2777
2789
محبت بیش از حد ادمای بی جنبه رو هار میکنه

خب محبت باید متعادل باشه دیگه

ب اندازه ظرفیت آدمها... نه بیشتر  نه کمتر

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اهل رفت امد هست .هست ک میگم چون نمیاد ناراحتم.شاید خیلیا بگن اهمیت نده اگه نیاد مگه چی میشه.هیچی نمی ...

فقط بی خیال باش.

شاید چون شمارو جور دیگه دیدار میکنه فکر میکنه کافیه و شاید دوس داره شما بیشتر برین خونه ش تا اینکه اون بیاد.

شاید وظیفه خودش میدونه پذیرای شما باشه نه اینکه باری روی دوشتون

خب محبت باید متعادل باشه دیگه ب اندازه ظرفیت آدمها... نه بیشتر  نه کمتر

اره واقعا.قبلا خیلی خاکی بود مثل دختر خانواده بود الان که انگار دستش به اسمون رسید.مثلا رفت لمدش خوب بود میرفت کلاس خیاطی تا یکماه جواب سلام نمیداد خودش میگرفت برامون

فقط بی خیال باش. شاید چون شمارو جور دیگه دیدار میکنه فکر میکنه کافیه و شاید دوس داره شما بیشتر برین ...

نه نمیاد میخواد بگه با خانواده شوهرم خوب نیستم فکر میکنه بقیه قرار جایزه بهش بدن

فکر کنم جریان منم اینجوره...من با اینکه خیلی به مادرشوهرم نزدیکم ولی ده روز یا دو هفته ی بار میرم در حد ی ربع میشینم،چون حس میکنم مزاحمم با اینکه خودشو خواهرشوهرم تنها زندگی میکنن،خیلی تعارفی و رسمی هستن ولی مهربونن

بعد از چند سال هنوز معذبم واسه رفت و آمد چون باید یه جا بشینمو تکون نخورم.من دختر هیجانی و پرشوری بودمو هستم ولی اونجا که میرم باید خیلی آروم باشم

چندوقت پیشا تصمیم گرفتم هفته ای ی بار برم چون خیلی بهم میگه زود بیا پیشم،دو تا جمله گفتم سومیشو خواهرشوهرم کلافه شد علاقه زیادی به تلویزیون دیدن دارن.خب من واقعا حس میکنم مزاحمم.و هیچ وقتم نمیتونم بیان کنم حسمو بهشون

عزیزم شما عقلانی نظر نمیدید.خب اگ دلش نمیاد بچهاش شب پیشش نباشن چه جور خونه خالم دلش میاد؟

من میگم پیش مادر شما دلش نمیخواد بزاره خب اینش به خودش مربوطه...قطعا هم دلیل داره واسه خودش شما چرا اصرار داری؟ اختیار بچشو داره نمیخواد خونه شما بزاره خونه همه میخواد بزاره اونم به خودش ربط داره بازم

این دیگا دخالت تو زندگیه یه ادم دیگست

شما فقط خواهر شوهر ایشونی نه بیشتر نه کمتر

شمام احتیار زندگی و بچتو داری دیگه شاید صلاح بدونی جایی بره و جایی نره

اینکه قبلا میامد و میزاشته الان نمیزاره شاید تقصیره خودتونم باشه

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
کاری میکنن واسه پسرشونه بنای منت باشه سر پسرشونه....میتونن نکنن که توقع نباشه من واسم کاری نشد یه ب ...

با این قسمت حرفت موافقم که میگی کارایی که پدرمادر میکنن و در نظر نگیرین 

ولی خوب اگه کاری نکنن هم که میشه مثل هزاران تاپیک تو نی نی سایت وای مادرشوهرم به من کمک نمیکنه وای پدرشوهرم یک قرونم کمکمون نکرد تو عروسی 

مادرشوهرم همش دختراشو جمع کرده پیش خودشش 

مادرشوهرم به من تیکه انداخت چرا دیر به دیر میایی 

تو این جور موارد همه مینویسن غلط کرده بیشعور حالا که اینجوری گفت اصلا نرو تا دعوتو کنه بعدم برو دست به سیاه سفیدهم  نزن 

حالا نمیدونم شما ا هم از اون دسته خانومایی هستین که ازین راهنمایی ها میکنین یا نه  ولی اینجا خواهرشوهر همیشه مظلوم واقع شده چرا چون اسمش بد دررفته 

البته منکر نمیشم که خواهرشوهر بدم داریم مثل خودم سه تا خواهرشوهر داریم یکیشون هممونو دیوونه کرده ولی والا باور کن به همون نسبتم عروس بد داریم فیط اسمش بد درنیومده تا یه چیزی هم بگی میگن دخالت میکنه 

من خودم هنوز خواهرشوهر نشدم ولی در اینده اگه زن داداشم بخواد سعی کنه منو از داداشم  دور کنه و وجهه منو الکی خراب کنه مثلا بگه فلان کارو برای خواهرت نکن احترا م نزار حتما ناراحت میشم 

شوهرم متاهله و خانواده مستقل شده ولی بخواد تنها یک صبح تا شب بره هر روزم بره ربطی نداره بهم حرفم ند ...

فرزند شما نوه اونا هم هستن...این حق رو نمیتونی ازشون بگیری

فکر نکنم شوهرت هم راضی باشه بچه هاش نرن خونه مامان بزرگشون

خانوم شما چرا انقد مغرضانه نظر میدین...خوب شوهر شمام پسر مادرشوهرته. اگه خواست چندروز اونجا بمونه حق ...

عزیزم وقتی ادم یه خانواده تشکیل میده خانوادش باید اولویتش باشن،،چراهمسرمن بره چندروز خونه مادرش بمونه تنها؟یاباهم میریم یا اون درحد صبح تا غروب تنهامیره

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
اره واقعا.قبلا خیلی خاکی بود مثل دختر خانواده بود الان که انگار دستش به اسمون رسید.مثلا رفت لمدش خوب ...

این فکر شماست شاید واقعا رفتار شمام مشکل داره

من خودم همیشه میگم قطعا وقتی مادر شوهرم منو ناراحت کرده منم اونو ناراحت کردم ناخواسته این طبیعیه چون شما دوتا ادم متفاوتی و فرهنگ مختلف

از کجا مطمئنی همه بدیا اون و شما هیییچ وقت رفتار بدی نکردی؟

عزیزم وقتی ادم یه خانواده تشکیل میده خانوادش باید اولویتش باشن،،چراهمسرمن بره چندروز خونه مادرش بمون ...

دقیقا.....ادم وقتی ازدواج میکنه که شب تو جای خودش جدا میتونه بخوابه این قیاس با بچه که احتیارش دست مادرشه زمین تا اسمونه

ادم متاهل اختیارش دست خودش باید باشه 😂 من بچه رو میگم ایشون ادم بزرگ زن دار رو 😐

[QUOTE=62453598]من میگم پیش مادر شما دلش نمیخواد بزاره خب اینش به خودش مربوطه...قطعا هم دلیل داره واسه خودش شما چرا ..دلیلی که نمیخواد بچهاش بزاری منطقی نیستـ.والی اصلا مهم نیست اختیار بچش داره.شما متوجه حرف نمیشید

فرزند شما نوه اونا هم هستن...این حق رو نمیتونی ازشون بگیری فکر نکنم شوهرت هم راضی باشه بچه هاش نرن ...

عزیزم فکرکنم دوستمون منظورش اینه که بچه هاش بدون خودش اونجا نرن که خب منصفانست ازنظرمن

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز