2777
2789
من و شما باید برای زندگی دو تفر دیگا قانون بنویسیم و تعیین تکلیف کنیم؟ والا دایی های من هیچ وقت فام ...

دیدی😃🤔 تبعیض قائل شدی

اینجوری به شوهر و خانواده شوهر بی احترامی میسه

امکان نداره شوهرمن راضی باشه که اقوام من بیان خونه ولی اقوام خودش نه

انچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند

حالا جالب اینجاست بچهاش از صبح پیش ما بودن تا بره کلاس رانندگی بعد به خودمون سلام نمیکنه.دانشگاه میر ...

هر کس یه خصوصیات اخلاقی ای داره

یه تربیت و یه فرهنگ متفاوت هم بزرگ شده...

ایشونم  لابد مدل شون این طوریه 

شما احترام  ب اندازه و منطقی تون رو ب جا بیارید

ولی  بی تفاوت باشید نسبت ب این مدل رفتارها

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر کس یه خصوصیات اخلاقی ای داره یه تربیت و یه فرهنگ متفاوت هم بزرگ شده... ایشونم  لابد مدل ...

ادم وقتی به کسی به اندازه خواهر برادر خودش احترام بزار ناراحت میشه.مشکل اینجاست خداروشکر هیچ مشکلی بحثی بینمون نیست از این ناراحتم که بی دلیل اینجوریه

[QUOTE=62453728]گاهی حرف زدن حرمت هارو میاره زیر سوال رو ها باز میشه اخه[/QUOTE منظورم‌این بود که م ...

نمیشه ادمشم بایدنگاه کرد

یکی مثل مادرشوهر من میگم بچت دستمو شکست اونم بعد کلی فضولی خودش که دستت چی شد با ذوق میگه شکست که شکست 😕 اینه عوض گلگی

یا گفتم شما چرا اجازه دادی یا غریبه زنگ بزنه پشت من حرف بزنا بعد بیایی 6 ماه بعد جای اون زمان بگی بگی تازه بیایی دخالتم بکنی میگه تو حق نداری جز اون که من میگم حرف بزنی منم مجبورم مودبانه بگم زندگی مستقل من به خودم ربط داره

در مقابل مادرشوهر خواهرمم هست که جز محبت کاری نداره بهش خدایی

تو یه خونه بودن امکان نداشت سر زده بیاد خونشون 

یک طبقه رو زنگ میزد تلفنی حاال و احوال میکرد

یکی اونجوری تو یک خونه میسازه یکی مثل من دو تا شهر اینجوری

ذات ادمم باید درست باشه که حرف زد

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
دیدی😃🤔 تبعیض قائل شدی اینجوری به شوهر و خانواده شوهر بی احترامی میسه امکان نداره شوهرمن راضی باش ...

این یعنی دخالت

دوتا خانواده ها یک فرهنگ نیستن

شما از کجا میدونی شوهرش مشکل داره؟؟؟

شما بیرون گود وایسادی دخالت میکنی تو زندگی دیگران که چی بشه؟به من و تو چه ربطی داره بچشو چجور بزرگ کنه؟هرکسم باهاش مثل خودش رفتار میشه خود خواهر من انقد که با مادرشوهرش جیک تو جیکه با مامانش نیست چون اون اخلاقش بهتره پس برعکسشم هست......من یکی شوهرم خودش حاضر نیست بچشو مادر پدرش بیان ببینن حتی منم میگم نوه اونام هست خودش نمیخواد.پس لابد دلیلی داره

ولی به ادمای بیرون ربطی نداره فضولی کردن

هیچ کس دلسوز تر از مادر و پدر بچه نیست که

استاتر جااااان به داداشی بگو طلاقش. بده یه مهربونتر و بهترشو بگیر خووب😊

خدا نکن.ایشالا سلامت باش برا بچهاش .تنش خوش.ماهم جز یه رفت امد چیزی نخواستیم ازش

نمیشه ادمشم بایدنگاه کرد یکی مثل مادرشوهر من میگم بچت دستمو شکست اونم بعد کلی فضولی خودش که دستت چی ...

بله اینم هست

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دیدی😃🤔 تبعیض قائل شدی اینجوری به شوهر و خانواده شوهر بی احترامی میسه امکان نداره شوهرمن راضی باش ...

یه عمر دایی های من فامیل زن رو گفتن فامیل خودشون رو نگفتن ما که سمت فامیل شوهر بودیم بهمون بی احترامی نشد کسیم دخالت نکرد و حرف نزد که بین زن و شوهر حرف نشه

ادم خودش باید ذات داشته باشه فضولی نکنه

شما یه موضوعه کلی را اینجا مطرح کردی ماکه شمارا نمیشناسیم

اما شما باید ببینی علتِ قیافه گرفتنش چیه

اگه ازتون ناراحته سرموضوعی دنبال یه راه حل باش تاازدلش دربیاری

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
این یعنی دخالت دوتا خانواده ها یک فرهنگ نیستن شما از کجا میدونی شوهرش مشکل داره؟؟؟ شما بیرون گود ...

من گفتم عزیزم تو ترببت بچه که آره..کلا بچه را بیخیال شو

میگم همونطور که دوست داری فامیلای خودت باهاتون در ارتباط باشن لابد شوهرتون هم بابا مامان خوار و برادرش رو دوست داره و ارتباط هم ..

نه نمیاد میخواد بگه با خانواده شوهرم خوب نیستم فکر میکنه بقیه قرار جایزه بهش بدن

حتما یه جا یه بدی کردین دلشو شکستین که حالا اونم اینجوری رفتار می کنه سعی داره دور باشه ازتون تا کمتر اذیت شه

هرچقدر هم بگین من مطمعنم آدما یه جا ناخواسته دل همو میشکن و خودشون خبر ندارن و یا براشون مهم نیست و فراموشش می کنن ولی طرف مقابل به قدری اذیت میشه که یه آدم دیگه ای میشه در مقابل اون طرف

الان هم محاله قبول کنم از گل نازکتر به عروستون نگفتین

خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز