2821
2789
عنوان

شک شوهرم !!!!!😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 28 پست
بهش بگو پس منم بهت شک میکنم،گوشیت رو بده چک کنم، دوست داری منم مثل خودت باشم؟ 

اون گوشیش همش دست منه اصلا ی موقع هایی یادش میره ببره ولی خب منم زنم ی موقع هایی ی چیزایی پیش میاد منم‌شک‌کنم ولی کنترل میکنم خودمو نمیزنم همه چیو از  ریشه قطع کنم ولی اون متوجه نیست

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
چرا اصلا خودش پرسید چرا آشغال بودی منم گفتم ولی فکرش یکم مشکل داره متاسفانه  

خب بی تفاوتی فقط سردی بیشترمیاره مشکلتونو بزرگترمیکنه باهاش صحبت کن بهش بگو فقط اونودوس داری ازش بپرس مگه ازم چیزی دیدی تواین مدت یکمیم میبینی اینطوریه بیشترحواستو جم کن زیاداشغال نشیو اینا اگه الان نریزن سرم😁

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب بی تفاوتی فقط سردی بیشترمیاره مشکلتونو بزرگترمیکنه باهاش صحبت کن بهش بگو فقط اونودوس داری ازش بپر ...

میفهمم چی میگی همیشه همین کارو میکنم دورش میچرخم اتفاقا زودی رفتارش خوب میشه ولی بعضی وقتا میگم بزار تو خودش باشه خودش درست میشه ولی به قول شما دوری سردی میاره متاسفانه 

میفهمم چی میگی همیشه همین کارو میکنم دورش میچرخم اتفاقا زودی رفتارش خوب میشه ولی بعضی وقتا میگم بزار ...

آره بنا رو ب خودش نذار مخصوصااینجور مردا شکشون بیشترمیشه بی اعتماد میشن

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
الان از اینکه تو اینترنتی عصبی نیست؟! چطور با این اخلاقش که میگی نمیاد الان بهت گیر بده؟؟

رفته باشگاه عزیزم الانا دیگ میاد 

اتفاقا چرا گیر میده میگه وقتی من پیشتم گوشی نگیر دستت

عزیزم من همیشه میگم فقط بچه پاره ی تن ادم نیست زن وشوهرهم پاره تن همن شوهرته مگه غریبس یاهرروزمیگی باهات گرمه حالایه بارناراحته توهم ازاونطرف هیچی نگی خودت دوست داری چجوری باشه؟اگرخودت ناراحت باشی دلت میخواداونم بدون اینکه بپرسه چته وراحتت کنه ولت کنه یابیادبرات ارزش قائل بشه ببینه مشکل چیه .بروپیشش ببین چشه ونشکلورفع کن.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
عزیزم من همیشه میگم فقط بچه پاره ی تن ادم نیست زن وشوهرهم پاره تن همن شوهرته مگه غریبس یاهرروزمیگی ب ...

باشه مرسی از حرفات عزیزم الان میرم پیشش ببینم چی میگه

به نظرم بیش از حد دوست داره، بلد نیست چطور ابراز کنه

شایدم اینطور باشه نمیدونم کلافم کرده به خدا

باشه مرسی از حرفات عزیزم الان میرم پیشش ببینم چی میگه

افرین عزیزم.زندگی ای که تشکیل دادبن با ارزش ترازاین حرفاس که به راحتی حتی یک ساعتم باقهربگذره وقتی میشه بابگوبخندبگذرونیش.همه ادمایه حساسیتایی دارن اونم شوهرته یه جاتوگذشت کن یه جا اون.هیچوقت توزندگیت نگومهم نیست ولش کن خودش قیافه گرفته خودشم خوب میشه انشالله خوشبخت باشی عزیزم.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
افرین عزیزم.زندگی ای که تشکیل دادبن با ارزش ترازاین حرفاس که به راحتی حتی یک ساعتم باقهربگذره وقتی م ...

فدای مهربونیت خانومی مرسی ک دلگرمی دادی و مرسی بابت وقتی ک گذاشتی 

چشم باهاش حرف میزنم 

دعا کنید زندگیم بهتر شه ممنون از همتون😘😘😘

فدای مهربونیت خانومی مرسی ک دلگرمی دادی و مرسی بابت وقتی ک گذاشتی  چشم باهاش حرف میزنم  ...

خواهش میکنم عزیزم ایشالاکه همیشه خوب وخوش باشین باهم.