقط بیشتر رفت تو خودشو همش داره واسم قیافه میگیره در صورتی ک هر روز از سرکار میاد مث پروانه دورمه و قربون صدقه میره 

بعدشم فهمیدم شماره ک زنگ زد زن عموم بوده و ولی چون شوهرم هنوز تو خودشه بهش نگفتم 🤕🤕🤕🤕

چیکارش‌کنم اخه ؟؟؟

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با آرامش توضیح بده..نه قیافه حق به جانب بگیر نه التماسی بهش بگو

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
تنها راهش حرف زدنه

اخه ادم بعد از ی مدتی از زندگی به ی شناختی میرسه خب صدبار باهاش حرف زدم ولی بازم تا ی همچین چیزی پیش میاد این شکلی میشه 

محلش نده مشکل خودش خوددرگیری داره آخه تو که نباید مدام خودت بهش ثابت کنی

منم از همین کلافه شدم همش باید توضیح بدم منم میدونستم واسه چی تو خودشه خودمو زدم به نفهمی از صبح ده‌کلمه هم باهم حرف نزدیم 

سلام اول بهش ثابت کن که شماره فامیلتون هست، بعد بهش بگو مگه تاحالا کاری کردم که بهم مشکوکی؟ من دوست دارم، براو همین دوست ندارم ناراحت ببینمت، دوست دارم همینطور که من بهت اعتماد دارم تو هم داشته باشی، باهاش صحبت کن

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

بزار تو خودش بمونه وقتی هم سرگلایه رو باز کرد همه چیو بهش بگو بعدشم بگو من که میدونستم تو بخاطر این چیزا با من سرسنگینی ولی هیچی نگفتم تا شکت اذیتت کنه و بدونی که وقتی به یه نفر شک داری اونم اذیت میکنی 

خانوما برق خونمون قطع و وصل میشه ی موقع جواب ندادم یا دیر اومدم بدونید وای فای قطع شده 

اخه ادم بعد از ی مدتی از زندگی به ی شناختی میرسه خب صدبار باهاش حرف زدم ولی بازم تا ی همچین چیزی پیش ...

بهش بگو پس منم بهت شک میکنم،گوشیت رو بده چک کنم، دوست داری منم مثل خودت باشم؟ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

باهاش صحبت کن نذارچیز نگفته بینتون بمونه بهش دامن میزنه اونموقه ک جواب زنگشو دادی نگفتی داشتی با دوستت میحرفیدی؟ سره حرفو یجور باز کن 

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
سلام اول بهش ثابت کن که شماره فامیلتون هست، بعد بهش بگو مگه تاحالا کاری کردم که بهم مشکوکی؟ من دوست ...

باور میکنی صدبار اینجوری پیش اومده همینارو گفتم ولی وقتی دوباره پیش میاد به جای اینکه منطقی باشه مث بچه دوباره مث قبل میشه منم خسته میشم دیگ بحث الان نیست الان دو سال و نیمه زنشم

باهاش صحبت کن نذارچیز نگفته بینتون بمونه بهش دامن میزنه اونموقه ک جواب زنگشو دادی نگفتی داشتی با دوس ...

چرا اصلا خودش پرسید چرا آشغال بودی منم گفتم ولی فکرش یکم مشکل داره متاسفانه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز