2777
2789
خوب اگه اینطوره بچه هاتو بدون اجازه شوهرت هم حق نداری ببری خونه مامانت اینا😏

نمیبرم....پدر و مادر باید هاهنگ باشن چون بچه گوشت قربونی بین زن و شوهر و دوتا فامیل نیست

متاسفانه خیلیا به این بلوغ نرسیدن 

اصلا به کسی چه نوه فقط نوه هست ولی تو تربیت و همه چیش میخوان دخالت کنن

اقا شما بچتو بزرگ کردی بشین سر جات بزار اونام کار خودشون رو بکنن

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابه ما زبون داده که وقتی ازچیزی ناراحت هستیم درموردش با اون شخصی که ازش رنجیده خاطر شدیم حرف بزنیم اون زنداداش که قیافه میگیره احتنالاً ازحرفی یا رفتاری ناراحته ولی به زبون نمیاره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نه عزیزم اون حرفش رک میزنه.چه جور بقیه حرفاش رک میگه اینو معذب؟

اونو من نمیدونم فقط میدونم به خودش ربط داره

دلش نمیخواد خب وظیفه نداره شایدم ناراحته از شما چرا این فکر نمیکنید که ممکنه ناراحتش کردید؟ هیچ ...

اونجور که شما فکر میکنید نیست.خیلی صمیمی و خودمونی بود مثل خواهر و دختر خودمون بود .گاه گاهیه یه بار میاد انگار که نه انگار عروسه ایقد میگیم میخندیم فرداش جلوی کسی مارو ببین جواب سلام نمیده

خدابه ما زبون داده که وقتی ازچیزی ناراحت هستیم درموردش با اون شخصی که ازش رنجیده خاطر شدیم حرف بزنیم ...

گاهی حرف زدن حرمت هارو میاره زیر سوال رو ها باز میشه اخه

دلش نمیخواد خب وظیفه نداره شایدم ناراحته از شما چرا این فکر نمیکنید که ممکنه ناراحتش کردید؟ هیچ ...

عزیزم خوب شوهرشون هم نباید بره خونه مامانش 

..این ب اون در.... انتظارم نباید داشته باشه وقتی خودش ابنجوریه

خوب اگه اینطوره بچه هاتو بدون اجازه شوهرت هم حق نداری ببری خونه مامانت اینا😏

بحث اجازه نیست که،،،من میگم بجه باپدرمادرش میره وبرمیگرده حالا توطول روز چندساعتیم تنهابمونه موردی نداره ولی شب باااید خونه خودش بخوابه...

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
خوبم باهاشون چون مامانم همیشه میگه همونجور که دوست دارم عروسم سر بزنه و خوب باش توهم عروس مردمی سر ب ...

منم سر میزدم با اینکه اینقدر بهم بی احترامی میکردن، دست خالی نمیرفتم، همیشه سر وقت کادو بردم و سر وقت دعوتشون کردم و پختم و شستم و گذاشتم جلوشون.

دست آخرم نارو خوردم. توی طول زندگی میفهمیدم دارن چکار میکنن با زندگیم.ولی صبوری کردم چون هیچی از دستم برنمیومد.

اونجور که شما فکر میکنید نیست.خیلی صمیمی و خودمونی بود مثل خواهر و دختر خودمون بود .گاه گاهیه یه بار ...

مگه میشه کسی مثل خواهر باشه یهو عوض بشه؟ دلیل داره پس

از اول که بد نبوده

شایدم مشکل از برادرتونه باعث دلخوری بین اون و شما شده 

خدا عالمه

خونش جفت خونه پدرم.یعنی نمیتونه دوماهی بیاد حالی بپرس؟اینم اختیار میخواد

بعضیا کلا تو فاز اینن که بگن من اصلا به خانواده ی شوهرم رو نمیدم (با لحن لوس بخونید ) من باهاشون قطع رابطه کردم راحت به شوهرمم گفتم حق نداری فلان کارو واسه مامانت یا خواهرت بکنی 

من پاشونو از خونم قطع کردم 

جدیدا خیلی کلاس داره انگار 

استارتر جان

من جای شما باشم

با برادرم  سره صحبت رو باز میکنم

نه ب قصد گلگی ها .... نه

فقط از برادرم می پرسم ، همسرت از چیزی ناراحته ؟

اتفاقی احیانا افتاده ک باعث دلخوری شده باشه ؟

شاید نا خواسته  چیزی پیش اومده ....

با این حرکت 

حداقل  هم حسن نیت تونو نشون دادید

هم متوجه اصل ماجرا شدید 

هم انشاالله روابط بهتر میشه  ....

نظرت ؟😁😁😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

استارتراینجاهمه باعروس همزادپنداری میکنن. هرچیم شمام منطقی بگی نمیبینن

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز