2777
2789
عزیزم خوب شوهرشون هم نباید بره خونه مامانش  ..این ب اون در.... انتظارم نباید داشته باشه وقتی خ ...

من و شما باید برای زندگی دو تفر دیگا قانون بنویسیم و تعیین تکلیف کنیم؟

والا دایی های من هیچ وقت فامیل خودشون رو مهمونی نمیگن اما همیشه فامیل زن خونشونه هیچ کسیم نمیگه چرا همه میگن به خودشون ربط داره

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

استارتراینجاهمه باعروس همزادپنداری میکنن. هرچیم شمام منطقی بگی نمیبینن

اره مثل اینکه همه عروسن و به این دید فقط نظر میدن.من خودمم عروسم ولی اینجور یکطرفه قضاوت نمیکنن.حق دارن چون پدر مادرم نمیشناسن

[QUOTE=62453728]گاهی حرف زدن حرمت هارو میاره زیر سوال رو ها باز میشه اخه[/QUOTE

منظورم‌این بود که مودبانه بخوان حرف بزنن باهم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من و شما باید برای زندگی دو تفر دیگا قانون بنویسیم و تعیین تکلیف کنیم؟ والا دایی های من هیچ وقت فام ...

واقعا اینو خوب اومدی واسه من اینجوره چند بار مامان اینا اومدن البته شام حاضری ولی خونواده همسر ی بار هر کدوم

چون خیلی ایراد میگیرن از فرشم.میگن چرا کل خونت فرش نیست

درک نمیکنن من مستاجرم هر سال ی جا.هی مادرشوهر عزیزم تکرار میکنه.هربار جواب میدم باز میگه

نمیبرم....پدر و مادر باید هاهنگ باشن چون بچه گوشت قربونی بین زن و شوهر و دوتا فامیل نیست متاسفانه خ ...

تو تربیت و اینا که آره..... ولی من اینو میگم چرا دو خانواده که با هم وصلت میکنن نباید باهم ب خوبی خوشی در رفت و آمد باشن..همه چی که عروس و دوماد نیستن که فقط ازدواج کنن و برن تو لونه شون و تموم...وصلت دو خانواده.  صله رحم و خیلی شیرینتر و بهتره ..کاش به قدیم برگردیم چون بافرهنگتر و انسان تر بودیم

الان همه عروس ها با خانواده شوهر بدن هممممه بخدا

کلاس رانندگی میرفت تا یکماه میدیدمون پشت میکرد بهمون.همش تو افکارش اینه که باید خودش بگیره فکر میکنه ...

وای دقیق مثل زندایی من هر موقع یه مانتوی جدید گرفته باشه یا به خیال خودش تیپ زده باشه و هرموقع پشت فرمون نشسته باشه کامل از نزدیک  ادم رد میشه بدون سلام دادن مثلا ندیده مارو 

این یه خصلت مشترکه 

بحث اجازه نیست که،،،من میگم بجه باپدرمادرش میره وبرمیگرده حالا توطول روز چندساعتیم تنهابمونه موردی ن ...

تعیین تکلیف و دخالت تو زندگی دیگرانه که مشکل داره

به کسی چه چرا نمیاد چرا نمیره چرا بچش اینجوری بزرگ میکنه چرا نشست چرا پاشد چرا شاده چرا اخم میکنه

ادما حد خودشون رو بدونن پاشون رو از گلیمشون درازتر نکنن هیچی نمیشه

استارتر جان من جای شما باشم با برادرم  سره صحبت رو باز میکنم نه ب قصد گلگی ها .... نه فقط ا ...

بارها به خودش گفتم میگ من جای نمیرم که بیام خونه شما.در صورتیکه هرشب مهمانیه

خودم هم عروسم هم خواهرشوهر... میخوام بگم همیشه همهء مادرشوهرا بد نیستن، همهء عروسا هم خوب نیستن... من هرچقدر که از مادرشوهرم متنفرم، به همون شدت زنداداشم‌و دوست دارم

اونم همیشه به من میگه تو خواهرمی، پس من خواهرشوهر بدی نیستم،زنداداشمم عروس بدی نیست، ولی میتونم درک کنم که بعضی از عروسا بد باشن. خب به هرحال هممون آدمیم دیگه، یا بَدیم یا خوب... حالا شانس شما زنداداشتون این مدلیِ باوجود اینکه بهش محبت کردین...من جای شما باشم اول کلی قربون صدقش میرم و ازش تعریف میکنم و محبت میکنم، بعد حرف دلمو آروم و محترمانه بهش میگم

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
حسادتش به اینجاش ربط داره که چشم نداره ببین کسی با خانوادش خوب باش از حسادت میترکه

نتونستی علتِ ناراحتیشو پیداکنی؟

اصلاً من میگم ساید ازتون دلخورشده واخماشو توی هم میکنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
وای دقیق مثل زندایی من هر موقع یه مانتوی جدید گرفته باشه یا به خیال خودش تیپ زده باشه و هرموقع پشت ف ...

حالا جالب اینجاست بچهاش از صبح پیش ما بودن تا بره کلاس رانندگی بعد به خودمون سلام نمیکنه.دانشگاه میره بچهاش پیش ما تا برگرده بعد کل ترم  اول خودش میگرفت رد میشد پشت میکرد

تو تربیت و اینا که آره..... ولی من اینو میگم چرا دو خانواده که با هم وصلت میکنن نباید باهم ب خوبی خو ...

نه  خداییش همه این مدلی نیستن

اگر هر دو طرف  حد و حدودشونو رعایت کنن

این اتفاق نمیوفته

دلخوری هم پیش نمیاد

این خودمونیم ک باید حریم مونو حفظ کنیم☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
تو تربیت و اینا که آره..... ولی من اینو میگم چرا دو خانواده که با هم وصلت میکنن نباید باهم ب خوبی خو ...

اره این خوبه ولی در شرایطی که به کار هم کار نداشتن قدیما و فرهنگ ها یکی بود

الان همه دارن همینجا دخالت میکنن که چرا سر نمیزنه یا چرا بچشو اونجا میزاره اینجا نمیزاره

دختر خاله من بچش حساسیت بود مادرشوهرش حرف گوش نداد یواشکی بهش اون خوراکی رو داد داشت بچه میمرد اما مادر خودش جرعت نداشت میگفت بچه طوری بشه داماد چی بگم

خانواده شوهر ها گاهی خودشون رو مالک میدونن 

من خود خواهرم با خانواده شوهرش بیشتر از خانواده خودش میره و میاد حتی خبر بارداریشو یک ماه جلوتر به اونا گفت تا مادر خودش 😂

نتونستی علتِ ناراحتیشو پیداکنی؟ اصلاً من میگم ساید ازتون دلخورشده واخماشو توی هم میکنه

اگه دلخور باید همیشه باش نکه یک شب میاد میگه میخنده انگار که نه انگار عروس.بعد میره تا دو سه ماه حتی جواب تلفن نمیده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز