2777
2789
من میگم پیش مادر شما دلش نمیخواد بزاره خب اینش به خودش مربوطه...قطعا هم دلیل داره واسه خودش شما چرا ...

ببخشیدا من کلا با افکار شما بشدت مخالفم... ننیدونم چرا علم الهدی و خاتمی امام جمعه تهران اومد تو ذهنم با حرفات😎

فرزند شما نوه اونا هم هستن...این حق رو نمیتونی ازشون بگیری فکر نکنم شوهرت هم راضی باشه بچه هاش نرن ...

رفتن با شب موندن فرق داره

قبل اینکه نوه اونا باشه بچه پدر و مادر داره و اختیار دارش اونا هستن شاید خانواده ها ناحواسته مشکل ایجاد میکنن در روند تربیتی بچه ها و به این علت تصمیم میگیره پدر مادر که بچه رو نزاره اونجا بمونه شب و این به کسی ربط نداره

متاسفانه تمام مشکلات عروس و خانواده شوهر از این هست که حد خودشون رو نمیدونن و زیادی دحالت بیجا میکنن

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه بنده خدایی

تعریف میکرد

خانواده همسرم  دخترهاشونو دور خودشون  جمع میکنن و صبح تا شب ، کنار همن

ولی همین دختر خانم  فقط و فقط با دعوت  رفت و آمد میکنه...

نه اینکه  طرفین  آدمهای نادرستی باشن ها،  نه!

اختلاف فرهنگی  زیادی بینشونه !!

خانواده داماد ؛ از جزئیات زندگی هم  باید مطلع باشن ... طبیعی هم هست ، وقتی صبح تا شب  با همن  طبیعی یه این مدلی باشن

دختر خانم  اصلا نمی پسنده

دوست داره حریم داشته باشه....  علی رغم اینکه  دوست داره  رفت و آمد هم  داشته باشه  ولی..... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

همسر من به شخصه خودش دوست نداره بچه ایندش پیش مادر و پدرش بمونخ اما پیش مادر من میگه بمونه چون خودش میگه مادرم اخلاق داره از زیر زبون بچه حرف بکشه و فضولی کنه

[QUOTE=62453598]من میگم پیش مادر شما دلش نمیخواد بزاره خب اینش به خودش مربوطه...قطعا هم دلیل داره وا ...

اصلا حل شدنی نیست.

بعضی رفتارا رو فقط باید تحمل کرد.همین.

حالا خودتو پیر کنی که چرا فلانی نمیاد پیشتون؟

.

اگه دردای بقیه رو بدونی بخاطر این مورد حرص نمیخوری.

اگه بدونی چقدر درد دارم که میگم کاش مشکلتو داشتم و غصه هام اینقدر کوچیک بود.

برو خداروشکر کن خودت با خانواده شوهرت خوبی.اونام خوبن باهات.

خب هرعروسی ممکنه خودشم خواهرشوهرباشه،،مثل من

منم هستم.خیلی هم با هم خوبیم.اونم هروقت خواهرش هست دگ بیخیالمون میشه نباشه اکثر کاراشو ما میکنیم.حدود یک ماه پیش خیلی دوستانه باهم حرف زدیم چون حرف توقعاتش از دیگران بود منم گفتم دوس دارم وقتایی که خواهرتم هست کامل فراموشمون نکنی چون حس بدی بهمون منتقل میکنه...گفت واقعا نمیدونستم،پ...زن داداشم از هرکسی واسم مهمتره خیلی بهش احترام میذارم

توی هر حرف و بحثی من طرف اونم،همیشه حواسم هست که داداشم حتی با نگاهش اذیتش نکنه،آرامشش آرامش منه چون اون دنیای داداشمه و داداشم تمام دنیای منه

دقیقا.....ادم وقتی ازدواج میکنه که شب تو جای خودش جدا میتونه بخوابه این قیاس با بچه که احتیارش دست م ...

👍

وای یه شخصی به نام امامی منو ریپلای کرده من نخوندم هنوز بعد پستشو پاک کرده دارم ازفضولی میمیرم😤😂نمیدونمم توکدوم تاپیک بوده😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
میگه دلم نمیاد شب بچم جای بخواب ولی خونه دوست که غریبست و بقیه جاها میخواب .خب قشنگ بگه نمیخوام بیاد ...

رک بگه شما نمیگی بی احترامی کرد و هی دنبال دلیل و ایجاد بحث نمیشه؟ اتفاقا داره با زبون بی زبونی اینو میگه

همیشه نباید کار به جایی رسوند که پرده حرمت بیوفته

شاید بچه بزرگ بشه و عاقل بشه بخواد بزاره بیان بمونن و الان سنی نیست که بخواد اجازه بده

اینا موردی نیست که بقیه بحوان دلخور بشن حتی چه برسه که بگن حتما از قصد یا هرچیز دیگه

اصلا حل شدنی نیست. بعضی رفتارا رو فقط باید تحمل کرد.همین. حالا خودتو پیر کنی که چرا فلانی نمیاد پی ...

خوبم باهاشون چون مامانم همیشه میگه همونجور که دوست دارم عروسم سر بزنه و خوب باش توهم عروس مردمی سر بزن و خوب باش

خونش جفت خونه پدرم.یعنی نمیتونه دوماهی بیاد حالی بپرس؟اینم اختیار میخواد

دلش نمیخواد خب

وظیفه نداره

شایدم ناراحته از شما

چرا این فکر نمیکنید که ممکنه ناراحتش کردید؟

هیچ گلی بی عیب نیست قطعا وقتی شما از اون دلخور میشی اونم دلخور میشه

رک بگه شما نمیگی بی احترامی کرد و هی دنبال دلیل و ایجاد بحث نمیشه؟ اتفاقا داره با زبون بی زبونی اینو ...

نه عزیزم اون حرفش رک میزنه.چه جور بقیه حرفاش رک میگه اینو معذب؟

منم هستم.خیلی هم با هم خوبیم.اونم هروقت خواهرش هست دگ بیخیالمون میشه نباشه اکثر کاراشو ما میکنیم.حدو ...

عزیزم الاهی همیشه خوب باشید😍

منم بقدری بازنداداشم خوبم که ازداداسم ناراحت میشه به من میگه😂بارهاهم گفته بلاخواهرشوهرم نیست وخواهرمه،،،ولی بقول شماخانودش میان یکم.....ولی من بیخیالی طی میکنم 😉😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز