2777
2789
مثلا یکی از بدیهاش بگم نمیزاره بچهای داداشم بیان شب پیش مامانم بخواب میگ دلم نمیاد شب پیشم نباشن.ولی ...

منم هیج وقت اجازه نمیدم بچم هیچ جا تنهایی بخوابه...البته الان بچه ندارم ولی بعدها هیییچوقت اجازه نمیدم.

خاله تون مادرعروستونه؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

رفت و آمد زیاد خوب نیست.باور کن احترامارو از بین میبره.

اون که نسبت خاصی باهاتون نداره.مگه دلتنگش میشی؟

بذار یکی دوتا بچه بیاره اونوقت دیگه از اون حالت معذب بودن درمیاد و بیشتر سر میزنه.

همه عروسا قبل از چه دار شدن میترسن رفت و آمد کنن و خدایی نکرده کسی بهشون چیزی بگه.

خودت عروس هستی و میدونی چقدر زجر داره که خانواده شوهر یک کلمه بگن که تو به مذاقت خوش نیاد اونوقت تا مدت ها دلت نمیخوادشون.

پس به فکر زندگی خودت باش و سرگرم زندگی خصوصی خودت باش.

تعجب میکنم، نباید برات مهم باشه.

کاش خواهرشوهر من معرفت داشت و مثل تو دلتنگم بود.

ولی اونا فقط منو له کردن و مغز شوهرمو شست و شو دادن و شوهرم همیشه همون کاریو کرد که اونا گفتن.

بین زن و شوهر هزارجور مشکل هست، اگه خانواده شوهر هم بخوان مشکل و گله گزاری کنن دیگه الفاتحه.

خودت اگه خواهرشوهرت گیر بده بهت چی میشی؟ خورد و خمیر نمیشی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطور همین عروسا بچه هاشونو میسپرن به مادرشوهر و میرن پی کار خودشون  چطور کوچیکترین مهمونی و کا ...

اره والا.شب تا صبح بچهاش پیش مامانم بود لیسانس گرفت.اینور اونور رفت حالا سه چهار سال یادش اومد عروسه

چطور همین عروسا بچه هاشونو میسپرن به مادرشوهر و میرن پی کار خودشون  چطور کوچیکترین مهمونی و کا ...

کاری میکنن واسه پسرشونه بنای منت باشه سر پسرشونه....میتونن نکنن که توقع نباشه

من واسم کاری نشد یه بستنی به من ندادن ولی من کادو گرونم دادم منت ندارم میدونی چرا؟ چون میگم پسرشون خواست کنه حالا درسته من گفتم بکن اما از نظر اونا پسرشون کرد

بعدشم شما کاری که مادر و پدرتون میکنن رو حساب کتاب نکنید درست نیست

مشکلی که خودم با خواهرم دارم 

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
وااا خب بچه های خودشن شاید نمیخواد پیش مادر شما باشن و دلیلی داره شمام احتیار بچه خودتو داری ایشون ...

خانوم شما چرا انقد مغرضانه نظر میدین...خوب شوهر شمام پسر مادرشوهرته. اگه خواست چندروز اونجا بمونه حق نداری اخ بگی والا🙄😏

منم هیج وقت اجازه نمیدم بچم هیچ جا تنهایی بخوابه...البته الان بچه ندارم ولی بعدها هیییچوقت اجازه نمی ...

در صورتیکه نزاری بچهات هیچ جا برن نکه همه جا برن فقط خونه پدر شوهر وخواهر شوهر

اره والا هر وقت بدون دعوت برم انگار دخترشون رفته.وقتی مریض بشه حتی لباساشم مامانم میشوره در صورتیکه ...

خب چه دلیلی داره که نمیذاره بچه ها بیان ؟ شاید به نظر خودش داره ملاحظه مامانتو میکنه که بچه ها اذیتش نکنن شاید بنظرش داره جبران خوبیای مامانتو میکنه اما شما جور دیگه برداشت میکنی..

اهل رفت امد هست .هست ک میگم چون نمیاد ناراحتم.شاید خیلیا بگن اهمیت نده اگه نیاد مگه چی میشه.هیچی نمی ...

یچیزی بهت بگم؟یکی از آشناهامون بود ازدواج کرده بود بعد باعروسش هیییچکس اوکی نمیشد ولی عروسش بامن دوست شد وحتی دردودل میکرد باهام(پوشش عروس باخانواده داماد متفاوت بود وبخاطرهمین کل فامیل عروسو دوست نداشتن)بعد ایناعروسی که کردن حتی عیدهاهم خونه خانواده دامادبزووور میرفتن خونه فامیلا اصلا نمیرفتن وهممممه فامی میگفتن عروسه جقددررر عوضیه که رفت وامد روقط کردت

اما خداشاهده به چشمم دیدم عروس اصرارداشت برای رفتن به خونه فامیلای داماد ولی داماده داد زدودعوا کرد که دلم نمیخوااااد

واسه اینه که میگم یه طرفه با قاضی نرو

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
اره والا.شب تا صبح بچهاش پیش مامانم بود لیسانس گرفت.اینور اونور رفت حالا سه چهار سال یادش اومد عروسه

همش میگید مامانم خانوادم فلان کرد بیسار کرد

از طرف بقیه چرا حساب میکنی؟

فکر میکنید شما رفتاری نداری اون ناراحت بشه؟

همه ما چه عروس چه خانواده شوهر همو ناراحت میکنیم این یه حقیقته 

شما به عنوان خواهر هستی و باش اینا که میگید ازاری به شما نداره جز اینکه دخالته

مادر شما اینارو بگه یه چیزی ولی شما حق نداری از طرف مادرتون طلبکار چیزی باشید

خدا همه رو هدایت کنه

اگرم میخواید اینجا تایید الکی بشید بله وااای الهی جز بزنه چش سفید 😑

خب چه دلیلی داره که نمیذاره بچه ها بیان ؟ شاید به نظر خودش داره ملاحظه مامانتو میکنه که بچه ها اذیتش ...

متوجه حرفم نشدی .میگم اگ بچهاش پیش مامانم خوابشون ببره میاد میبرشون میگ دلم نمیاد جای باشن ولی خونه دوستاش میخوابن

اینجا اکثر افراد در نقش عروس و زن برادر هستن  خواهرشوهری رو سخت درک میکنن    

خب هرعروسی ممکنه خودشم خواهرشوهرباشه،،مثل من

خانوم شما چرا انقد مغرضانه نظر میدین...خوب شوهر شمام پسر مادرشوهرته. اگه خواست چندروز اونجا بمونه حق ...

شوهرم متاهله و خانواده مستقل شده

ولی بخواد تنها یک صبح تا شب بره هر روزم بره ربطی نداره بهم حرفم ندارم اما شب موندن جایی بدون هم دوست ندارم و این قانون خانواده مستقل ماست و هر دو رعایت میکنیم حالا کسی با قانون ما مشکل داره مشکل از کیه،؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز